fbpx

Maandelijkse Reflectie Momenten

In een intieme setting duiken we iedere maand samen de diepte in. En ontdek je al schrijvende welke richting je op wil met je bedrijf en je leven. 

DE KRACHT VAN REFLECTIE

Bijsturen is het nieuwe plannen in 2022

Je neemt de ruimte en tijd om te kijken naar je plannen en planning. We gaan aan de slag met jouw focus, intenties en het bepalen van jouw intuïtieve strategie.

Het werken met maandthema’s en intenties geeft je ontzettend veel richting en houvast. Tegelijkertijd neem je ook de tijd en ruimte om je lessen, inzichten en ervaringen van de afgelopen maand te verankeren en te laten bezinken. We zijn zo vaak gericht op de volgende stappen en het volgende doel, terwijl het zo waardevol is om stil te staan bij wat er al is.

RUIMTE VOOR PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE GROEI

Maandelijks inchecken bij jezelf

Even afstand nemen van je dagelijkse leven en bedrijf kan fantastisch werken. Je ziet veel meer en kan makkelijker besluiten wat wel of niet voor je werkt.

Deze ruimte faciliteer ik graag voor jou tijdens de maandelijkse online reflectie momenten. Iedere maand maak je hiermee ruimte om te werken aan je bedrijf. Zie dit als jouw persoonlijke CEO tijd. Om je route uit te stippelen, bij te sturen, knopen door te hakken. Je strategie uit te stippelen. Je weet hoe je maand na maand ruimte gaat maken voor jouw wensen en doelstellingen.

Net zoals je op vakantie vaak sneller ziet wat goed gaat en wat je anders wil, zo is dat ook tijdens de maandelijkse online reflectie momenten.

Je kijkt vanaf een afstandje naar jouw leven, de keuzes die je hebt gemaakt en naar je bedrijf. Je gaat al schrijvende naar je dromen en verlangens toe en maakt een intuïtief en strategisch plan om deze uit te laten komen.

Ik weet hoe lastig het kan zijn om tijd vrij te maken voor reflectie en bezinning. En precies dat is wat ik graag voor jou wil faciliteren.

Een ochtend waarin je bewust de tijd neemt voor jezelf. Je gaat terugblikken op de maand. Op je mooie momenten die je vast wil houden. Op de groei die je hebt doorgemaakt. En je gaat kijken of je nog op jouw weg zit. Misschien wil je ergens bijsturen, ga je ergens mee stoppen of juist beginnen.

Het geeft veel richting en helderheid om regelmatig stil te staan. Te voelen of het klopt wat je allemaal aan het doen bent.
En ook te zien wat er allemaal wel is.

Deze maandelijkse momenten gaan over het leren kennen van jezelf, je diepste verlangens en het maken van de keuzes die hierbij passen.
Het gaat niet alleen maar over plannen maken en structuur aanbrengen. Het gaat over zoveel meer.

Zelfliefde, geduldig zijn, moedige en krachtige keuzes maken. Ondernemen en leven op jouw manier.

Nee zeggen wanneer het niet meer klopt. Ergens mee stoppen. Hulp inschakelen.
Maar ook uitbundig vieren wat er goed gaat.
Ook kijken we altijd naar de maand die voor ons ligt. Ga je voelen wat je graag zou willen bereiken. En wat je op de agenda wil zetten. We kijken hoe je winst kunt integreren op alle vlakken van je leven en je bedrijf.

Heel fijn weer! Geniaal idee ook deze workshop! Ik ben er ook echt van overtuigd dat dit iedereen deze workshop elke maand moet gaan volgen. Het was een andere insteek dan de vorige workshop, maar juist ook weel heel erg leerzaam. Ik had dit echt nodig om even bewust stil te staan, samen met jou, bij deze maand en alvast te kijken naar de komende maand. Ik ben dolenthousiast dus haha. Wat ook erg fijn is trouwens: die getimede schrijftijd. Dank je wel weer voor deze fijne workshop!

– Renske –

Dit was precies wat ik nodig had. Iets met right place, right time. Deborah is zo goed in je op een zachte manier dwingen om stil te staan bij wat je nou eigenlijk doet en waarom. Waar je energie van krijgt en waarvan niet. Hoe je het allemaal makkelijker en leuker kunt maken voor jezelf. Mega waardevolle ochtend Deb, DANKJEWEL.

– Merel –

INVESTERING IN JEZELF

Investering maandelijkse online reflectie momenten

Maandelijkse reflectie momenten

Je investering // 77 euro per maand

Dit is wat je allemaal krijgt:

+ 1 maandelijks online reflectie moment op de eerste vrijdag van de maand (in januari op vrijdag 14 januari van 9.30 uur tot 11.30 uur)

+ Toegang tot het halfjaar event
Vrijdag 1 juli 2022  – 9.30 uur – 13.00 uur
In juli komen we samen om het jaar te evalueren en je plan bij te sturen voor de rest van 2022.

+ Toegang tot het eindejaarsevent
Vrijdag 2 december 2022 9.30 uur – 13.o0 uur
Tijdens het eindejaarsevent komen we samen om het jaar af te ronden en een intentie te zetten voor het nieuwe jaar. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Frequently Asked Questions

Kan ik ook een keer mee doen?

Super leuk dat je interesse hebt in de online reflectie momenten. Je bent welkom om een keer aan te sluiten voor 47 euro (exclusief btw). Stuur me een mailtje via info@deborahdepoorter.nl,

Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

Dat kan natuurlijk gebeuren, je ontvangt na afloop de opname in je mailbox met bijbehorende reflectievragen zodat je later op jouw moment de tijd en ruimte voor jezelf kunt reserveren. 

Kan ik ook in een keer betalen?

Dat kan zeker, bij het afrekenen kun je kiezen in hoeveel termijnen je wil betalen.