Deborah de Poorter

Find your focus and you’ll find your lifestyle

SPARREN

VIRTUAL ASSISTANT

ONTZORGEN

ONLINE BUSINESS PARTNER

OPTIMALISEREN

EVENTS & MEER

Mijn liefde voor online ondernemen

Mijn naam is Deborah de Poorter, ik ben 30 jaar en woon en werk met veel plezier in Breda.

Als Virtual Assistant werk ik dagelijks met veel plezier samen met de leukste online onderneemsters. Ik word blij van groei en ontwikkeling, het opbouwen en uitbouwen van mooie plannen en bedrijven. Mijn drijfveer is om te laten zien, door hoe ik leef en onderneem, dat het mogelijk is om een succesvol bedrijf op te bouwen en niet fulltime te werken. Mijn streven is om ’s avonds en in het weekend niet te werken en op woensdag doe ik andere dingen.

Rust en ruimte in je hoofd en in je agenda zorgen voor een betere balans, een goede gezondheid en het helpt met focus. Plannen en structureren geeft mij richting en ruimte en helpt me met focus op hetgeen wat ik graag wil bereiken. Uiteindelijk gaat succes volgens mij om gezondheid en plezier en om te doen waar je blij van wordt. Je geld verdienen met datgene waar jij het allerbeste in bent. Ik geloof dat het mogelijk is om vanuit meer rust en minder uren te werken, zo gelukkig mogelijk te ondernemen en te leven.

Mijn eigen laptop lifestyle

De keerzijde van de medaille heb ik al vroeg ontdekt. Mijn loopbaan stopte al voordat het kon beginnen. Van mijn 20e tot mijn 25e kon ik niet werken of studeren en had ik geen perspectief op herstel. Ik werd gewaarschuwd niet te veel dromen van meer. En werken zou misschien nooit meer een optie zijn. Hoe slecht ik me ook voelde, ik kon en wilde dit niet geloven. Ieder jaar vocht ik voor herstel en steeds kwam ik een stapje dichterbij.

Sindsdien is mijn energie mijn leidraad en niet zozeer mijn agenda. Door mijn werk en leven zodanig te plannen en te structureren heb ik mezelf jaar na jaar ontwikkeld en een sterke groei doorgemaakt.

Deze ervaring sterkt mij in de overtuiging dat je als ondernemer vooral goed voor jezelf moet zorgen om alles uit jezelf en je onderneming te kunnen halen. Wat ik zie is dat veel ondernemers worstelen met hun werkweek, ze werken vaak meer dan ze hadden gedacht. ’s Avonds werken is vaker regel dan uitzondering. Het werk stopt nooit. Maar hoe zorg je dan dat jij zelf wel af en toe de handrem indrukt? Hoe zorg je dat jij wel stopt en tot rust kan komen? Vanuit rust, ruimte en focus ontstaat de magie.

Meer rust en ruimte

Ik gun jou ook meer rust en ruimte, juist om jouw talenten verder te ontplooien. En aan je dromen te bouwen. En ook gewoon ’s avonds vrij te zijn en de sportschool weer eens van binnen te zien. Of Netflix weer eens te omarmen. Je vrienden. Je gezin. Je geliefden. Want zeg eens eerlijk, hoeveel tijd neem jij hiervoor? De echt belangrijke dingen?

Ik wil je graag laten zien dat plannen en structureren van je werk je juist meer ruimte en tijd kan bieden. Zodat je tijd kunt reserveren voor jezelf en voor de zaken waar je plezier uit haalt. Tijd is immers onbetaalbaar.

Daarom heb ik een gratis overzicht gemaakt voor jou met de online tools die mij helpen en handige tips die je kunnen helpen met meer overzicht in jouw business.

Download hier je gratis checklist

Je wilt meer grip op je tijd en inzicht in je werk en online business.
Want wat doe je nu eigenlijk allemaal in een week? En hoe ziet je dag eruit? Wat kan efficiënter? Waar gaat je energie heen?

Veel online ondernemers zetten vroeg of de laat de stap naar het uitbesteden van hun werk en gaan samenwerken met een Virtual Assistant en andere freelancers. Om zoveel mogelijk uit deze samenwerking te halen is het voor beide partijen handig wanneer je weet wat je precies uit wilt besteden.

De Online Business Planner geeft je inzicht in je online business, je krijgt praktische handvattenhoe je je werk online kunt organiseren en wat je nodig hebt om zo effectief mogelijk virtueel samen te werken met een Virtual Assistant.

Checklist downloaden

Ik ontmoet je graag online <3