Persoonlijk overzicht gesprek2019-02-28T10:30:31+01:00


Maak je klaar voor je volgende groeistap naar eigenaar van je bedrijf en leven 

   Persoonlijk overzicht gesprek        

Ik help ondernemers die vastzitten in de rol van werknemer in hun eigen bedrijf.
Niet weten in alle drukte, online mogelijkheden wat ze als eerste aan moeten pakken.
Brandjes blijven blussen. Hun prioriteiten liggen bij al het werk dat nog moet gebeuren om eindelijk vrij te kunnen zijn.
Ze lijken maar niet aan te komen bij dat gewenste plaatje, die rust of fijne tempo.

Vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring in het samenwerken met ondernemers schakel ik in wat nodig is voor jou.
Om in je bedrijf, leven en gezondheid volledig de eigenaar te kunnen zijn en jouw eigen regels te leven.

Jij bent het uitgangspunt in ons gesprek.
Ik geloof in een holistische aanpak. In mijn ogen niets zweverigs.
Je energie, dagen en bedrijf zijn een weerspiegeling van alle keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Niet goed of fout.
Maar als jij eigenaar wil zijn van je leven en bedrijf is dat ons uitgangspunt.

Grip hebben op je routines. Ze winstgevend maken.
Zodat je groeit als mens, in je gezondheid en uiteindelijk ook in je bedrijf.

Ik heb een laserfocus op energie, jouw kloppende weg, met gezondheid boven alles.
Werken met mij is een combinatie van intuïtie en concrete acties.

In een persoonlijk overzicht gesprek kijken we hoe je nu onderneemt en hoe dicht dat bij je ideale situatie ligt.
Ook kijken we waar ruimte zit voor jou als ondernemer om te groeien en wat jouw volgende groeistap mag zijn.

     Wat kan je verwachten van het gesprek?     

In 45 minuten kijken we waar je staat met je bedrijf, waar je energie naartoe gaat in jouw weken, hoe druk je wil zijn en waar je focus mag liggen. We kijken samen waar je graag heen wil en welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Na ons gesprek weet je waar de ruimte zit in je bedrijf om te groeien en welke groeistap je gaat zetten.

Ik werk graag samen met ambitieuze online ondernemers die positief in het leven staan, die houden van doorpakken en stappen zetten.
In het gesprek kijken we ook samen of jij en je business op grond van je wensen en uitgangssituatie matcht met mijn werkwijze.
Groei is in alles mijn uitgangspunt en die groei ga ik graag samen met jou en je bedrijf aan. 

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Jouw tijd als ondernemer is het meest waardevolle wat je hebt. Juist daarom ga ik hier zorgvuldig mee om.
Ik wil je graag helpen met jouw groei en het bouwen van winstgevende routines.
Zodat je meer tijd en ruimte overhoudt voor de essentie.

Om zoveel mogelijk uit je tijd met mij te halen vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden.
Een reflectiemoment voor jezelf. Waar je staat. Waar je heen wilt en hoe je daar wil komen.
En voor mij een waardevolle voorbereiding op onze vervolgstap*.

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Waar kan ik je mee helpen?

Waar help je jouw klanten mee?

Waar loop je op dit moment het meest tegenaan?

Waar hoop je over een jaar te staan met je bedrijf?

Hoe ziet je leven er dan uit?

Wat moet er volgens jou veranderen om daar te komen?

Besteed je op dit moment al werkzaamheden uit? Zo ja, wat en hoe draagt dit bij aan je groei?

Wil je nog iets delen?

*Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij. Wanneer ik geloof dat ik je op dit moment verder kan helpen neem ik contact met je op voor een persoonlijk overzicht gesprek. Wanneer ik je een andere vervolgstap gun zal ik dit ook eerlijk met je delen.
Hoe dan ook help ik je graag een stap verder in jouw groei. Via mail of in een gesprek.

Dankjewel voor je tijd en je vertrouwen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om.

   Anderen over ons overzicht gesprek:        

Florentine Zuure & Hanneke Jansen
Burn-out Buddies
burnoutbuddies.nl

“We kennen Deborah al van eerdere samenwerkingen, maar tijdens een persoonlijk overzicht gesprek beseften we direct dat dit hetgeen is waar zij geweldig goed in is en wat zij hoort te doen. In de afgelopen jaren heeft zij zoveel kennis opgebouwd over online business, dat is ongelofelijk.

Ze start met heel goed luisteren en dan gaan haar radars aan. Binnen een paar minuten heeft ze zich vastgebeten in jouw vraagstuk en denkt ze mee in oplossingen en leuke ideeën. Dit persoonlijk overzicht gesprek heeft ons en onze business direct stappen (nee niet 1 stap, maar meerdere) vooruit geholpen.

Direct begeleidt ze jou in het focussen richting jouw doel. Als je het gevoel hebt dat je vooruit wil, maar even vastloopt, dan is dit een absolute aanrader! En bovendien staat ook plezier en lachen zo centraal tijdens de gesprekken met Deborah. Wij zijn dolblij dat we jou kennen!”

“Het overzicht gesprek met Deborah was objectief en fijn kritisch. Deborah heeft de skills om de helikopterview te pakken en met al haar kennis naar business te kijken. Dat doet ze via een opbouwende manier. Ze gaf mij tips en daarnaast ook de ruimte om te kijken wat er bij mij past. Voor elke vraag die ik had had zij een oplossing of suggestie, wat heerlijk! Hierdoor kan ik weer verder bouwen aan mijn bedrijf. Dank voor jouw openheid en kwaliteiten!”


Madelon Kemp

Happy Being Coaching
www.happybeingcoaching.nl

Anderen over onze samenwerking

Rosanne Raubun
Rosanneraubun.nl
& Design your Dream 

“Ik twijfelde altijd een beetje aan mezelf of ik wel een coach nodig had. Ik ben een ‘doener’ en ik heb geen stok achter de deur nodig voor mijn doelen. Totdat ik Deborah ontmoette! Bijna iedere week had ik een Skype sessie met Deborah en daar besprak ik mijn doelen en mijn actiepunten. Iedere keer werd mij direct weer helder dat ik soms te hard van de stapel wil lopen terwijl mijn grootste doel mijn gezondheid is.

Deborah zorgde ervoor dat ik een gezond bedrijf heb en dat ik mijzelf altijd op nummer 1 zet. Ze vraagt elke keer goed door waardoor ik heel bewust keuzes maak vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd.

Ik heb ruim een jaar met Deborah gewerkt. Als ik nu opnieuw keuzes moet maken voor mijn bedrijf dan denk ik altijd even terug aan de gesprekken met Deborah. Is dit echt een verstandige keuze? Deborah blijft in mijn achterhoofd en zorgt er nu nog steeds voor dat mijn bedrijf en ik ECHT gezond blijven. Ik werk nu zelfs maar twee dagen in de week en ik vind het heerlijk!

Heel erg bedankt Deborah voor al je steun en support! Ik raad het iedereen aan om met Deborah samen te werken als je graag ECHTE gezonde routines wil integreren in je leven.”

“In de soms overweldigende hectiek van het runnen van twee bedrijven en een team is Deborah voor mij een baken waar ik telkens weer echt op kan leunen. Ze helpt mij en het team om overzicht te houden en onze focus scherp te houden in de projecten die we doen. We werken samen vanuit volledig vertrouwen dat we handelen en groeien vanuit alignement. Deborah is tijdens onze samenwerking doorgegroeid van VA naar programmamanager en naar mijn sparringpartner.
Ze helpt voor mijn gevoel zorgen in mijn hoofd te relativeren met haar warme energie, luisterend oor en de helderheid die ze geeft door, ook ongevraagd, haar visie of observaties te delen. Deborah is een steun en toeverlaat in het meedenken over de business. Ik kan met haar echt op persoonlijk niveau sparren en vind in haar een sparringpartner over alles wat er met mij als leider van twee bedrijven gebeurt. Ik waardeer Deborah om haar positieve energie en enthousiasme, haar rust en het gevoel van steun en vertrouwen dat ze geeft op momenten dat ik of het team dat nodig hebben. Goud waard.”

deborah de poorter

Marloes Halmans
Marloeshalmans.com
& The Happy at Work Agency
marloeshalmans.com
thehappyatworkagency.nl 

Doran van Veenendaal
Heart(smart) business strateeg
positioningfromtheheart.com

“Ik heb Deborah ervaren (en ervaar het nog steeds zo) als een warme en coachende groeipartner. Ze helpt me met inzichten in mijn bedrijf, die zó veel eenvoud en groei realiseren. Dingen die onder mijn eigen neus liggen, maar ik zie (of dóe) ze zelf gewoonweg niet. Het fijne vind ik dat ze exact snapt wat bij je past. Een eenvoudige aantekening, opmerking of inzicht van Deborah betekent al snel een enorme ‘growth hack’ in mijn business. Ik voel me thuis bij haar. Haar energie is bijna verslavend, zo fijn! Dank je wel Deborah voor onze reis tot zover!”

“Deborah, heel eerlijk; ik weet bijna niet eens meer waarom ik bij je kwam.
Wel weet ik dat ik tijdens onze eerste gesprek huilend voor je zat.
Het was teveel. Mijn bedrijf voelde teveel. Ik begon mezelf te verliezen in oude patronen.
Was de weg kwijt waar het in mijn leven allemaal om draait: laten zien dat het kan.

Puur, vanuit mijn hart mensen samenbrengen omdat ik ervan ben overtuigd
dat een community ons tot grootse hoogtes kan brengen.
Dat dit de oplossing is voor coaches én de mensen die ze het liefst helpen.

Deborah bracht de rust terug in mijn hoofd. Liet mij weer zien wat ik echt wil en durfde dit direct ook naar mij uit te spreken.
Dankzij de spiegel die ze mij voorhield kwam ik weer terug bij mezelf,
maakte ik pittige keuzes en is de rust in mijn agenda terug.”

Kim Buining
Community Strateeg
Kimbuining.nl

Gery Stevens
Website & Blogcoach
Geryaal.nl 

“Ik ben via Instagram in contact gekomen met Deborah. Haar verhalen en manier van naar de wereld kijken spraken mij erg aan. Dat gevoel werd gedurende onze samenwerking alleen maar bevestigd. Ze heeft mij geholpen terwijl ik op een kruispunt stond in Geryaal. Nog los van de kundige en daadkrachtige praktische aanpak waardeer ik Deborah vooral om wie ze is. Ik ken maar weinig mensen die zo duidelijk en open communiceren. Die je het gevoel geven dat ze echt voor je klaarstaan. Dit combineert ze met goede zakelijke adviezen waaruit blijkt dat ze ervaring heeft in het vak en dat ze het klappen van de zweep kent. Ik zie Deborah als een sensitieve, begaafde coach, die de juiste vragen stelt en je een stap verder helpt als mens en met je bedrijf!”