Let’s ELEVATE – Mentorship voor VA’s & OBM’s (to be) 

IK ERVAAR NU GRONDING IN MIJN BEDRIJF

“Haar mentoring is niet in woorden uit te drukken.”
 

Je zit in mijn hart, zegt Deborah soms. En zo voelt dat ook.

Haar mentoring is niet in woorden uit te drukken. Dat kun je eigenlijk alleen maar ervaren. Zo liefdevol, oprecht, zonder oordeel. Ze weet heel goed een veilige omgeving te creëren in de groep. En ze is er gewoon altijd, voor alle deelnemers. Op een persoonlijke manier want ze (door)ziet je echt.

Elevate heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had kunnen bedenken toen ik instapte. Mijn deelname was het begin van een opwaartse beweging. Als Business Manager en als persoon ben ik namelijk enorm gegroeid. Ik ervaar nu echt gronding in mijn bedrijf, waardoor ik met nog meer bezieling werk. Ik zie alles scherper en het voelt ontzettend kloppend en dat krijg ik ook terug van mijn klanten.

Ik heb het traject ervaren als een investering in mijn bedrijf én in mijzelf. Eentje die zich dubbel en dwars uitbetaald, want Deborah haar cyclische visie op groei neem ik voor altijd met mij mee. Voor mezelf en voor mijn klanten. De elementen van Elevate kan ik er steeds weer bij pakken en verder verdiepen.

Wil je als VA/ OBM je standaard verhogen en groeien in welke vorm dan ook, bij Deborah ben je echt op je juiste (en wat mij betreft, de enige) plek. 

 

Patricia van Kester
Business Manager
Patries.nl

ALLES WAT JE IN DIT VAKGEBIED VAN EEN WARE MENTOR ZOU KUNNEN VERLANGEN, VIND JE BIJ HAAR

“Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen.”

Het mentorship van Deborah is in één woord GOUD. Ik had al grote verwachtingen toen ik instapte, maar deze zijn meer dan overtroffen.
Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen, en weet dit bij elke deelnemer voor elkaar te krijgen. Zónder een one size fits all plan.
Ik voel me geholpen, gesterkt en geliefd. Alles wat je in dit vakgebied van een ware mentor zou kunnen verlangen, vind je bij haar.

Mariëm Bellil
Project & Business Manager
Mariembellil.nl

ELEVATE HEEFT MIJ MEER GEBRACHT DAN IK HAD DURVEN DROMEN

“Wanneer je wil groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.”

Elevate heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen. Deborah heeft enorm veel kennis over het vak om te delen en je mee verder te helpen, maar wat vooral heel bijzonder is, is de oprechte aandacht en begeleiding. Ik voel me ontzettend gezien, begrepen, geholpen en gedragen.

Het traject heeft bij mij ontzettend veel in beweging gezet en het is heel fijn om in tijden van groei iemand naast je te hebben staan die je begrijpt, kan adviseren en kan begeleiden naar een volgend niveau. En dat kan Deborah echt als geen ander op een enorme liefdevolle manier.

Wanneer je wilt groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.

Roëlla Vermeiren
Eigenaar Focus Assistant
VA en Mentor voor VA’s
focus-assistant.nl
virtueelassistentworden.nl

 DOOR HET MENTORSHIP WERK IK GERICHT AAN MIJN EIGEN WERKWIJZE

“Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest.”

Zo ontzettend blij dat ik het mentorship van Deborah volg.
De kennis van Deborah en haar kijk op de onderwerpen die worden besproken, dat ervaar ik als heel erg waardevol. Naast de fijne sessies heb je ook nog prachtige werkboeken met opdrachten om aan de slag te gaan. Die ga ik er na afronden van het mentorship nog regelmatig bij pakken. Blij mee!

Door het mentorship werk ik gericht aan mijn eigen werkwijze. Heb ik geleerd wat ik belangrijk vind en daar ook echt voor kan en mag gaan staan. Het ontzorgen van anderen is wat je doet, maar zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen.
Er zijn onderwerpen voorbij gekomen waar ik anders nooit aan had gedacht, maar daar heeft Deborah zeer zeker wel aan gedacht! En het fijne is dat je daar dan ook nog praktische handvatten bij krijgt.

Ik heb elke keer weer uitgekeken naar de sessies en vind het super jammer dat het voor onze groep stopt! Het groepsgedeelte vond ik in het begin trouwens heel lastig, maar snel voel je je fijn in de groep. Deborah biedt een fijne en veilige omgeving. Voor de groep, maar ook voor jou alleen.
Er is in de sessies ook echt tijd om onderwerpen met elkaar te bespreken. Nooit gedacht, maar dat vond ik dus heerlijk!

Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest. Geen moment spijt van gehad.

Rianne Ruël Engelman 
VA

IK GUN HET IEDERE VA & OBM OM OP DEZE MANIER NAAR JE BEDRIJF TE KIJKEN

“Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.”

Ik ben in het mentorship gestart omdat ik wou thuiskomen bij mezelf. Ik had al veel kennis opgedaan op werkvlak (tools e.d.), maar miste een puzzelstuk. Hoe bouw ik mijn bedrijf uit op mijn voorwaarden. Mijn manier. Ik vond het echt lastig om die vertaalslag te maken.

Deborah ken ik al een aantal jaar en bewonder haar om haar visie op ondernemen. Van binnen naar buiten. De samenwerking heeft mij zoveel helderheid en duidelijkheid gebracht. Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.

Ik gun het iedere VA & OBM om op deze manier naar je bedrijf te kijken.

Linda Snijders
Online Business Manager & Technisch VA
Lindasnijders.nl

PRINCIPES EN INGREDIËNTEN WAAR IK MIJN GEHELE CARRIÈRE OP KAN VOORTBORDUREN

“Een expert in haar vakgebied.”

Ik ben heel erg blij met het mentorship van Deborah en alles wat het mij tot nu toe al heeft gebracht. Deborah is echt een expert in haar vakgebied en stiekem nog zoveel meer dan dat. Ze heeft ruime ervaring, ademt in alles kwaliteit en heeft een hele duidelijke visie op het vak. Maar naast de inhoudelijke kennis is Deborah als persoon en mentor zelf echt het goud in dit mentorship. Ze deelt en geeft superveel van haarzelf en het voelt alsof zij altijd naast mij staat en er echt oprecht voor mij is. En dit alleen is al zo waardevol en fijn. En dit zie ik niet alleen bij mij, maar bij de gehele groep. Zo bijzonder hoe zij ons allemaal ook daadwerkelijk persoonlijk ziet en daarnaast ook heel goed de groep onderling kan verbinden.

Het mentorship heeft mij tot nu al zoveel handvaten, inzichten en kennis gegeven een vooral heel veel dingen in beweging gezet waar ik nog meer de ruimte en tijd voor nodig heb om daadwerkelijk alles te kunnen implementeren en te integreren.

Wanneer je door wil groeien naar een hoger level en meer uit jezelf en je samenwerkingen met jouw klanten wil halen kan ik je het mentorship van harte aanraden. Het mentorship geeft jou alles om door te groeien naar een hoger level als VA of OBM zijnde en dit zit hem in zoveel meer dan je je van te voren kunt bedenken. En Deborah is de aangewezen persoon om je hierin te begeleiden.

José Visscher
Technisch VA
Josevisscher.com