Hoe bereid je jezelf en je bedrijf goed voor op het starten met een VA?

Bespaar een hele hoop geld, tijd en frustratie in het samenwerken met een virtueel team

E-book Starten met een virtueel team 

Veel online ondernemers hebben geen idee waar ze moeten beginnen wanneer ze werk willen uitbesteden. Wanneer je op het punt komt dat je zou willen starten met een VA, maar je hebt geen idee waar je allemaal aan moet denken, dan is dit e-book voor jou. 

Wat is er allemaal nodig om je bedrijf voor te bereiden om virtueel samen te werken? Denk aan het werken met verschillende online systemen en programma’s. Aan het stroomlijnen van je communicatie. Het structureren en inrichten van werkprocessen. Hoe beter je voorbereiding, hoe sneller je VA zelfredzaam aan de slag kan. En jou en je bedrijf kan ontzorgen.  

In dit e-book ontdek je wat er komt kijken bij het voorbereiden, vinden en starten van een samenwerking met een VA, Virtueel Professional of ZZP’er met wie je op afstand en virtueel samen gaat werken. Je leest wat je allemaal kunt voorbereiden zodat je jezelf een hele hoop tijd, kopzorgen en geld bespaart.

Het e-book is te koop voor 12.95 euro (excl. btw)* 
*Het uurtarief van een VA is hier het veelvuldige van, ik ben ervan overtuigd dat je met het lezen en toepassen hiervan geld bespaart. 

 

Het bouwen van je eigen virtuele team

De inspiratie voor dit e-book kwam voort uit de gesprekken die ik voer met mijn klanten. Allemaal online ondernemers met een flinke ambitie en een heldere missie. In deze gesprekken kwam onder andere het zoeken, vinden en bouwen van een team vaak terug.  

Vragen als ‘Waar begin ik?’, ‘Waar moet ik aan denken?’, ‘Wat kan ik allemaal uitbesteden?’ En vooral: ‘Aan welke investering moet ik denken?’ 

Of je nu een startende ondernemer bent, zelf Virtual Assistant of een ondernemer die al vaker online en op afstand heeft samengewerkt. Vragen, onzekerheden en bezwaren over het werken met een team zijn op ieder punt in het ondernemerschap logisch.

De lessen en inzichten die ik de afgelopen jaren heb geleerd zijn in mijn ogen goud waard. Deze deel ik ook graag met jou in dit e-book. 

Omdat ik ervan overtuigd ben dat het lezen en toepassen je niet alleen heel veel tijd én geld gaat schelen. Maar je hiermee ook een flink aantal stappen maakt van het bouwen van een stevige fundering. In jezelf en in je bedrijf.  

Wanneer je een goede online infrastructuur inricht, heldere afspraken maakt en op een lijn ligt qua verwachtingen, is online werken een feestje. En in mijn ogen ontzettend efficiënt en verfrissend. Ik zou nooit meer anders willen!

 

blog Deborah de Poorter

“In de soms overweldigende hectiek van het runnen van twee bedrijven en een team is Deborah voor mij een baken waar ik telkens weer echt op kan leunen. Ze helpt mij en het team om overzicht te houden en onze focus scherp te houden in de projecten die we doen. We werken samen vanuit volledig vertrouwen dat we handelen en groeien vanuit alignement. Ze helpt voor mijn gevoel zorgen in mijn hoofd te relativeren met haar warme energie, luisterend oor en de helderheid die ze geeft door, ook ongevraagd, haar visie of observaties te delen. Deborah is een steun en toeverlaat in het meedenken over de business. Ik kan met haar echt op persoonlijk niveau sparren en vind in haar een sparringpartner over alles wat er met mij als leider van twee bedrijven gebeurt. Ik waardeer Deborah om haar positieve energie en enthousiasme, haar rust en het gevoel van steun en vertrouwen dat ze geeft op momenten dat ik of het team dat nodig hebben. Goud waard.”

Marloes Halmans

Marloeshalmans.com & The Happy at Work Agency

Wat meer over Deborah 

“Online werken was al heel lang een droombeeld voor mij. In mijn twintiger jaren werd ik ziek en heb ik nog lang goed op mijn energie moeten letten. Het leek me zo fijn om vanuit huis te kunnen werken. 

Ik startte toen met re-integreren, ik werd hoofdredacteur van een online plaftorm. Dit deed ik liggend, vanaf de bank. Daar ging er een wereld voor me open. En ontdekte ik de magie van online werken. Ik startte een blog en leerde de online wereld steeds beter kennen. 

In 2016, inmiddels was ik weer gezond, maakte ik kennis met de VA wereld en werd VA in loondienst voor de grootste online ondernemers van Nederland. Hier leerde ik zo ontzettend veel. Zoveel zelfs dat ik een jaar later voor mezelf begon. Binnen twee weken had ik een vol klantenbestand.

En in de jaren erna heb ik mezelf ontwikkeld tot Online Business Manager en werk ik voor de leukste en mooiste online ondernemers van Nederland. 

Ik heb ontzettend veel geleerd van het werken in zoveel verschillende online bedrijven. En deze kennis deel ik graag met jou. Hoe je op een zo optimale wijze online kan samenwerken. Ik heb hierin zelf ook veel lessen geleerd en die heb ik allemaal in mijn e-book verwerkt.” 

Je bestelt mijn e-book voor 12,95 euro (exclusief btw).