fbpx
DEBORAH2020-05-05T11:47:04+01:00

Leuk om kennis te maken! 

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik help ondernemers met ambitie de juiste balans te vinden – en vast te houden – tussen werk en leven.

Ik ben groeipartner & coach voor ondernemende vrouwen die naar een volgende stap willen groeien met hun bedrijf.

Mijn werkervaring in communicatie en marketing heb ik opgedaan bij een NLP Opleidingsinstituut, daar ben ik ook opgeleid tot gecertificeerd NLP Business Practitioner.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het samenwerken met online ondernemers. De eerste jaren heb ik in de uitvoer alles van a tot z leren kennen en gedaan als het gaat om backoffice management, groeistrategie, het werken met alle handige systemen die het online ondernemen lichter en makkelijker maken.

Mijn rol groeide al snel uit tot vertrouwenspersoon van de ondernemer, sparringspartner en groeipartner. Mijn focus verschoof naar coaching op strategie en groei van de ondernemer en haar bedrijf.

De ondernemers met wie ik werk vinden het prettig om zelf de controle te behouden over hun leven en bedrijf maar staan open om zaken te optimaliseren om het nog beter en lichter te maken.

Mijn drijfveer is om voor mezelf, de mensen om mij heen en voor mijn klanten zoveel mogelijk ruimte te creëren om te leven.

De ondernemers met wie ik werk herkennen zich meestal hierin:

Je bent klaar met uitvoerend werk en wilt doorgroeien naar je eigen dienst.

Je voelt dat je wil springen maar wil de sprong niet alleen wagen.

Je bent toe aan gezinsuitbreiding, wil je gezin graag combineren met het ondernemerschap of zoekt een nieuwe balans in je leven en bedrijf.

In plaats van meer rust en ruimte ervaar je regelmatig meer druk dan in loondienst, je werk neemt nog teveel ruimte in beslag.

Je voelt je soms onzeker over de keuzes, route, tools en rol die je te maken en te spelen hebt.

Je gezondheid of energie hebben wat extra aandacht en zorg nodig. Je kan en wil niet meer in loondienst en zoekt een balans in hoe je bedrijf ook voor jou mag werken.

Je werkt nog steeds teveel uren voor de omzet die je maakt, de tijd die je werkt is te gefragmenteerd en daarmee bereik je minder dan je zou willen.

Je weet niet goed hoe je in minder tijd meer kunt bijdragen. En hoe je vanuit meer rust, focus en ruimte kunt ondernemen.

Je wil graag een steady omzet met een kloppend aanbod en blije a klanten in 3 dagen per week. Een bedrijf dat groeit en duurzaam meekan in deze veranderende markt.

Je wil op mindere dagen vrij kunnen nemen wanneer nodig. Minder werken en investeren in kennis van je vak.

In plaats van harder rennen wil je bewuste stappen zetten. Kiezen wat voor jou werkt en wat niet.

Je hebt volle weken en soms slapeloze nachten. Je bent snel overprikkeld in alle opties die er zijn in ondernemersland.

Je wil lichter leven en groeien maar niet ten koste van je gezin of jezelf.

Lichter leven & Ondernemen

Mijn “Lichter leven en ondernemen principe” is ontstaan tijdens mijn eigen zoektocht om mijn (werkende) leven op mijn manier in te vullen. Ik heb jarenlang gekampt met ernstige energieproblemen waardoor ik volledig arbeidsongeschikt was. Mijn lichaam was er op mijn 20e al klaar mee. Met allerlei zware lichamelijke klachten zoals dagelijks flauwvallen, verlammingen en pseudo epileptische aanvallen. Een lang verhaal, ik schreef hier ook mijn eerste boek over “Het valt wel, maar niet mee!”. Onder andere werd ik zo stilgezet omdat ik me niet meer kon conformeren aan de heersende norm. Aan hoe ik dacht dat het hoorde. Ik had mijn eigen pad te bewandelen. Maar dit durven, dat was bijna een van mijn grootste lessen tot nu toe.

Tien jaar lang heb ik gewerkt aan mijn herstel en gezocht naar een manier waarop ik mijn ambitie vorm kon geven op een wijze waarin ik zelf kon blijven staan en genieten van het leven. Mijn zienswijze op gezondheid, balans en het ondernemerschap heb ik in mijn coaching de afgelopen jaren doorgegeven aan de ondernemers met wie ik heb mogen werken.

Met lichter leven en ondernemen hoop ik je uit te nodigen om af en toe vraagtekens te zetten. Ben je nog wel blij met wat je doet, wie je bent, met de manier waarop je je leven en je bedrijf hebt ingericht? Werkt het voor je, geeft het je energie en is alles in alignement? Stap voor stap ga je met de stofkam door je leven en je bedrijf, neem je de ruis weg en word je je steeds bewuster van je kwaliteiten, je tijd en van de focus die je wil aanbrengen.

Veel vrouwen zijn voor zichzelf begonnen omdat ze meer vrijheid, ruimte en rust wilden ervaren in hun leven. Ze kozen met het ondernemerschap voor kwaliteit van leven. En het stelt ze in staat een grote impact te maken op hun leefwereld en de wereld om ons heen. Tegelijkertijd is het ondernemen de grootste persoonlijke ontwikkelingsreis van je leven. Om te kunnen ontvangen is het belangrijk om ook jezelf voldoende waard te vinden om te mogen ontvangen. Om je eigen bedrijf volledig op jouw manier te bouwen dan heb je ook vertrouwen nodig dat jij dit kunt. Ik werk met mijn klanten eerst aan hun eigen stevige fundering, help ze de groeistappen te nemen die nodig zijn voor hun volgende groeilevel. Zodat ze in alle drukte van het leven goed voor zichzelf weten te zorgen en tegelijkertijd klaar zijn om overvloed te ontvangen. 

Podcasts waar ik in te gast was ♥

Lees hier mijn blogs over Lichter leven & Ondernemen

Nieuwsgierig wat jouw volgende groeistap zou kunnen zijn? Boek een persoonlijke kennismaking, ik kijk graag met je mee!

Graag maak ik kennis met je