Elevate – 1-op-1 begeleiding voor ondernemers 

EEN BETROUWBARE RECHTERHAND 

“Deborah kan ik alles toevertrouwen in mijn bedrijf.”

Wanneer je op zoek bent naar hulp achter de schermen, om mee te denken, te sparren en om te plannen te realiseren, kan ik je Deborah van harte aanbevelen. Ze denkt op alle vlakken met me mee en we werken inmiddels al bijna twee jaar samen. Ze is enorm intuïtief en weet wat ik nodig heb. Van Deborah is er geen tweede.  

Yvon van Bergen
Kunstenares & Mentor
Yvonvanbergen.nl 

 

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT

“Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.”
 

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander
Business mentor 
Sharonabolander.nl

 

DURF OM ECHT STAPPEN TE ZETTEN

“Deborah geeft mij helderheid en is een echte stok achter de deur.”
Deborah geeft mij de durf om echt stappen te maken in mijn bedrijf. Middels een warme en open blik geeft zij mij helderheid en is zij een echte stok achter de deur om middels concrete stappen mijn doelen te bereiken.

Sarah Meers
Art Director & Founder 
Studio Morf.nl

MEER BALANS

“Deborah ziet echt de magie van wat je aan het doen bent.

Margriet Hofland
Eigenaresse Hart voor administratie
Hartvooradministratie.nl

 

EEN GEWELDIGE SPARRINGSPARTNER 

“Ze helpt me steeds een stap verder in mijn bedrijf én persoonlijke ontwikkeling.”
 

Al een aantal jaar werk ik met veel plezier samen met Deborah. Ze helpt me doelen stellen, maar ook bijsturen. Ze adviseert over zichtbaarheid, maar vooral over mezelf zijn. Ze kijkt naar mijn planning, maar nog meer naar mijn energie. Ze droomt groots met mij mee, maar gelooft ook in de kleine stapjes. Deborah is voor mij een geweldige sparringspartner. Altijd warm, en zeker ook eerlijk en realistisch. Ik vind het geweldig hoe ze haar eigen ervaringen deelt en mij steeds weer een stap verder helpt in mijn bedrijf én mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Wendy van Loon
Loopbaancoach & Soul-based coaching in opleiding Loopbaancoachbreda.nl

WAT WIL IK ZELF

“Mijn eigen stem is geactiveerd door Deborah.

Aniek Wendt
Hondencoach
Aniekwendt.nl

 

JE ENERGIE IS FANTASTISCH 

“Je vragen zijn goud waard.”

Wauw, wat ben ik dankbaar voor onze samenwerking. Je vragen zijn goud waard. Je energie is fantastisch. En je scherpte en overzicht geven zoveel rust in mij en in mijn bedrijf.

 

Corona Meerman
InnerEssence Energy & Journey Trainingen
Coronameerman.com

WETEN DAT ZE ER IS, GEEFT EEN GEVOEL VAN VEILIGHEID

“Ze helpt me steeds een stap verder in mijn bedrijf én persoonlijke ontwikkeling.”
 

Samenwerken met Deborah voelt alsof je een breed glimlachend tweelingzusje hebt dat bij elke beslissing net iets enthousiaster, slimmer, sneller, ondernemender, moediger en creatiever is dan jij zelf bent. Tweelingzusje omdat ze zo griezelig helder kan invoelen. Ze fluistert je altijd precies datgene in dat je nodig hebt om een volgende stap te kunnen maken: “We doen dit!” We kunnen dit! En dat gaat zo en zo en zo, zie je? “Klaar!”

Ze toont je een helder toekomstbeeld van je projecten of je bedrijf (een strategische blik voorwaarts) en hoe je die toekomst in beweging kunt zetten met kleine stapjes vanuit het NU en vanuit wat er al aanwezig is.
Haar blik is vlijmscherp en helder, haar invoelen loepzuiver en het advies dat daaruit volgt is dan ook honderd procent afgestemd op wat je bedrijf of jijzelf in een bepaalde situatie nodig hebt. Heel fijn dus om me in verbinding te kunnen voelen met haar. Weten dat ze er is, geeft een gevoel van veiligheid – “ik hoef het niet allemaal alleen te fiksen”.
Samen hebben we het voorbije jaar hard gewerkt aan het creëren van een stevige nieuwe basis voor mijn bedrijf. We hebben gesnoeid in het – oude – oerwoud aan online initiatieven. Wat niet meer goed voelde lieten we los en daarna werd het voor mij zoveel makkelijker om nieuwe ideeën en projecten te stroomlijnen naar een aanbod dat veel beter past bij mijn zielsmissie en bij mijn groei als ondernemer, schrijver, therapeut en coach.
Deborah stuurt me bij waar nodig, en ze geeft ook mee sturing aan het team. Sinds Deborah er is, durf ik alsmaar meer werk uit handen te geven. Deborah staat stevig in haar leiderschap, en dat heb ik nodig om me in vertrouwen te kunnen laten dragen. Dus ja, ik ben heel happy met een tweelingzusje dat mij en mijn team mee draagt!

 

Leonie Joanne Brown
Bestselling author, Transformational coach
Joeybrown.be

CONTINU EERLIJK REFLECTEREN

“Zo’n wijze vrouw aan je zijde is goud waard.”

Met Deborah haal je geen OBM maar een wijze vrouw in je bedrijf. Ze heeft niet alleen veel kennis en ervaring over de praktische achterkant van (online) bedrijven en teams, maar durft ook daar weer achter te kijken. Ze heeft me geholpen om écht kritisch te onderzoeken wat nodig is. Voor mijn bedrijf, en vooral voor mij als ondernemer.

Werken met Deborah betekent continu eerlijk reflecteren op wat werkt en wat niet. Zo eerlijk, dat het voor ons uiteindelijk leidde tot een beëindiging van onze 1:1 samenwerking. Met enorm gemengde gevoelens, want zo’n wijze vrouw aan je zijde is goud waard.

 

Digna Brand
Freelance to Freedom
Dignabrand.nl

Let’s ELEVATE – Mentorship voor VA’s & OBM’s (to be) 

IK ERVAAR NU GRONDING IN MIJN BEDRIJF

“Haar mentoring is niet in woorden uit te drukken.”
 

Je zit in mijn hart, zegt Deborah soms. En zo voelt dat ook.

Haar mentoring is niet in woorden uit te drukken. Dat kun je eigenlijk alleen maar ervaren. Zo liefdevol, oprecht, zonder oordeel. Ze weet heel goed een veilige omgeving te creëren in de groep. En ze is er gewoon altijd, voor alle deelnemers. Op een persoonlijke manier want ze (door)ziet je echt.

Elevate heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had kunnen bedenken toen ik instapte. Mijn deelname was het begin van een opwaartse beweging. Als Business Manager en als persoon ben ik namelijk enorm gegroeid. Ik ervaar nu echt gronding in mijn bedrijf, waardoor ik met nog meer bezieling werk. Ik zie alles scherper en het voelt ontzettend kloppend en dat krijg ik ook terug van mijn klanten.

Ik heb het traject ervaren als een investering in mijn bedrijf én in mijzelf. Eentje die zich dubbel en dwars uitbetaald, want Deborah haar cyclische visie op groei neem ik voor altijd met mij mee. Voor mezelf en voor mijn klanten. De elementen van Elevate kan ik er steeds weer bij pakken en verder verdiepen.

Wil je als VA/ OBM je standaard verhogen en groeien in welke vorm dan ook, bij Deborah ben je echt op je juiste (en wat mij betreft, de enige) plek. 

 

Patricia van Kester
Business Manager
Patries.nl

ALLES WAT JE IN DIT VAKGEBIED VAN EEN WARE MENTOR ZOU KUNNEN VERLANGEN, VIND JE BIJ HAAR

“Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen.”

Het mentorship van Deborah is in één woord GOUD. Ik had al grote verwachtingen toen ik instapte, maar deze zijn meer dan overtroffen.
Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen, en weet dit bij elke deelnemer voor elkaar te krijgen. Zónder een one size fits all plan.
Ik voel me geholpen, gesterkt en geliefd. Alles wat je in dit vakgebied van een ware mentor zou kunnen verlangen, vind je bij haar.

Mariëm Bellil
Project & Business Manager
Mariembellil.nl

ELEVATE HEEFT MIJ MEER GEBRACHT DAN IK HAD DURVEN DROMEN

“Wanneer je wil groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.”

Elevate heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen. Deborah heeft enorm veel kennis over het vak om te delen en je mee verder te helpen, maar wat vooral heel bijzonder is, is de oprechte aandacht en begeleiding. Ik voel me ontzettend gezien, begrepen, geholpen en gedragen.

Het traject heeft bij mij ontzettend veel in beweging gezet en het is heel fijn om in tijden van groei iemand naast je te hebben staan die je begrijpt, kan adviseren en kan begeleiden naar een volgend niveau. En dat kan Deborah echt als geen ander op een enorme liefdevolle manier.

Wanneer je wilt groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.

Roëlla Vermeiren
Eigenaar Focus Assistant
VA en Mentor voor VA’s
focus-assistant.nl
virtueelassistentworden.nl

 DOOR HET MENTORSHIP WERK IK GERICHT AAN MIJN EIGEN WERKWIJZE

“Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest.”

Zo ontzettend blij dat ik het mentorship van Deborah volg.
De kennis van Deborah en haar kijk op de onderwerpen die worden besproken, dat ervaar ik als heel erg waardevol. Naast de fijne sessies heb je ook nog prachtige werkboeken met opdrachten om aan de slag te gaan. Die ga ik er na afronden van het mentorship nog regelmatig bij pakken. Blij mee!

Door het mentorship werk ik gericht aan mijn eigen werkwijze. Heb ik geleerd wat ik belangrijk vind en daar ook echt voor kan en mag gaan staan. Het ontzorgen van anderen is wat je doet, maar zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen.
Er zijn onderwerpen voorbij gekomen waar ik anders nooit aan had gedacht, maar daar heeft Deborah zeer zeker wel aan gedacht! En het fijne is dat je daar dan ook nog praktische handvatten bij krijgt.

Ik heb elke keer weer uitgekeken naar de sessies en vind het super jammer dat het voor onze groep stopt! Het groepsgedeelte vond ik in het begin trouwens heel lastig, maar snel voel je je fijn in de groep. Deborah biedt een fijne en veilige omgeving. Voor de groep, maar ook voor jou alleen.
Er is in de sessies ook echt tijd om onderwerpen met elkaar te bespreken. Nooit gedacht, maar dat vond ik dus heerlijk!

Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest. Geen moment spijt van gehad.

Rianne Ruël Engelman 
VA

IK GUN HET IEDERE VA & OBM OM OP DEZE MANIER NAAR JE BEDRIJF TE KIJKEN

“Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.”

Ik ben in het mentorship gestart omdat ik wou thuiskomen bij mezelf. Ik had al veel kennis opgedaan op werkvlak (tools e.d.), maar miste een puzzelstuk. Hoe bouw ik mijn bedrijf uit op mijn voorwaarden. Mijn manier. Ik vond het echt lastig om die vertaalslag te maken.

Deborah ken ik al een aantal jaar en bewonder haar om haar visie op ondernemen. Van binnen naar buiten. De samenwerking heeft mij zoveel helderheid en duidelijkheid gebracht. Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.

Ik gun het iedere VA & OBM om op deze manier naar je bedrijf te kijken.

Linda Snijders
Online Business Manager & Technisch VA
Lindasnijders.nl

PRINCIPES EN INGREDIËNTEN WAAR IK MIJN GEHELE CARRIÈRE OP KAN VOORTBORDUREN

“Een expert in haar vakgebied.”

Ik ben heel erg blij met het mentorship van Deborah en alles wat het mij tot nu toe al heeft gebracht. Deborah is echt een expert in haar vakgebied en stiekem nog zoveel meer dan dat. Ze heeft ruime ervaring, ademt in alles kwaliteit en heeft een hele duidelijke visie op het vak. Maar naast de inhoudelijke kennis is Deborah als persoon en mentor zelf echt het goud in dit mentorship. Ze deelt en geeft superveel van haarzelf en het voelt alsof zij altijd naast mij staat en er echt oprecht voor mij is. En dit alleen is al zo waardevol en fijn. En dit zie ik niet alleen bij mij, maar bij de gehele groep. Zo bijzonder hoe zij ons allemaal ook daadwerkelijk persoonlijk ziet en daarnaast ook heel goed de groep onderling kan verbinden.

Het mentorship heeft mij tot nu al zoveel handvaten, inzichten en kennis gegeven een vooral heel veel dingen in beweging gezet waar ik nog meer de ruimte en tijd voor nodig heb om daadwerkelijk alles te kunnen implementeren en te integreren.

Wanneer je door wil groeien naar een hoger level en meer uit jezelf en je samenwerkingen met jouw klanten wil halen kan ik je het mentorship van harte aanraden. Het mentorship geeft jou alles om door te groeien naar een hoger level als VA of OBM zijnde en dit zit hem in zoveel meer dan je je van te voren kunt bedenken. En Deborah is de aangewezen persoon om je hierin te begeleiden.

José Visscher
Technisch VA
Josevisscher.com