Strategie & Advies gesprek

We kijken waar je staat, wat er nodig is om je doelen te bereiken en welke stappen je kunt zetten om daar te komen

In een strategie en advies gesprek kijken we samen uitgebreid naar de huidige stand van zaken. We kijken naar hoe je je bedrijf op dit moment hebt ingericht en waar er voor jou winst te behalen valt. Ook onderzoeken we wat je kunt optimaliseren en welke keuzes hierbij komen kijken.

Daarnaast kijken we naar de online mogelijkheden die er nu op je pad komen. Wat zijn hierin voor jou logische keuzes die je nu wil maken?

Na ons gesprek weet je waar de ruimte en potentie zit voor jouw volgende groeistappen. Ik kijk mee naar je werkprocessen, naar hoe je je (online) bedrijf hebt ingericht en wat hierin makkelijker en fijner voor je kan werken. Wanneer je het fijn vindt wanneer ik met je meedenk over een specifieke vraag, dan kan dat natuurlijk ook.

Na het aanvragen van het gesprek ontvang je een uitgebreide checklist ter voorbereiding van ons gesprek. Zodat we er samen het meeste uit kunt halen. Ook ontvang je na ons gesprek een uitgebreid verslag, de opname van ons gesprek en concrete tips die je direct kunt implementeren. Mocht je na ons gesprek ervoor kiezen om coaching aan te gaan ontvang je je investering terug als korting op het coachingstraject.

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Lieve groet,

Deborah de Poorter

Zo ziet het strategie en advies gesprek eruit voor je:

  • Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst ter voorbereiding om onze afspraak zo goed mogelijk voor te bereiden

  • We plannen samen een geschikte datum in

  • Het gesprek duurt tussen de anderhalf en twee uur, vindt plaats via Zoom en wordt opgenomen zodat je het later terug kunt kijken

  • Na afloop ontvang je de opname en een uitgebreid verslag met concrete tips en adviezen

  • Wanneer je na ons gesprek klant wordt ontvang je je investering terug als korting op je traject

Je investering voor een verdiepend groei gesprek is 275 euro (exclusief btw)

Ik wil een strategie en advies gesprek aanvragen

Anderen over ons strategie en advies gesprek:

“We kennen Deborah al van eerdere samenwerkingen, maar tijdens een persoonlijk overzicht gesprek beseften we direct dat dit hetgeen is waar zij geweldig goed in is en wat zij hoort te doen. In de afgelopen jaren heeft zij zoveel kennis opgebouwd over online business, dat is ongelofelijk.

Ze start met heel goed luisteren en dan gaan haar radars aan. Binnen een paar minuten heeft ze zich vastgebeten in jouw vraagstuk en denkt ze mee in oplossingen en leuke ideeën. Dit persoonlijk overzicht gesprek heeft ons en onze business direct stappen (nee niet 1 stap, maar meerdere) vooruit geholpen.

Direct begeleidt ze jou in het focussen richting jouw doel. Als je het gevoel hebt dat je vooruit wil, maar even vastloopt, dan is dit een absolute aanrader! En bovendien staat ook plezier en lachen zo centraal tijdens de gesprekken met Deborah. Wij zijn dolblij dat we jou kennen!”

Florentine Zuure & Hanneke Jansen
Burn-out Buddies
burnoutbuddies.nl


Madelon Kemp

Happy Being Coaching
www.happybeingcoaching.nl

“Het overzicht gesprek met Deborah was objectief en fijn kritisch. Deborah heeft de skills om de helikopterview te pakken en met al haar kennis naar business te kijken. Dat doet ze via een opbouwende manier. Ze gaf mij tips en daarnaast ook de ruimte om te kijken wat er bij mij past. Voor elke vraag die ik had had zij een oplossing of suggestie, wat heerlijk! Hierdoor kan ik weer verder bouwen aan mijn bedrijf. Dank voor jouw openheid en kwaliteiten!”

Femke Braaksma
Scheidingsbemiddelaar
Zorgzaam Scheiden

“Een heel fijn en open gesprek met Deborah gehad. Ze zorgt dat je je op je gemak voelt, waardoor je je makkelijk kwetsbaar opstelt. Ze haalt snel de kern naar boven en denkt uitgebreid met je mee. Vanuit haar kennis en eigen ervaringen heeft ze me nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan! Ik ben erg blij met het gesprek.”

“Laatst heb ik een groeigesprek met Deborah gehad en dat was voor mij erg waardevol. Deborah luistert, denkt mee, stelt goede prikkelende vragen en maakt je bewust wat voor jou en jouw bedrijf van belang is. Ze heeft mij een aantal concrete aanknopingspunten gegeven waar ik mee verder kan. Daarnaast is ze ook gewoon een mooi mens.”


Ineke Kremers

Groei coach voor moeders (in spé)
www.inekekremers.nl