Elevate – 1-op-1 begeleiding voor ondernemers 

EEN BETROUWBARE RECHTERHAND 

“Deborah kan ik alles toevertrouwen in mijn bedrijf.”

Wanneer je op zoek bent naar hulp achter de schermen, om mee te denken, te sparren en om te plannen te realiseren, kan ik je Deborah van harte aanbevelen. Ze denkt op alle vlakken met me mee en we werken inmiddels al bijna twee jaar samen. Ze is enorm intuïtief en weet wat ik nodig heb. Van Deborah is er geen tweede.  

Yvon van Bergen
Kunstenares & Mentor
Yvonvanbergen.nl 

 

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT

“Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.”
 

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander
Business mentor 
Sharonabolander.nl

 

DURF OM ECHT STAPPEN TE ZETTEN

“Deborah geeft mij helderheid en is een echte stok achter de deur.”
Deborah geeft mij de durf om echt stappen te maken in mijn bedrijf. Middels een warme en open blik geeft zij mij helderheid en is zij een echte stok achter de deur om middels concrete stappen mijn doelen te bereiken.

Sarah Meers
Art Director & Founder 
Studio Morf.nl

MEER BALANS

“Deborah ziet echt de magie van wat je aan het doen bent.

Margriet Hofland
Eigenaresse Hart voor administratie
Hartvooradministratie.nl

 

EEN GEWELDIGE SPARRINGSPARTNER 

“Ze helpt me steeds een stap verder in mijn bedrijf én persoonlijke ontwikkeling.”
 

Al een aantal jaar werk ik met veel plezier samen met Deborah. Ze helpt me doelen stellen, maar ook bijsturen. Ze adviseert over zichtbaarheid, maar vooral over mezelf zijn. Ze kijkt naar mijn planning, maar nog meer naar mijn energie. Ze droomt groots met mij mee, maar gelooft ook in de kleine stapjes. Deborah is voor mij een geweldige sparringspartner. Altijd warm, en zeker ook eerlijk en realistisch. Ik vind het geweldig hoe ze haar eigen ervaringen deelt en mij steeds weer een stap verder helpt in mijn bedrijf én mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Wendy van Loon
Loopbaancoach & Soul-based coaching in opleiding Loopbaancoachbreda.nl

WAT WIL IK ZELF

“Mijn eigen stem is geactiveerd door Deborah.

Aniek Wendt
Hondencoach
Aniekwendt.nl

 

JE ENERGIE IS FANTASTISCH 

“Je vragen zijn goud waard.”

Wauw, wat ben ik dankbaar voor onze samenwerking. Je vragen zijn goud waard. Je energie is fantastisch. En je scherpte en overzicht geven zoveel rust in mij en in mijn bedrijf.

 

Corona Meerman
InnerEssence Energy & Journey Trainingen
Coronameerman.com

WETEN DAT ZE ER IS, GEEFT EEN GEVOEL VAN VEILIGHEID

“Ze helpt me steeds een stap verder in mijn bedrijf én persoonlijke ontwikkeling.”
 

Samenwerken met Deborah voelt alsof je een breed glimlachend tweelingzusje hebt dat bij elke beslissing net iets enthousiaster, slimmer, sneller, ondernemender, moediger en creatiever is dan jij zelf bent. Tweelingzusje omdat ze zo griezelig helder kan invoelen. Ze fluistert je altijd precies datgene in dat je nodig hebt om een volgende stap te kunnen maken: “We doen dit!” We kunnen dit! En dat gaat zo en zo en zo, zie je? “Klaar!”

Ze toont je een helder toekomstbeeld van je projecten of je bedrijf (een strategische blik voorwaarts) en hoe je die toekomst in beweging kunt zetten met kleine stapjes vanuit het NU en vanuit wat er al aanwezig is.
Haar blik is vlijmscherp en helder, haar invoelen loepzuiver en het advies dat daaruit volgt is dan ook honderd procent afgestemd op wat je bedrijf of jijzelf in een bepaalde situatie nodig hebt. Heel fijn dus om me in verbinding te kunnen voelen met haar. Weten dat ze er is, geeft een gevoel van veiligheid – “ik hoef het niet allemaal alleen te fiksen”.
Samen hebben we het voorbije jaar hard gewerkt aan het creëren van een stevige nieuwe basis voor mijn bedrijf. We hebben gesnoeid in het – oude – oerwoud aan online initiatieven. Wat niet meer goed voelde lieten we los en daarna werd het voor mij zoveel makkelijker om nieuwe ideeën en projecten te stroomlijnen naar een aanbod dat veel beter past bij mijn zielsmissie en bij mijn groei als ondernemer, schrijver, therapeut en coach.
Deborah stuurt me bij waar nodig, en ze geeft ook mee sturing aan het team. Sinds Deborah er is, durf ik alsmaar meer werk uit handen te geven. Deborah staat stevig in haar leiderschap, en dat heb ik nodig om me in vertrouwen te kunnen laten dragen. Dus ja, ik ben heel happy met een tweelingzusje dat mij en mijn team mee draagt!

 

Leonie Joanne Brown
Bestselling author, Transformational coach
Joeybrown.be

CONTINU EERLIJK REFLECTEREN

“Zo’n wijze vrouw aan je zijde is goud waard.”

Met Deborah haal je geen OBM maar een wijze vrouw in je bedrijf. Ze heeft niet alleen veel kennis en ervaring over de praktische achterkant van (online) bedrijven en teams, maar durft ook daar weer achter te kijken. Ze heeft me geholpen om écht kritisch te onderzoeken wat nodig is. Voor mijn bedrijf, en vooral voor mij als ondernemer.

Werken met Deborah betekent continu eerlijk reflecteren op wat werkt en wat niet. Zo eerlijk, dat het voor ons uiteindelijk leidde tot een beëindiging van onze 1:1 samenwerking. Met enorm gemengde gevoelens, want zo’n wijze vrouw aan je zijde is goud waard.

 

Digna Brand
Freelance to Freedom
Dignabrand.nl