1-op-1 Strategisch (Business Management voor doorgewinterde ondernemers

Je voelt dat er structureel iets mag veranderen. In je huidige werkweek. Om het nog meer op jouw eigen manier te kunnen doen. En tegelijkertijd meer tijd te hebben voor jouw eigen groei en dat van je bedrijf.

De potentie is er. Kansen genoeg. Maar door alle drukte merk je dat je groei stagneert of dat je gewoon niet het overzicht hebt.

Je weet niet goed aan welke knoppen je te draaien hebt om alles weer te laten stromen.

Ik help je je groei te managen in je bedrijf, leven en team. Mijn ervaring is dat door alleen je team of bedrijf te managen we het grotere geheel missen. Je kan verzanden in enorme kosten en weinig rendement. Maar ook in een hyperfocus op details die niet bijdragen aan groei.

Door juist samen regelmatig uit te zoomen binnen onze samenwerking kunnen we vervolgens inzoomen op wat er nodig is in het laten groeien en uitbouwen van jouw bedrijf.

Mijn 1-op-1 begeleiding is voor jou geschikt wanneer je:

→ Je weet dat je stappen moet zetten en keuzes te maken hebt om door te groeien maar ervaart geen ruimte en tijd om veranderingen door te voeren.

→ Je blijft in je werkweek maar brandjes blussen en je lijstje aanvullen met wensen en to-do’s die alleen maar langer en langer wordt.

Dan doe ik het zelf nog wel, hoor je jezelf toch nog (te) vaak zeggen. Je voelt je te vaak een manager in je eigen bedrijf.

→  Je denkt niet gemaakt te zijn voor een team, je hebt al veel teamwisselingen gehad, het loopt niet lekker in je team of durft überhaupt de stap niet te wagen om werk uit te besteden. Toch voel je aan alles dat er iets moet veranderen in jouw weken.

→  Je wil het wiel niet meer alleen uitvinden, je wil graag stappen zetten die voor jou werken en het ondernemerschap wat meer kunnen delen.

Mijn 1-op-1 begeleiding is voor ondernemers die in een groeikramp zitten of dreigen te komen. Ik help je een stevig fundament te bouwen in je bedrijf (en je team), zodat je de draagkracht hebt om duurzaam te groeien.

In mijn wekelijkse podcast duik ik dieper in op vraagstukken die je tegenkomt in het laten groeien van je bedrijf 

Hier luister je de podcastafleveringen

ELEVATE - DEBORAH DE POORTER PODCAST

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar de manier om mijn 1-op-1 klanten het allerbeste te helpen met het duurzaam laten groeien van hun bedrijf. Op een manier die volledig past bij hoe ze willen leven en ondernemen. 

Mijn antwoord is nu eigenlijk heel eenvoudig: maatwerk

Mijn jarenlange ervaring als Business Mentor (in combinatie met mijn achtergrond in Strategisch Business Management ( 8+ jaar)) vormt de basis van mijn begeleiding. Op basis van je hulpvraag bepalen we samen de frequentie van onze sessies en support, de intentie is altijd gericht op een langere termijn samenwerking.

Om je zo te helpen met het bedrijf (en team) uit te bouwen, naast je te staan in de vraagstukken die je tegenkomt in fases van groei en stagnatie.

Ik focus me in mijn samenwerkingen vaak op de menselijke kant van het ondernemerschap. Wat heb jij als ondernemer nodig om te floreren? Welke keuzes zijn er dan te maken in je werkwijze, werkweek en de operatie? En wat heeft het team nodig om op langere termijn samen verbonden te blijven aan jouw missie.

Welke structuur is er nodig om samen te kunnen groeien én floreren? Daar help ik je graag bij.

The Level Up Your Business needs to Expand

Je zit nog teveel in je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je op een gegeven moment het overzicht kwijt raakt.

Je brandjes blijft blussen. En je in de knoop komt. Met je langeretermijnvisie. 

Zoals een van mijn klanten het duidelijk verwoordde in het begin van onze samenwerking:

“Ik ben er klaar mee om de hele dag secretaresse te spelen in mijn eigen bedrijf”.

Niet dat ze daar iets mis mee vond. 

Maar als ze dat leuk had gevonden, gaf ze aan, was ze dat wel in een ander bedrijf geworden.

En kon ze om 17.00 uur de deur sluiten.

Ze wist dat ze er klaar voor was.

Om het volledig op haar eigen voorwaarden aan te pakken.

Elevate is mijn visie op duurzame groei na 8+ jaar ervaring 

Wat ik heel goed kan is mijn helikopter view in zetten. Samen uitzoomen. En te zien wat er nodig is om jezelf vrij te spelen. En vanuit je zone of genius te ondernemen.

Niet door alles in je business klakkeloos over te nemen, juist niet, maar samen terug naar de basis te gaan. Vragen te stellen bij je huidige werkwijze.

Samen bouwen we aan een bedrijf dat klopt.
Voor jou.

Waarin je een structuur, team en werkwijze hebt die met je mee kunnen groeien. En jou ondersteunen in hoe je wil leven en ondernemen.

CONSTANTE GROEI IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF

“Een praktische meedenker die snel kan schakelen.”

De samenwerking met Deborah zorgt voor een constante groei in mezelf en mijn bedrijf. Telkens voel ik hoe groot de potentie is en daagt Deborah me uit om vanuit mijn kracht te ondernemen. Dat is enorm waardevol en lukte me in mijn eentje lang niet altijd. Deborah kan goed luisteren. Tussen de regels door hoort zij de essentie van wat ik zeg. Door haar aandacht hiervoor, zien we vaak ineens verrassende verbanden en thema’s. Enorm verhelderend! Daarnaast is Deborah ook een praktische meedenker die snel kan schakelen.

Margriet Hofland
Eigenaar Hart voor Administratie
hartvooradministratie.nl 

Mentorship Deborah de Poorter VA OBM

LET'S ELEVATE - 1-op-1 Strategisch Business Management

 

Mijn samenwerkingen zijn gebaseerd op maatwerk. Soms is een live dag al voldoende, of een interim project rondom het uitbouwen van je team en een passende structuur. Maar het kan ook zijn dat je structureel ondersteuning wenst van iemand die naast je staat in het ondernemerschap.  

Ik ga graag met je in gesprek om te onderzoeken wat er nodig is. En hoe ik je het beste kan helpen in je groei.

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT

“Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.”

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander
Business mentor 
Sharonabolander.nl