fbpx
 

Elevate - Online Eindejaarsevent

Bewust stilstaan bij jouw 2023, je stappen evalueren en je groei van het afgelopen jaar vieren. Zodat je opgeruimd en voldaan het jaar kunt afronden. En je met helderheid en een krachtige intentie het nieuwe jaar start.

Vrijdag 15 december 2023
aanvang 9.30 uur
Ticket: 77 euro (exclusief btw)

De helende kracht van vieren, reflecteren en verbinden

Al vanaf kleins af aan vind ik de jaarwisseling iets magisch hebben. Zo lang ik me kan herinneren schrijf ik mezelf een brief tijdens oud en nieuw en maak ik een wensenlijstje voor het nieuwe jaar.

Van romantische en soms wat groots en meeslepende dromen op mijn zolderkamer bij mijn ouders werden dit door de jaren heen steeds duidelijkere intenties en kwamen mijn wensen ook nog eens uit.

Totdat ik kennis maakte met de wet van aantrekking had ik geen idee hoe krachtig het is om bewust bij je intenties stil te staan.

Aan de vooravond van de kerstvakantie nodig ik je uit om een ochtend volledig voor jezelf te reserveren.

Om jouw groei van het afgelopen jaar te vieren, te reflecteren op de stappen die je hebt gezet en bewust te kijken wat je wel en niet mee wil nemen naar 2024. Het geeft zoveel rust, helderheid en ruimte om bewust stil te staan.
En dat is wat ik je zo ontzettend gun.

Om te voelen hoe jij het jaar af wil ronden en het nieuwe jaar wil starten.

 

Deze periode nodigt je uit om bewust stil te staan bij afronden, vertragen en ruimte te maken voor het nieuwe. Naast evalueren en vieren duiken we ook alvast in de energie van 2024.

In de natuur word je afgeremd om hele duidelijke plannen te kunnen voelen en te maken. Daarom neem ik je niet alleen mee in de energie van 2024 maar kijken we ook naar jouw langere termijn en daarin is een jaar natuurlijk relatief.

Je kunt nog veel verder kijken dan dat. Wanneer je me kent weet je hoe gaaf ik het vind om met tijd te spelen. Dit geeft altijd zoveel inzichten en inspiratie.

Het helpt om boven alles uit te stijgen en om hopelijk daarmee minder druk op de nabije toekomst te leggen. Om bijvoorbeeld nog even alles uit de laatste weken van het jaar te moeten halen. Of januari enorm gehaast en geforceerd te moeten slagen. Terwijl in onze natuur januari geen startpunt is voor nieuwe plannen of lanceringen. Deze tegenstrijdige energie kan fijn zijn om rekening mee te houden in je planning. En ook in hoe je kijkt naar jouw jaar. En je plannen.

 

Als het ons gegeven is hebben we de tijd. En laten we de tijd dan ook nemen. Dat wil zeker niet zeggen dat ik geloof in stilstand. Maar ik geloof wel in bezielde actie. En je energie eren onderweg.

Het kan ontzettend verleidelijk en makkelijk zijn om te blijven zwemmen in alles wat er op korte termijn van je wordt gevraagd.

Zo ga je steeds harder en harder rennen om alles voor de feestdagen af te ronden.
Zit je ergens ook misschien wel voldaan bij de kerstboom. Maar ligt vervolgens 2024 als een groot gapend gat voor je open. En zit je opeens toch iets minder ontspannen aan de oliebollen en bitterballen. Ik schets het even groots en meeslepend.

De illusie dat je een heel jaar vooruit kunt plannen heb ik zeker lang geleden losgelaten. Je kunt nooit bedenken hoe alles precies gaat lopen. Maar een intentie, duidelijke doelen en bijbehorende acties zijn ontzettend krachtig.
En in mijn ogen essentieel.

Deborah de poorter elevate eindejaarsevent obm

Samen vieren, reflecteren, plannen & loslaten

Je blikt terug op het afgelopen jaar en ontdekt wat je nodig hebt om 2023 goed af te ronden.

Je kiest persoonlijke en zakelijke groeidoelen waar je aan wil werken in 2024.

We gaan aan de slag met jouw focus, intenties en het bepalen van jouw intuïtieve strategie. 

Na afloop weet je wat jouw jaarthema wordt voor 2024.

Je hebt een idee waar je je op gaat richten en wat je gaat parkeren. 

Je hebt helderheid wat je privé op de agenda zou willen zetten. 

Je weet waar je ruimte gaat maken en hebt een aanzet gemaakt met jouw intuïtieve jaarplan. 

 

Zo gaat de dag eruit zien:  


Reserveer vrijdagochtend 15 december in je agenda. We starten om 9.30 uur via Zoom. 

Zorg dat je een boekje en pen bij de hand hebt en dat je een comfortabele outfit aan hebt. Ik zie een dag vol kaarsjes, warme thee en dekentjes voor me. Echt een moment voor jezelf.

Programma Elevate Online Eindejaarsevent

9.30 uur – 12.30 uur – Reflecteren, Evalueren & Vieren 2023 + Intentie en groeistappen 2024 

Deelname is 77 euro (exclusief btw).  

 


Alle foto’s zijn gemaakt door Mandy Lomé. 

Werken met een intuïtief jaarthema

 

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik ben online business manager voor ondernemende vrouwen die meer winst willen ervaren in hun leven en werk. En die ernaar streven om een lichter leven en bedrijf te bouwen. Zodat ze zich kunnen focussen op de essentie van hun leven en kunnen werken vanuit hun zone of genius. 

De kracht van schrijven, reflecteren en bewust plannen ervaar ik op dagelijkse basis, zie ik bij mijn klanten en deel ik ook heel graag met jou.

Al sinds mijn tienerjaren schrijf ik mezelf een brief tijdens de jaarwisseling. Sluit ik in mijn dagboek het jaar af. En maak ik een wensenlijstje voor het nieuwe jaar. Eerst heel intuïtief. Maar in de afgelopen jaren waren deze brieven mijn anker. En merkte ik dat mijn jaarthema’s ook echt een hele helpende rode draad in mijn jaar waren. Geen planning in beton gegoten, maar een heel mooi kompas wat mij heel veel rust en richting geeft. 

De afgelopen jaren merkte ik hoe bijzonder en magisch het was om het jaar samen met anderen te vieren en af te ronden. En in verbinding het nieuwe jaar te verwelkomen. Deze dag is een van mijn lievelingsmomenten in het jaar en ik kijk ernaar uit om deze dag samen te mogen vieren.