Mijn klanten over onze samenwerking

Rosanne Raubun
Rosanneraubun.nl

Marije Wielenga
Marijewielenga.nl

Marloes Halmans

Marloeshalmans.com & Thehappyatworkagency.nl

Lonneke Vodegel

Lonnekevodegel.nl

testimonial linda Lebesque over samenwerking Deborah de Poorter

Linda Lebesque
Silent Shift
silentshift.earth

“Deborah is zoveel meer dan een business coach. Ze is het lichtje als ondernemen even donker voelt. Ze gidst je naar jouw innerlijke kompas als je door de bomen het bos niet meer ziet. Deborah’s grote kracht is de combinatie van het grote plaatje, innerlijk werk en de super concrete vertaalslag naar de praktijk. Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en heeft respect voor jouw tempo. Haar achtergrond als VA en uitgebreide netwerk helpen je alle puzzelstukjes te vinden en het ook wáár te maken.

Het jaarprogramma is voor mij super waardevol. Gezonde groei en intuïtie staan op één, maar gaan hand in hand met strategie en het dóen. De effort die ze erin stopt en liefde die ze geeft zijn oneindig, zo bijzonder! Ze staat echt naast je en denkt op alle vlakken met je mee.

Zonder haar was ik nooit geweest waar ik nu ben. Ik doorbreek belemmerende patronen en overtuigingen en bouw een bedrijf dat 100% bij me past. Ik zat echt vast, dacht regelmatig ‘waar doe ik dit toch allemaal voor’ en dacht aan stoppen. Nu heb ik meer plezier in het ondernemen dan ooit.”

“Onze samenwerking heeft veel in beweging gebracht! We zijn begonnen met het optimaliseren van de achterkant van mijn bedrijf, waardoor de processen nu geolied verlopen en dit mij veel minder tijd kost. Daarnaast hebben we veel gebrainstormd over de mogelijkheden om wat lagen dieper te gaan voor wat betreft het delen van inhoud op de verschillende kanalen en hoe we deze konden koppelen aan mijn diensten. 

Ik vond het heerlijk om met Deborah te sparren op niveau en tot nieuwe inzichten te komen. Als jij meer uit je bedrijf wil halen en er ook meer in wil stoppen qua diepgang dan raad ik je een samenwerking met Deborah van harte aan.

Na onze samenwerking voelt mijn bedrijf minder zwaar om te draaien ook omdat het helder is wie wat doet en alles in kaart is gebracht.”

testimonial coaching irene ogier

Irene Ogier
De Web Academie
Dewebacademie.nl

Rosanne Raubun
Rosanneraubun.nl
& Design your Dream 

“Ik twijfelde altijd een beetje aan mezelf of ik wel een coach nodig had. Ik ben een ‘doener’ en ik heb geen stok achter de deur nodig voor mijn doelen. Totdat ik Deborah ontmoette! Bijna iedere week had ik een Skype sessie met Deborah en daar besprak ik mijn doelen en mijn actiepunten. Iedere keer werd mij direct weer helder dat ik soms te hard van de stapel wil lopen terwijl mijn grootste doel mijn gezondheid is.

Deborah zorgde ervoor dat ik een gezond bedrijf heb en dat ik mijzelf altijd op nummer 1 zet. Ze vraagt elke keer goed door waardoor ik heel bewust keuzes maak vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd.

Ik heb ruim een jaar met Deborah gewerkt. Als ik nu opnieuw keuzes moet maken voor mijn bedrijf dan denk ik altijd even terug aan de gesprekken met Deborah. Is dit echt een verstandige keuze? Deborah blijft in mijn achterhoofd en zorgt er nu nog steeds voor dat mijn bedrijf en ik ECHT gezond blijven. Ik werk nu zelfs maar twee dagen in de week en ik vind het heerlijk!

Heel erg bedankt Deborah voor al je steun en support! Ik raad het iedereen aan om met Deborah samen te werken als je graag ECHTE gezonde routines wil integreren in je leven.”

“In de soms overweldigende hectiek van het runnen van twee bedrijven en een team is Deborah voor mij een baken waar ik telkens weer echt op kan leunen. Ze helpt mij en het team om overzicht te houden en onze focus scherp te houden in de projecten die we doen. We werken samen vanuit volledig vertrouwen dat we handelen en groeien vanuit alignement. Ze helpt voor mijn gevoel zorgen in mijn hoofd te relativeren met haar warme energie, luisterend oor en de helderheid die ze geeft door, ook ongevraagd, haar visie of observaties te delen. Deborah is een steun en toeverlaat in het meedenken over de business. Ik kan met haar echt op persoonlijk niveau sparren en vind in haar een sparringpartner over alles wat er met mij als leider van twee bedrijven gebeurt. Ik waardeer Deborah om haar positieve energie en enthousiasme, haar rust en het gevoel van steun en vertrouwen dat ze geeft op momenten dat ik of het team dat nodig hebben. Goud waard.”

deborah de poorter

Marloes Halmans
Marloeshalmans.com
& The Happy at Work Agency
marloeshalmans.com
thehappyatworkagency.nl 

Kim Buining
Community Strateeg
Kimbuining.nl

“Deborah, heel eerlijk; ik weet bijna niet eens meer waarom ik bij je kwam.
Wel weet ik dat ik tijdens onze eerste gesprek huilend voor je zat.
Het was teveel. Mijn bedrijf voelde teveel. Ik begon mezelf te verliezen in oude patronen.
Was de weg kwijt waar het in mijn leven allemaal om draait: laten zien dat het kan.

Puur, vanuit mijn hart mensen samenbrengen omdat ik ervan ben overtuigd
dat een community ons tot grootse hoogtes kan brengen.
Dat dit de oplossing is voor coaches én de mensen die ze het liefst helpen.

Deborah bracht de rust terug in mijn hoofd. Liet mij weer zien wat ik echt wil en durfde dit direct ook naar mij uit te spreken.
Dankzij de spiegel die ze mij voorhield kwam ik weer terug bij mezelf,
maakte ik pittige keuzes en is de rust in mijn agenda terug.”

“Ik ben via Instagram in contact gekomen met Deborah. Haar verhalen en manier van naar de wereld kijken spraken mij erg aan. Dat gevoel werd gedurende onze samenwerking alleen maar bevestigd. Ze heeft mij geholpen terwijl ik op een kruispunt stond in Geryaal. Nog los van de kundige en daadkrachtige praktische aanpak waardeer ik Deborah vooral om wie ze is. Ik ken maar weinig mensen die zo duidelijk en open communiceren. Die je het gevoel geven dat ze echt voor je klaarstaan. Dit combineert ze met goede zakelijke adviezen waaruit blijkt dat ze ervaring heeft in het vak en dat ze het klappen van de zweep kent. Ik zie Deborah als een sensitieve, begaafde coach, die de juiste vragen stelt en je een stap verder helpt als mens en met je bedrijf!”

Gery Stevens
Website & Blogcoach
Geryaal.nl 

“Deborah is een sparringspartner die je helpt om keuzes te maken waarmee je zowel je bedrijf als jezelf als leider van je bedrijf kunt laten groeien. Zij hanteert niet één specifieke methode in haar coaching. Zij luistert en observeert tot in detail en adviseert een winstgevende routine die om je heen valt als een warme deken. Voor ieder een unieke routine. Haar oog was scherper gericht op mijn geluk dan mijn eigen blik. Ze was een teamlid. Maar veel meer dan dat. Ze is punctueel, doortastend en heeft verstand van zaken.”

juwita-slamet-puur-in-marketing-testimonial

Juwita Slamet
Sales Expert
Puurinmarketing.nl 
Vlogtiteling.nl 

Marleen Sahetapy

Marleen Sahetapy
Visualstoryteller
Bedrijf in Beeld expert
Marleensahetapy.nl 

“Deborah is een mooi mens en ik mag haar al een tijdje mijn coach noemen. Een super lieve en sterke vrouw, die mij eraan herinnert om gezonde keuzes te maken voor mij, mijn gezin en onze business. Ik ben zo blij dat ik haar “in mijn corner” heb. Vorig jaar begon onze samenwerking, en toen voelde ik al dat ze veel veel meer doet en veel meer betekent voor mij en mijn onderneming dan de ondersteunende rol die ze destijds nog had.

Nu is ze mijn coach. Ze helpt mij groeien op mijn voorwaarden maar helpt me ook net zo vaak uit mijn comfortzone. Ze spiegelt mijn keuzes en gedrag. Ze helpt me overzicht te houden en uitzoomen om de grote lijnen in mijn business te zien en zo op het juiste punt weer in te zoomen. Ze helpt me opschonen, in business en in life, en ze helpt me nu met de volgende fase, opschalen.

Ze is mijn grote cheerleader maar ook degene die mij vaak genoeg wijst op de rem. Zodat ik tijd neem voor mezelf en mijn gezin, goed zorg voor mijn gezondheid en dus de juiste keuzes maak. Ik ben deze mooierd zo dankbaar voor al dat ze betekent voor mij en Dannis en zo ook voor onze dochter. Ik gun iedereen een cheerleader en de wijsheid die Deborah te delen heeft met de wereld.”

“Onze samenwerking met Deborah was fantastisch! Niet alleen omdat ze warm, betrokken en toegewijd is, maar ook omdat ze op strategisch niveau meedenkt. Ze is pro-actief, denkt op hoog niveau met je mee en is een steun en toeverlaat zowel zakelijk als persoonlijk: ze gelooft in je. Ze denkt aan alle details vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bovenal voelde ze zich verbonden met onze missie. Onze klanten en relaties voelden dit waardoor het stroomde. We vonden het heel jammer dat onze wegen zich scheidden maar onze vriendschap blijft. Werken met Deborah vinden we een enorme aanrader omdat ze echt & puur is en enorm getalenteerd.”

Mabel & Crystal
The New Business Women
Leef jouw #purposeinlife
Training en coaching opzetten eigen bedrijf
tnbw.nl 

Fijke Willemse
BusinessRaadgever voor (TV) Personalities, Influencers & Artiesten
Uitgeroepen tot beste Counselor van België & Nederland.
fijkewillemse.com

“Deborah heeft het in zich nieuwe kansen te zien voor je business als je erop vertrouwt dat de lijnen die je uitzet naar een hoger plan mogen. Het opschonen in je bedrijf en het elimineren van energie opslurpende taken, wegen & mensen helpen je een verkorte route te lopen naar jouw volgende level. De vertaalslag kunnen maken van intuïtie naar business, maakt dat ik graag met Deborah samenwerk.”

Twee keer per jaar organiseer ik voor mijn klanten en groeipartners een groeiborrel om samen groei te vieren

Ben jij benieuwd hoe wij kunnen samenwerken aan jouw groei? Boek een persoonlijke kennismaking, ik kijk graag met je mee!

Graag maak ik kennis met je