fbpx

E-book – Starten met een virtueel team

 

Hoe bereid je jezelf zo goed mogelijk voor om online werk uit te besteden
Een flinke dosis tips & praktijkervaringen om jou een hele hoop geld, tijd en frustratie te besparen

In dit e-book ontdek je wat er komt kijken bij het voorbereiden, vinden en starten van een samenwerking met een VA.

Naast schrijfoefeningen, werkbeschrijvingen en een heleboel stof tot nadenken ontvang je in dit e-book hele handige en concrete tips hoe je een virtueel team kunt starten.

Je leest wat je allemaal kunt voorbereiden zodat je jezelf een hele hoop tijd, kopzorgen en geld bespaart. En hoe je je teamlid vindt en het samenwerken tot een feestje maakt! Daarnaast ontdek je door het lezen wat jouw manier van samenwerken, groeien en ondernemen is.

Het e-book is te koop voor 12.95 euro (excl. btw)

De inspiratie voor dit e-book:

Beide kanten van het uitbesteden heb ik gezien. Ik heb een aantal jaar als Virtual Assistant gewerkt en weet goed hoe het is om projecten en verschillende klanten naast elkaar te managen. Als online ondernemer heb ik zelf ook werk uitbesteed aan VA’s. Op dit moment verzorg ik online business management aan online ondernemers. Wat dat inhoudt? Ik begeleid, coach en help ondernemers ondernemers met het bepalen en vervolgens uitvoeren van hun strategie.  

De inspiratie voor dit e-book kwam voort uit de gesprekken die ik voer met mijn klanten. Allemaal online ondernemers met een flinke ambitie en een heldere missie. In deze gesprekken kwam onder andere het zoeken, vinden en bouwen van een team vaak terug.  

Vragen als ‘Waar begin ik?’, ‘Waar moet ik aan denken?’, ‘Wat kan ik allemaal uitbesteden?’ En vooral: ‘Aan welke investering moet ik denken?’

Of je nu een startende ondernemer bent, zelf Virtual Assistant of een ondernemer die al vaker virtueel heeft samengewerkt. Vragen, onzekerheden en bezwaren over het werken met een team zijn op ieder punt in het ondernemerschap logisch.

De lessen en inzichten die ik de afgelopen jaren heb geleerd zijn in mijn ogen goud waard. Deze deel ik ook graag met jou in dit e-book. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het lezen en toepassen je niet alleen heel veel tijd én geld gaat schelen. Maar je hiermee ook de beginstappen maakt van het bouwen van een stevige fundering. In jezelf en in je bedrijf. En wanneer je er klaar voor bent om werk uit te besteden en samen te werken, gun ik je vooral superfijne samenwerkingen!