fbpx
Selecteer een pagina
 
Deborah de Poorter

  

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik help ambitieuze professionals, ondernemers en teams met de juiste balans te vinden – en vast te houden – tussen werk en leven. Dat doen we door de inzet van winstgevende routines op alle vlakken van je leven, je werk en in je bedrijf. 

Je gaat uit van jezelf en wat al voor je werkt. Je zogenaamde eigen winstgevende routines. Deze ga je onderzoeken, uitbouwen en laten groeien. Zodat je meer winst gaat ervaren op alle vlakken van je leven, in je werk en in het (virtueel) samenwerken met anderen. 

Mijn werkervaring in communicatie en marketing heb ik opgedaan bij een NLP Opleidingsinstituut, daar ben ik ook opgeleid tot gecertificeerd NLP Business Practitioner.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het samenwerken met online ondernemers. De eerste jaren heb ik in de uitvoer alles van a tot z leren kennen en gedaan als het gaat om backoffice management, groeistrategie, het werken met alle handige systemen die het online ondernemen lichter en makkelijker maken.

Mijn rol groeide al snel uit tot vertrouwenspersoon, sparringpartner en groeipartner. Mijn focus verschoof naar coaching op strategie en groei. 

De klanten met wie ik werk vinden het prettig om zelf de controle te behouden over hun leven en bedrijf maar staan open om zaken te optimaliseren om het nog beter en lichter te maken.

Mijn drijfveer is om voor mezelf, de mensen om mij heen en voor mijn klanten zoveel mogelijk ruimte te creëren om te leven. 
En ik geloof dat de sleutel vooral in jezelf te vinden is. In wat al voor je werkt. Privé. En in je werk. Het bouwen van je eigen winstgevende routines gaat een stapje verder in het inrichten van handige (online) werkprocessen. Zodat je steeds meer ruimte krijgt om te genieten van de tijd die je hiermee gaat creeren. 

 

Wanneer is het tijd om uit te besteden?

Wanneer is het tijd om uit te besteden?   Je bent waarschijnlijk niet voor niets voor jezelf begonnen. Je wilde vrijheid. Op je eigen benen staan. Je eigen regels schrijven. En nu kom je erachter dat er een heleboel komt kijken bij het ondernemen. Niet alles vind...

Wat ik leer van mijn Netflix crush over innerlijk leiderschap

  Tijdens de laatste maandelijkse online plan workshop ontstond er een mooi gesprek onder de deelnemers. Een gesprek over de verschillende rollen die we in ons eigen bedrijf hebben. En vaak allemaal tegelijk moeten spelen. De rol van directeur en werknemer...

De tweede helft

    Vrijdagmiddag had ik een kruis in mijn agenda gezet. Mijn beste vriendin en ik hadden afgesproken om samen te gaan lunchen. Eerst hadden we bedacht dat we bij de binnentuin van onze sportschool zouden afspreken. Een heerlijke plek. Fijn eten. Dichtbij...