Persoonlijk overzicht gesprek2018-11-14T15:40:46+00:00

   Persoonlijk overzicht gesprek        

Wil je je bedrijf succesvol en vooral gezond laten groeien
&

met 
een gerust hart je dagelijkse werkzaamheden uitbesteden? 

Veel ondernemers zijn op een gegeven moment toe aan het uitbesteden van werkzaamheden. “Een stukje social media of mailbeheer zou wel kunnen om mee te beginnen”. Iets met perfectionisme en het liefst alles zelf willen doen. Want dan weet je ten minste dat het goed gebeurt. De meeste ondernemers waar ik mee heb mogen werken, ken of mee samenwerk kunnen het vaak ook allemaal zelf. Ze kennen de online tools en hebben een heel goed idee hoe ze willen werken.

Waarom dan toch uitbesteden? Als je bedrijf groeit en succesvol wordt kan het heel snel niet meer leuk worden. Je ziet door de bomen het bos niet meer en verdrinkt in spoedjes en hebt geen tijd voor de echte grote lijnen en het werk wat je te doen hebt als ondernemer.

Op tijd uit de operatie stappen, werkzaamheden in kaart brengen, automatiseren en uitwerken in procedures zorgt dat je bedrijf gezond met je meegroeit. En iets wat wij nog belangrijker vinden, dat je de ruimte krijgt en hebt om goed voor jezelf en je team te zorgen. Lange tijd pieken is niet gezond. En gezond groeien door je te helpen met het structureren, optimaliseren en overnemen van je backoffice, dat willen we je bieden.

In een persoonlijk focus gesprek kijken we hoe je nu onderneemt en hoe dicht dat bij je ideale situatie ligt. Ook kijken we waar ruimte zit voor jou als ondernemer om te groeien en waar de optimalisatie mogelijkheden liggen voor je online business.

     Wat kan je verwachten van het gesprek?     

In 45 minuten kijken we waar je staat met je bedrijf, hoe druk je zelf nog bent in de operatie, hoe druk je wil zijn en waar je focus mag liggen. We kijken samen waar je graag heen wil en welke stappen je kunt zetten om daar te komen. Na ons gesprek weet je waar de ruimte zit in je bedrijf om te groeien, wat je kunt optimaliseren en uitbesteden.

Wij werken samen met ambitieuze online ondernemers die positief in het leven staan, die houden van doorpakken en stappen zetten.
In het gesprek kijken we ook samen of jij en je business op grond van je wensen en uitgangssituatie matcht met hoe wij werken.
Groei is in alles ons uitgangspunt en die groei gaan we graag samen met jou en je bedrijf aan. 

Investering: 10 euro (exclusief btw)

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Boek hier je persoonlijk overzicht gesprek

Florentine Zuure & Hanneke Jansen
Burn-out Buddies
burnoutbuddies.nl

“We kennen Deborah al van eerdere samenwerkingen, maar tijdens een persoonlijk overzicht gesprek beseften we direct dat dit hetgeen is waar zij geweldig goed in is en wat zij hoort te doen. In de afgelopen jaren heeft zij zoveel kennis opgebouwd over online business, dat is ongelofelijk.

Ze start met heel goed luisteren en dan gaan haar radars aan staan. Binnen minuten heeft ze zich vast gebeten in jouw vraagstuk en denkt ze mee in oplossingen en leuke ideeen. Dit persoonlijk overzicht gesprek heeft ons en onze business direct stappen (nee niet 1 stap, maar meerdere) vooruit geholpen.

Direct begeleid ze jou in het focussen richting jouw doel. Als je het gevoel hebt dat je vooruit wil, maar even vast loopt, dan is dit een absolute aanrader! En bovendien staat ook plezier en lachen zo centraal tijdens de gesprekken met Deborah. Wij zijn dolblij dat we jou kennen!”