Persoonlijk overzicht gesprek2018-11-22T10:14:30+00:00

   Persoonlijk overzicht gesprek        

Wil je je bedrijf succesvol en vooral gezond laten groeien
&

met 
een gerust hart je dagelijkse werkzaamheden uitbesteden? 

Veel ondernemers zijn op een gegeven moment toe aan het uitbesteden van werkzaamheden. “Een stukje social media of mailbeheer zou wel kunnen om mee te beginnen”. Iets met perfectionisme en het liefst alles zelf willen doen. Want dan weet je ten minste dat het goed gebeurt. De meeste ondernemers waar ik mee heb mogen werken, ken of mee samenwerk kunnen het vaak ook allemaal zelf. Ze kennen de online tools en hebben een heel goed idee hoe ze willen werken.

Waarom dan toch uitbesteden? Als je bedrijf groeit en succesvol wordt kan het heel snel niet meer leuk worden. Je ziet door de bomen het bos niet meer en verdrinkt in spoedjes en hebt geen tijd voor de echte grote lijnen en het werk wat je te doen hebt als ondernemer.

Op tijd uit de operatie stappen, werkzaamheden in kaart brengen, automatiseren en uitwerken in procedures zorgt dat je bedrijf gezond met je meegroeit. En iets wat wij nog belangrijker vinden, dat je de ruimte krijgt en hebt om goed voor jezelf en je team te zorgen. Lange tijd pieken is niet gezond. En gezond groeien door je te helpen met het structureren, optimaliseren en overnemen van je backoffice, dat willen we je bieden.

In een persoonlijk focus gesprek kijken we hoe je nu onderneemt en hoe dicht dat bij je ideale situatie ligt. Ook kijken we waar ruimte zit voor jou als ondernemer om te groeien en waar de optimalisatie mogelijkheden liggen voor je online business.

     Wat kan je verwachten van het gesprek?     

In 45 minuten kijken we waar je staat met je bedrijf, hoe druk je zelf nog bent in de operatie, hoe druk je wil zijn en waar je focus mag liggen. We kijken samen waar je graag heen wil en welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Na ons gesprek weet je waar de ruimte zit in je bedrijf om te groeien, wat je kunt optimaliseren en uitbesteden.

Wij werken samen met ambitieuze online ondernemers die positief in het leven staan, die houden van doorpakken en stappen zetten.
In het gesprek kijken we ook samen of jij en je business op grond van je wensen en uitgangssituatie matcht met hoe wij werken.
Groei is in alles ons uitgangspunt en die groei gaan we graag samen met jou en je bedrijf aan. 

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Jouw tijd als ondernemer is het meest waardevolle wat je hebt. Juist daarom ga ik hier zorgvuldig mee om.
Ik wil je graag helpen met jouw groei en het bouwen van winstgevende routines.
Zodat je meer tijd en ruimte overhoudt voor de essentie.

Om zoveel mogelijk uit je tijd met mij te halen vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden.
Een reflectiemoment voor jezelf. Waar je staat. Waar je heen wilt en hoe je daar wil komen.
En voor mij een waardevolle voorbereiding op onze vervolgstap*.

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Waar kan ik je mee helpen?

Waar help je jouw klanten mee?

Waar loop je op dit moment het meest tegenaan?

Waar hoop je over een jaar te staan met je bedrijf?

Hoe ziet je leven er dan uit?

Wat moet er volgens jou veranderen om daar te komen?

Besteed je op dit moment al werkzaamheden uit? Zo ja, wat en hoe draagt dit bij aan je groei?

Wil je nog iets delen?

*Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij. Wanneer ik geloof dat ik je op dit moment verder kan helpen neem ik contact met je op voor een persoonlijk overzicht gesprek. Wanneer ik je een andere vervolgstap gun zal ik dit ook eerlijk met je delen.
Hoe dan ook help ik je graag een stap verder in jouw groei. Via mail of in een gesprek.

Dankjewel voor je tijd en je vertrouwen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om.

   Anderen over ons overzicht gesprek:        

Florentine Zuure & Hanneke Jansen
Burn-out Buddies
burnoutbuddies.nl

“We kennen Deborah al van eerdere samenwerkingen, maar tijdens een persoonlijk overzicht gesprek beseften we direct dat dit hetgeen is waar zij geweldig goed in is en wat zij hoort te doen. In de afgelopen jaren heeft zij zoveel kennis opgebouwd over online business, dat is ongelofelijk.

Ze start met heel goed luisteren en dan gaan haar radars aan. Binnen een paar minuten heeft ze zich vastgebeten in jouw vraagstuk en denkt ze mee in oplossingen en leuke ideeën. Dit persoonlijk overzicht gesprek heeft ons en onze business direct stappen (nee niet 1 stap, maar meerdere) vooruit geholpen.

Direct begeleidt ze jou in het focussen richting jouw doel. Als je het gevoel hebt dat je vooruit wil, maar even vastloopt, dan is dit een absolute aanrader! En bovendien staat ook plezier en lachen zo centraal tijdens de gesprekken met Deborah. Wij zijn dolblij dat we jou kennen!”

“Het overzicht gesprek met Deborah was objectief en fijn kritisch. Deborah heeft de skills om de helikopterview te pakken en met al haar kennis naar business te kijken. Dat doet ze via een opbouwende manier. Ze gaf mij tips en daarnaast ook de ruimte om te kijken wat er bij mij past. Voor elke vraag die ik had had zij een oplossing of suggestie, wat heerlijk! Hierdoor kan ik weer verder bouwen aan mijn bedrijf. Dank voor jouw openheid en kwaliteiten!”


Madelon Kemp

Happy Being Coaching
www.happybeingcoaching.nl