fbpx
Persoonlijk groei gesprek2019-10-04T13:37:53+01:00

Persoonlijk groei gesprek            

In een persoonlijk groeigesprek kijk ik met je mee waar je staat, hoe jouw lichtere leven en bedrijf eruit ziet en welke groeistappen je kunt zetten om daar te komen

Je energie, dagen en bedrijf zijn een weerspiegeling van alle keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.
Voor mij gaat jouw energie boven alles, hierin het ontrafelen wat voor jou de kloppende weg mag zijn.
Ik werk op basis van mijn intuïtie en combineer dit met hele concrete en praktische acties.
We onderzoeken jouw weg naar een zo licht mogelijk leven en bedrijf. 

In een groei gesprek kijken we samen naar de huidige stand van zaken.
Je energiemanagement in je leven en in je bedrijf.
We kijken naar je groei, je routines en waar voor jou het licht zit. 

We kijken samen waar je staat met je bedrijf, waar je energie, hoe druk je wil zijn en waar je focus mag liggen.
Na ons gesprek weet je waar de ruimte zit in je bedrijf om te groeien naar jouw lichtere leven. 

Het gesprek zet ik in als een gezamenlijk kompas waarin we samen voelen en aftasten of we samen gaan werken aan jouw lichtere leven en bedrijf. Mocht het nu niet onze tijd zijn om samen op groeireis te gaan help ik je altijd een stap verder in ons gesprek.

Hier lees je meer over de groeireis die we samen kunnen maken. 

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Jouw tijd als ondernemer is het meest waardevolle wat je hebt. Juist daarom ga ik hier zorgvuldig mee om.
Ik wil je graag helpen met jouw groei en het bouwen van winstgevende routines.
Zodat je meer tijd en ruimte overhoudt voor de essentie.

Om zoveel mogelijk uit je tijd met mij te halen vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden.
Een reflectiemoment voor jezelf. Waar je staat. Waar je heen wilt en hoe je daar wil komen.
En voor mij een waardevolle voorbereiding op onze vervolgstap*.

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Waar kan ik je mee helpen?

Waar help je jouw klanten mee?

Waar loop je op dit moment het meest tegenaan?

Waar hoop je over een jaar te staan met je bedrijf?

Hoe ziet je leven er dan uit?

Wat moet er volgens jou veranderen om daar te komen?

Besteed je op dit moment al werkzaamheden uit? Zo ja, wat en hoe draagt dit bij aan je groei?

Wil je nog iets delen?

*Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij. Wanneer ik geloof dat ik je op dit moment verder kan helpen neem ik contact met je op voor een persoonlijk overzicht gesprek. Wanneer ik je een andere vervolgstap gun zal ik dit ook eerlijk met je delen.
Hoe dan ook help ik je graag een stap verder in jouw groei. Via mail of in een gesprek.

Dankjewel voor je tijd en je vertrouwen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om.

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik coach ondernemers naar een lichter leven en bedrijf op hun voorwaarden.

Sinds mijn gezondheid op de agenda kwam te staan ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen ritme. Routines die me meer energie opleverden dan kosten. Een manier van werken en leven waarin ik mezelf terug vond en het op mijn voorwaarden kon doen. Ik zocht een handleiding voor het leven. En uiteindelijk ook in mijn werk en later in het ondernemen. Vaak snap ik de gebaande paden niet. Er lijken veel succesformules te bestaan maar hier voel ik vaak geen aansluiting. Ze passen niet bij hoe ik naar het leven kijk. Ik geloof eerst in leven. En dan pas ondernemen.

De stappen die ik in mijn jaren naar gezondheid heb gezet en met mijn klanten doorloop heb ik samengebracht in mijn persoonlijke groei programma om jouw eigen lichtere leven en bedrijf stap voor stap in te richten. Om hiermee je eigen gezonde fundering te bouwen. En dat is niet alleen interessant wanneer je wat extra op jezelf mag letten. Iedere vrouw die meerdere ballen hoog probeert te houden verliest energie in het managen van haar ambitie, gezondheid en verwachtingen.

Op een hele mooie groeireis!

Liefs,

Deborah

   Anderen over ons gesprek:        

Florentine Zuure & Hanneke Jansen
Burn-out Buddies
burnoutbuddies.nl

“We kennen Deborah al van eerdere samenwerkingen, maar tijdens een persoonlijk overzicht gesprek beseften we direct dat dit hetgeen is waar zij geweldig goed in is en wat zij hoort te doen. In de afgelopen jaren heeft zij zoveel kennis opgebouwd over online business, dat is ongelofelijk.

Ze start met heel goed luisteren en dan gaan haar radars aan. Binnen een paar minuten heeft ze zich vastgebeten in jouw vraagstuk en denkt ze mee in oplossingen en leuke ideeën. Dit persoonlijk overzicht gesprek heeft ons en onze business direct stappen (nee niet 1 stap, maar meerdere) vooruit geholpen.

Direct begeleidt ze jou in het focussen richting jouw doel. Als je het gevoel hebt dat je vooruit wil, maar even vastloopt, dan is dit een absolute aanrader! En bovendien staat ook plezier en lachen zo centraal tijdens de gesprekken met Deborah. Wij zijn dolblij dat we jou kennen!”

“Het overzicht gesprek met Deborah was objectief en fijn kritisch. Deborah heeft de skills om de helikopterview te pakken en met al haar kennis naar business te kijken. Dat doet ze via een opbouwende manier. Ze gaf mij tips en daarnaast ook de ruimte om te kijken wat er bij mij past. Voor elke vraag die ik had had zij een oplossing of suggestie, wat heerlijk! Hierdoor kan ik weer verder bouwen aan mijn bedrijf. Dank voor jouw openheid en kwaliteiten!”


Madelon Kemp

Happy Being Coaching
www.happybeingcoaching.nl