Let's Elevate Kwartaal Events

 Je kunt prachtige plannen of een mooie langere termijn strategie bedenken voor je onderneming. Maar plannen heb je regelmatig te herzien. Omdat de markt aan verandering onderhevig is. Maar jij als ondernemer en je bedrijf / team ook.

Ik geloof niet in vastgezette jaarplannen maar in het regelmatig inchecken bij jezelf. Te reflecteren en evalueren. Op je groei. En vervolgens bij te sturen voor het komende kwartaal. Zodat je gerichte stappen zet richting jouw doelen. 

Drie keer per jaar offline op een mooie plek in Noord-Brabant (voor maximaal 35 ondernemers) en een keer per jaar, in december, online. 

De eerstvolgende offline editie is op donderdagmiddag 19 september bij Object43 in Raamsdonk (Noord-Brabant).  

Een ticket is 97 euro. 

Let’s Elevate Kwartaal Event – De Team Editie

Met deze middag nodig ik je uit tot evaluatie en reflectie, zaken waar je zelf niet (snel) over nadenkt of de tijd voor neemt in de drukte van het ondernemen. Hierdoor laat je makkelijk kansen/klanten/omzet liggen.

Deze kwartaal events kun je zien als fundament voor je zakelijke en persoonlijke groei.

Gun het jezelf om deze tijd te reserveren om aan je bedrijf te werken. En regelmatig stil te staan bij je doelen, wat heb je daarvoor te doen en wie heb je daarvoor te zijn? En wat heb je binnen je bedrijf en team nodig? Dit moment op zichzelf is al een winstgevende routine. Het helpt je stil te staan, je krijgt inzicht in je energielekken en groeikansen. En je hebt vervolgens helderheid over je focus voor het komende kwartaal. 

Donderdag 19 september 13.00 uur – 18.00 uur 
Een ticket is 97 euro (+ je mag gratis een teamlid of opdrachtgever / klant meenemen op je kaartje)

Er liggen vaak zoveel mooie plannen. Maar in de praktijk blijkt het vaak lastig om deze ook echt door te voeren. En je niet mee te laten slepen door alle to-do’s en brandjes die geblust moeten worden. Hoe behoud je je focus en overzicht gedurende het jaar? 

Deze middag staat naast de kwartaalevaluatie en reflectie in het teken van samenwerkingen en teams. Dit thema zal als rode draad door het programma heen worden verweven. Mocht je het leuk vinden om een teamlid of een klant / opdrachtgever mee te nemen? Je bent welkom om gratis iemand mee te nemen op jouw kaartje. Om de kracht van evalueren en reflecteren samen te delen. Maar ook ruimte te maken voor gesprekken en verdieping die je gedurende het jaar niet snel voert binnen een samenwerking. Deze ruimte voor verbinding, verdieping en groei, binnen teams, wil ik graag faciliteren.

Ieder kwartaal faciliteer ik een live middag (behalve in december, dan is er een online editie). Een middag om ruimte te faciliteren voor jouw evaluatie. Om terug te blikken op het afgelopen kwartaal. In te checken bij jezelf of je nog op jouw spoor zit, waar je eventueel bij te sturen hebt. Welke stappen je wil zetten richting het laatste kwartaal van 2024. Om jouw doelen te behalen. En jouw strategie te implementeren in je bedrijf en dagdagelijkse operatie. 

Deborah de poorter elevate eindejaarsevent obm

Wat reviews en reacties na vorige edities 

Zo gaat de MIDdag eruit zien:

Reserveer donderdagmiddag 19 september in je agenda. Je bent vanaf 12.30 uur welkom op de locatie. 

Programma Elevate Kwartaal Event – de Team Editie 

Programma: 13.00 uur tot 16.30 uur
Inclusief borrel en netwerken: 16.30 uur tot 18.00 uur
De locatie: Object43 in Raamsdonk (Noord-Brabant).

Wat kun je verwachten? 

We gaan terugblikken op de eerste drie kwartalen van 2024. Dit doe je door middel van schrijfopdrachten. Je kunt je inzichten delen met je gast, buurvrouw(en) of in de groep. Vervolgens maken we een afgestemd plan voor het laatste kwartaal. En tussendoor volgen er verdiepende vragen over je samenwerkingen en team. 

Mijn netwerk is goud waard. Er ontstaan al jaren de meest bijzondere connecties en samenwerkingen. Alleen daarvoor is deze middag al super waardevol om aan te sluiten.

Er zijn maximaal 35 plekjes.

Deel in de opmerkingen de naam + e-mailadres van degene die je mee wil nemen. Of wanneer je het nog niet weet, maar wel iemand mee wil nemen, laat het ook alsjeblieft weten. Dat geeft mij inzicht wanneer de tickets uitverkocht zijn. 

Een ticket is 97 euro (exclusief btw). Tot 15 augustus. Daarna gaat de prijs omhoog naar 147 euro. 

 


Alle foto’s zijn gemaakt door Mandy Lomé. 

Contemplatie als basis voor duurzame groei

 

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik ben Strategisch Business Manager voor doorgewinterde succesvolle ondernemers en help mijn klanten met het managen en uitbouwen van groei in je (privé)leven, bedrijf en team. Daarnaast ben ik mentor voor ervaren VA’s en OBM’s die willen groeien in hun rol, kwaliteit en met hun bedrijf. 

De kracht van schrijven, reflecteren en bewust plannen ervaar ik op dagelijkse basis, zie ik bij mijn klanten en deel ik ook heel graag met jou.

Deze kwartaal events faciliteer ik inmiddels voor het zesde jaar. En het is een anker voor veel ondernemers die zelf niet makkelijk ruimte maken voor reflectie en het evalueren van hun groei. 

Ik stel graag verdiepende vragen om je daarmee uit te nodigen stil te staan bij zaken waar je in alle drukte en groei zelf niet makkelijk of snel bij stilstaat. Maar wel essentieel is voor jouw succes en duurzame groei. 

 

SAve the date: Het online eindejaarsevent 

Inmiddels voor het zesde jaar op rij. Het Let’s Elevate Online Eindejaarsevent. We komen samen op vrijdag 13 december in de ochtend van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Waarom online? In december is mijn ervaring dat de energie naar binnen gekeerd is. Er is geen maximum aantal deelnemers. 

Een ticket is 77 euro (exclusief btw). Een traditie inmiddels om samen te mogen komen. Het jaar te vieren, af te ronden en intenties te zetten voor het nieuwe jaar. Ik kijk er al naar uit!