TEAM2018-09-16T18:26:38+00:00

Onze liefde voor online ondernemen delen we graag met jou

           Leuk om kennis te maken!         

Mijn naam is Deborah de Poorter, ik ben 31 jaar en woon en werk met veel plezier vanuit Breda.

Als VA kriebelde het al snel om ondernemers duurzaam te helpen met groei. Ze de ruimte te bieden die ze nodig hebben om zich te kunnen focussen op de essentie. Zodat zij aan hun bedrijf kunnen werken in plaats van alleen maar in. Ik wilde zoveel meer betekenen dan wat ik nu kon doen. Er volgden steeds meer overleggen met mijn klanten. Hierin gebeurde de magie. Tijdens deze momenten kon ik ook echt de resultaten zien. Toen wist ik dat ik de kant op wilde gaan van coaching. Tegelijkertijd zag ik bij mijn klanten de behoefte om ook ontzorgd te blijven in hun dagelijkse werkzaamheden. Toen werd het al snel tijd om een team te bouwen en vanaf augustus versterkt Marit het team. En het team groeit mee de komende maanden met het bedrijf.

            Mijn eigen laptop lifestyle            

De keerzijde van de medaille heb ik al vroeg ontdekt. Mijn loopbaan stopte al voordat het kon beginnen. Van mijn 20e tot mijn 25e kon ik niet werken of studeren en had ik geen perspectief op herstel. Ik werd gewaarschuwd niet te veel dromen van meer. En werken zou misschien nooit meer een optie zijn. Hoe slecht ik me ook voelde, ik kon en wilde dit niet geloven. Ieder jaar vocht ik voor herstel en steeds kwam ik een stapje dichterbij.

Sindsdien is mijn energie mijn leidraad en niet zozeer mijn agenda. Door mijn werk en leven zodanig te plannen en te structureren heb ik mezelf jaar na jaar ontwikkeld en een sterke groei doorgemaakt.

Deze ervaring sterkt mij in de overtuiging dat je als ondernemer vooral goed voor jezelf moet zorgen om alles uit jezelf en je onderneming te kunnen halen. Wat ik zie is dat veel ondernemers worstelen met hun werkweek, ze werken vaak meer dan ze hadden gedacht. ’s Avonds werken is vaker regel dan uitzondering. Het werk stopt nooit. Maar hoe zorg je dan dat jij zelf wel af en toe de handrem indrukt? Hoe zorg je dat jij wel stopt en tot rust kan komen? Vanuit rust, ruimte en focus ontstaat de magie.

                      Het team groeit                      

Mijn naam is Marit Verlaat , ik ben 36 jaar en woon en werk in het kleine dorpje De Weere.

Ik ben Virtual Assistant en ik vind dat het leukste werk wat er bestaat. Ik mag namelijk andere fantastisch leuke onderneemsters helpen met hun bedrijf. Hier krijg ik veel energie van.

Mijn grootste drijfveer is vrijheid. Dit is ook de reden dat ik voor mezelf ben begonnen. Toen ik de beslissing nam, voelde het gelijk goed. Ik weet nu echt de balans tussen werk en privé te behouden. Dat was helaas niet altijd het geval. In 2014 heb ik een burn-out gehad en dat heeft mij echt geleerd om goed voor mezelf te zorgen. Natuurlijk lukte mij dat niet meteen. Het heeft nog een aantal jaar geduurd voordat ik echt inzag dat in loondienst werken helemaal niet goed voor mij is.

                    Mijn Wanderlust                  

Ik heb last van Wanderlust en ik heb al vele mooie reizen gemaakt. Nu ik online onderneemster ben, kan ik werken waar ik maar wil. Ik werk meestal vanuit huis, maar kijk niet raar op als ik opeens in Amerika zit. Dit is by far mijn favoriete land om door te reizen.

Ik vind het fantastisch om het eerste teamlid van Deborah te zijn. Ik wil vooral rust brengen, zodat ondernemers meer tijd hebben om aan hun bedrijf te werken in plaats van in hun bedrijf. Deborah en de klanten met wie we werken inspireren mij. Mooie en krachtige vrouwen met geweldige bedrijven en ideeën.”

                 Meer rust en ruimte                 

Wij gunnen jou ook meer rust en ruimte, juist om jouw talenten verder te ontplooien. En aan je dromen te bouwen. En ook gewoon ’s avonds vrij te zijn en de sportschool weer eens van binnen te zien. Of Netflix weer eens te omarmen. Je vrienden. Je gezin. Je geliefden. Want zeg eens eerlijk, hoeveel tijd neem jij hiervoor? De echt belangrijke dingen?

We willen je graag laten zien dat plannen en structureren van je werk je juist meer ruimte en tijd kan bieden. Zodat je tijd kunt reserveren voor jezelf en voor de zaken waar je plezier uit haalt. Tijd is immers onbetaalbaar.

We ontmoeten je graag online