fbpx
Persoonlijk overzicht gesprek2019-08-09T09:43:28+01:00

   Persoonlijk overzicht gesprek        

In een persoonlijke kennismaking kijk ik met je mee waar je staat, waar je graag heen en welke groeistappen je kunt zetten om daar te komen

Vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring in het samenwerken met ondernemers schakel ik in wat nodig is voor jou.
Om in je bedrijf, leven en gezondheid volledig de eigenaar te kunnen zijn en jouw eigen regels te leven.

Jij bent het uitgangspunt in ons gesprek.
Ik geloof in een holistische aanpak. In mijn ogen niets zweverigs.
Je energie, dagen en bedrijf zijn een weerspiegeling van alle keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.
Belangrijk daarom om opnieuw overzicht te creëren. 

Grip hebben op je routines. Ze winstgevend maken.
Zodat je groeit als mens, in je gezondheid en uiteindelijk ook in je bedrijf.
Ik heb een laserfocus op energie, jouw kloppende weg, met gezondheid boven alles.
Verwacht een combinatie van intuïtie en concrete en praktische acties.

We kijken samen waar je staat met je bedrijf, waar je energie naartoe gaat in jouw weken, hoe druk je wil zijn en waar je focus mag liggen.
We kijken samen waar je graag heen wil en welke stappen je kunt zetten om daar te komen.
Na ons gesprek weet je waar de ruimte zit in je bedrijf om te groeien en welke groeistap je gaat zetten.

In het gesprek kijken we ook samen of jij en je business op grond van je wensen en uitgangssituatie matcht met mijn werkwijze.
Groei is in alles mijn uitgangspunt en die groei ga ik graag samen met jou en je bedrijf aan. 

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Jouw tijd als ondernemer is het meest waardevolle wat je hebt. Juist daarom ga ik hier zorgvuldig mee om.
Ik wil je graag helpen met jouw groei en het bouwen van winstgevende routines.
Zodat je meer tijd en ruimte overhoudt voor de essentie.

Om zoveel mogelijk uit je tijd met mij te halen vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden.
Een reflectiemoment voor jezelf. Waar je staat. Waar je heen wilt en hoe je daar wil komen.
En voor mij een waardevolle voorbereiding op onze vervolgstap*.

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Waar kan ik je mee helpen?

Waar help je jouw klanten mee?

Waar loop je op dit moment het meest tegenaan?

Waar hoop je over een jaar te staan met je bedrijf?

Hoe ziet je leven er dan uit?

Wat moet er volgens jou veranderen om daar te komen?

Besteed je op dit moment al werkzaamheden uit? Zo ja, wat en hoe draagt dit bij aan je groei?

Wil je nog iets delen?

*Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij. Wanneer ik geloof dat ik je op dit moment verder kan helpen neem ik contact met je op voor een persoonlijk overzicht gesprek. Wanneer ik je een andere vervolgstap gun zal ik dit ook eerlijk met je delen.
Hoe dan ook help ik je graag een stap verder in jouw groei. Via mail of in een gesprek.

Dankjewel voor je tijd en je vertrouwen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om.

   Anderen over ons gesprek:        

Florentine Zuure & Hanneke Jansen
Burn-out Buddies
burnoutbuddies.nl

“We kennen Deborah al van eerdere samenwerkingen, maar tijdens een persoonlijk overzicht gesprek beseften we direct dat dit hetgeen is waar zij geweldig goed in is en wat zij hoort te doen. In de afgelopen jaren heeft zij zoveel kennis opgebouwd over online business, dat is ongelofelijk.

Ze start met heel goed luisteren en dan gaan haar radars aan. Binnen een paar minuten heeft ze zich vastgebeten in jouw vraagstuk en denkt ze mee in oplossingen en leuke ideeën. Dit persoonlijk overzicht gesprek heeft ons en onze business direct stappen (nee niet 1 stap, maar meerdere) vooruit geholpen.

Direct begeleidt ze jou in het focussen richting jouw doel. Als je het gevoel hebt dat je vooruit wil, maar even vastloopt, dan is dit een absolute aanrader! En bovendien staat ook plezier en lachen zo centraal tijdens de gesprekken met Deborah. Wij zijn dolblij dat we jou kennen!”

“Het overzicht gesprek met Deborah was objectief en fijn kritisch. Deborah heeft de skills om de helikopterview te pakken en met al haar kennis naar business te kijken. Dat doet ze via een opbouwende manier. Ze gaf mij tips en daarnaast ook de ruimte om te kijken wat er bij mij past. Voor elke vraag die ik had had zij een oplossing of suggestie, wat heerlijk! Hierdoor kan ik weer verder bouwen aan mijn bedrijf. Dank voor jouw openheid en kwaliteiten!”


Madelon Kemp

Happy Being Coaching
www.happybeingcoaching.nl