Leave this empty:

Persoonlijk groei gesprek 

We kijken waar je staat, hoe jouw lichtere leven en bedrijf eruit ziet en welke groeistappen je kunt zetten om daar te komen

In een groei gesprek kijken we samen naar de huidige stand van zaken.
We kijken naar hoe je je leven én je bedrijf op dit moment hebt ingericht.
Ook onderzoeken we wat je kunt optimaliseren en welke keuzes hierbij komen kijken.

Na ons gesprek weet je waar de ruimte en potentie zit voor jouw volgende groeistap.
Ik geloof niet in kletspraatjes. We gaan direct samen de diepte in zodat je altijd een stap verder kunt na ons gesprek.
Ook zet ik het gesprek in om af te tasten samen of ik je verder kan begeleiden in jouw groei.

Dat kunnen we op deze manier doen:
Hier lees je meer over mijn 1-op-1 coaching.

Ik werk samen met ambitieuze ondernemers die toe zijn aan een bedrijf dat past bij hoe ze willen leven.
Ze willen groeien maar weten soms niet waar te beginnen. En willen dit graag samen doen.
Ze durven eerlijk te kijken naar zichzelf en gaan graag voor een verdiepingsslag in hun leven en bedrijf.
Omdat ik geloof in een duurzame samenwerking is een goede en zuivere match tussen ons erg belangrijk.
Mochten we dat niet voelen, dan help ik je altijd een stap verder en adviseer je graag iemand uit mijn netwerk als ik daar de match zie.

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Lieve groet,

Deborah de Poorter

Leave this empty:

   Anderen over ons gesprek:        

Florentine Zuure & Hanneke Jansen
Burn-out Buddies
burnoutbuddies.nl

“We kennen Deborah al van eerdere samenwerkingen, maar tijdens een persoonlijk overzicht gesprek beseften we direct dat dit hetgeen is waar zij geweldig goed in is en wat zij hoort te doen. In de afgelopen jaren heeft zij zoveel kennis opgebouwd over online business, dat is ongelofelijk.

Ze start met heel goed luisteren en dan gaan haar radars aan. Binnen een paar minuten heeft ze zich vastgebeten in jouw vraagstuk en denkt ze mee in oplossingen en leuke ideeën. Dit persoonlijk overzicht gesprek heeft ons en onze business direct stappen (nee niet 1 stap, maar meerdere) vooruit geholpen.

Direct begeleidt ze jou in het focussen richting jouw doel. Als je het gevoel hebt dat je vooruit wil, maar even vastloopt, dan is dit een absolute aanrader! En bovendien staat ook plezier en lachen zo centraal tijdens de gesprekken met Deborah. Wij zijn dolblij dat we jou kennen!”

“Het overzicht gesprek met Deborah was objectief en fijn kritisch. Deborah heeft de skills om de helikopterview te pakken en met al haar kennis naar business te kijken. Dat doet ze via een opbouwende manier. Ze gaf mij tips en daarnaast ook de ruimte om te kijken wat er bij mij past. Voor elke vraag die ik had had zij een oplossing of suggestie, wat heerlijk! Hierdoor kan ik weer verder bouwen aan mijn bedrijf. Dank voor jouw openheid en kwaliteiten!”


Madelon Kemp

Happy Being Coaching
www.happybeingcoaching.nl

Femke Braaksma
Scheidingsbemiddelaar
Zorgzaam Scheiden

“Een heel fijn en open gesprek met Deborah gehad. Ze zorgt dat je je op je gemak voelt, waardoor je je makkelijk kwetsbaar opstelt. Ze haalt snel de kern naar boven en denkt uitgebreid met je mee. Vanuit haar kennis en eigen ervaringen heeft ze me nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan! Ik ben erg blij met het gesprek.”

“Laatst heb ik een groeigesprek met Deborah gehad en dat was voor mij erg waardevol. Deborah luistert, denkt mee, stelt goede prikkelende vragen en maakt je bewust wat voor jou en jouw bedrijf van belang is. Ze heeft mij een aantal concrete aanknopingspunten gegeven waar ik mee verder kan. Daarnaast is ze ook gewoon een mooi mens.”


Ineke Kremers

Groei coach voor moeders (in spé)
www.inekekremers.nl

Leave this empty: