fbpx
 

EEN BETROUWBARE RECHTERHAND 

“Deborah kan ik alles toevertrouwen in mijn bedrijf”

Wanneer je op zoek bent naar hulp achter de schermen, om mee te denken, te sparren en om te plannen te realiseren, kan ik je Deborah van harte aanbevelen. Ze denkt op alle vlakken met me mee en we werken inmiddels al bijna twee jaar samen. Ze is enorm intuïtief en weet wat ik nodig heb. Van Deborah is er geen tweede.  

Yvon van Bergen
Kunstenares & Mentor
Yvonvanbergen.nl 

 

DURF OM ECHT STAPPEN TE ZETTEN

“Deborah geeft mij helderheid en is een echte stok achter de deur.”
Deborah geeft mij de durf om echt stappen te maken in mijn bedrijf. Middels een warme en open blik geeft zij mij helderheid en is zij een echte stok achter de deur om middels concrete stappen mijn doelen te bereiken.

Sarah Meers
Art Director & Founder 
Studio Morf.nl

EEN GEWELDIGE SPARRINGSPARTNER 

“Ze helpt me steeds een stap verder in mijn bedrijf én persoonlijke ontwikkeling.”
 

Al een aantal jaar werk ik met veel plezier samen met Deborah. Ze helpt me doelen stellen, maar ook bijsturen. Ze adviseert over zichtbaarheid, maar vooral over mezelf zijn. Ze kijkt naar mijn planning, maar nog meer naar mijn energie. Ze droomt groots met mij mee, maar gelooft ook in de kleine stapjes. Deborah is voor mij een geweldige sparringspartner. Altijd warm, en zeker ook eerlijk en realistisch. Ik vind het geweldig hoe ze haar eigen ervaringen deelt en mij steeds weer een stap verder helpt in mijn bedrijf én mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Wendy van Loon
Loopbaancoach & Soul-based coaching in opleiding Loopbaancoachbreda.nl