fbpx
 

Mijn klanten over onze samenwerking

EEN BETROUWBARE RECHTERHAND 

“Deborah kan ik alles toevertrouwen in mijn bedrijf”

Wanneer je op zoek bent naar hulp achter de schermen, om mee te denken, te sparren en om te plannen te realiseren, kan ik je Deborah van harte aanbevelen. Ze denkt op alle vlakken met me mee en we werken inmiddels al bijna twee jaar samen. Ze is enorm intuïtief en weet wat ik nodig heb. Van Deborah is er geen tweede.  

Yvon van Bergen
Kunstenares & Mentor
Yvonvanbergen.nl 

 

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT 

Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander 
Business mentor 
Sharonabolander.nl

CONSTANTE GROEI IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF

“Een praktische meedenker die snel kan schakelen.”

De tweewekelijkse gesprekken met Deborah zorgen voor een constante groei in mezelf en mijn bedrijf. Telkens voel ik hoe groot de potentie is en daagt Deborah me uit om vanuit mijn kracht te ondernemen. Dat is enorm waardevol en lukte me in mijn eentje lang niet altijd. Deborah kan goed luisteren. Tussen de regels door hoort zij de essentie van wat ik zeg. Door haar aandacht hiervoor, zien we vaak ineens verrassende verbanden en thema’s. Enorm verhelderend! Daarnaast is Deborah ook een praktische meedenker die snel kan schakelen.

Margriet Hofland 
Eigenaar Hart voor Administratie 
hartvooradministratie.nl 

DURF OM ECHT STAPPEN TE ZETTEN

“Deborah geeft mij helderheid en is een echte stok achter de deur.”
Deborah geeft mij de durf om echt stappen te maken in mijn bedrijf. Middels een warme en open blik geeft zij mij helderheid en is zij een echte stok achter de deur om middels concrete stappen mijn doelen te bereiken.

Sarah Meers
Art Director & Founder 
Studio Morf.nl

EEN GEWELDIGE SPARRINGSPARTNER 

“Ze helpt me steeds een stap verder in mijn bedrijf én persoonlijke ontwikkeling.”
 

Al een aantal jaar werk ik met veel plezier samen met Deborah. Ze helpt me doelen stellen, maar ook bijsturen. Ze adviseert over zichtbaarheid, maar vooral over mezelf zijn. Ze kijkt naar mijn planning, maar nog meer naar mijn energie. Ze droomt groots met mij mee, maar gelooft ook in de kleine stapjes. Deborah is voor mij een geweldige sparringspartner. Altijd warm, en zeker ook eerlijk en realistisch. Ik vind het geweldig hoe ze haar eigen ervaringen deelt en mij steeds weer een stap verder helpt in mijn bedrijf én mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Wendy van Loon
Loopbaancoach & Soul-based coaching in opleiding Loopbaancoachbreda.nl