LET'S ELEVATE TRAININGSCENTRUM

Mentorship, Intervisie en Trainingen voor ervaren VA’s en OBM’s die willen doorgroeien in hun rol. De level up naar een hogere standaard in je werk. 

Over het ontstaan van het Let’s Elevate Trainingscentrum 

Na 7+ jaar samen te werken met de meest succesvolle doorgewinterde ondernemers heb ik de rode draad ontdekt in alles wat ik doe. En daar is mijn methode Let’s Elevate uit ontstaan. Deze geef ik inmiddels alweer 2 jaar door binnen mijn trainingscentrum en 1-op-1 begeleiding. Maar dit aanbod is niet voor iedereen weggelegd en daarom zijn er verschillende instapmogelijkheden. Van een online programma wat je zelfstandig doorloopt, tot aan een mastermind waarbij je ruimte maakt voor verdiepende intervisie vraagstukken. En een mentorship waarin je met een groep gelijkgestemden en mijn persoonlijke begeleiding zowel online als offline jouw richting gaat herijken. 

Let’s Elevate – Online Programma 

Voor VA’s en OBM’s die zelfstandig door willen groeien en voor wie het mentorship of de mastermind te vroeg of een te grote stap is. Maar wel zelf graag aan de slag willen met hun eigen groei en ontwikkeling. 

Het online programma is perfect voor je wanneer je: 

N

WANNEER JE DOOR WIL GROEIEN IN JE ROL ALS VA EN OBM

Je weet dat je deze manier van werken niet lang vol kan houden. Je wil het anders maar weet niet zo goed hoe. En wil dit graag zelf onderzoeken zonder de afleiding van anderen. 

N

MIJN MENTORSHIP OF MASTERMIND EEN STAP TE VER OF VROEG IS

Je wil jezelf eerst verdiepen in mijn werkwijze voordat je een vervolgstap zet in mijn begeleiding. Of je voelt dat de principes binnen Elevate je al voldoende op weg kunnen helpen. 

N

JE JEZELF VERLIEST IN DE WAAN VAN DE DAG

Werken aan je eigen plannen, je wil er graag ruimte voor maken maar je vindt het fijner om met een stok achter de deur gerichte stappen te zetten. Je bent zelfsturend en hebt zin om verdiepende meters te maken. 

Je investering is 555 euro (exclusief btw) (betalen in 3 of 6 termijnen is mogelijk) 

Let’s Elevate – Mastermind voor VA’s & OBM’s

In mijn groepen krijg je alle ruimte en tools die je nodig hebt om door te groeien in de rol die jij te pakken hebt voor jezelf en voor je klanten.

Mijn mastermind is interessant voor jou wanneer je:

N

TEGEN JE EIGEN GROEIPLAFOND AANLOOPT

Je wil graag groeien, in je vak, maar ook in de waarde die je jouw klanten biedt. Daarnaast wil je niet meer uren werken en het liefst wil je meer verdienen. 

N

VOELT DAT JE NIET VOLLEDIG IN JOUW ZONE OF GENIUS WERKT

Je hebt stiekem het gevoel dat er meer mogelijk is, je hebt je klanten, het werkt. Maar grote voldoening mis je nog. 

N

JE AL EEN TIJDJE IETS MIST

Je wil op een hoger niveau werken en strategisch je klanten verder helpen. Je wil duurzame relaties uitbouwen. 

Je investering is 97 euro per maand (deelname is minimaal 6 maanden) 

Let’s Elevate Mentorship 

Iedere maand faciliteer ik een co|create ochtend, waarin je een ochtend werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf. Een ochtend waarin je boven je business en je leven uitstijgt, je plannen maakt en bijstuurt.

De Co|Create sessies zijn perfect voor jou wanneer je:

N

WANNEER JE GEEN TIJD HEBT

Hoe harder je roept dat je geen tijd hebt, des te belangrijker is het in mijn ogen om minimaal een keer per maand jezelf een ochtend uit te roosteren. Een ochtend zonder afspraken met klanten. Maar helemaal voor jou. Om te focussen op je bedrijfsgroei. 

N

JE GRAAG WIL GROEIEN MAAR GEEN IDEE HEBT WAAR TE BEGINNEN

Ieder kwartaal duiken we in een thema en krijg je alle ruimte om aan jouw plannen en bedrijf te werken. Ook kun je al je vragen stellen aan mij en denk ik met je mee vanuit mijn ervaring als business manager. 

N

JE JEZELF VERLIEST IN DE WAAN VAN DE DAG

Allemaal leuk en aardig, dat ondernemen, maar werken aan je bedrijf valt als eerste van je agenda. En je weet dat je stappen te zetten hebt en keuzes te maken wanneer je wil groeien.

Je investering is 625 euro per maand (deelname is minimaal 9 maanden)