fbpx
DEBORAH2019-10-25T14:33:07+01:00

De mooiste reis die je kunt maken is de reis naar binnen

Leuk om kennis te maken! 

Mijn naam is Deborah de Poorter, ik ben 32 jaar en woon en werk met veel plezier vanuit Breda.

Ik zie zoveel ondernemers die geen dag meer vrij nemen of ‘s avonds tot laat doorgaan en dit het liefst anders zien. Maar toch week na week blijven doen wat ze altijd deden. Uit angst, maar ook omdat ze teveel plannen hebben, focus af en toe wat mag worden aangescherpt en je vanuit chaos vaak harder gaat rennen. Ik houd ook van hard werken. Bouwen. Samen verder komen. Maar niet ten koste van alles. En zeker niet ten koste van je gezondheid.

Ik wil graag laten zien wat er nog meer mogelijk is. Hoe je ook met meer rust kunt ondernemen. Dat de wereld niet vergaat als je voor jezelf kiest. Dat het juist nodig is om voor jezelf te kiezen. Want alleen dan leef je jouw mooiste leven.

Een dag zonder lijstjes is een dag niet geleefd…

  • Lijstjes, lijstjes, lijstjes. Werk, privé, weekenden en doordeweeks. Alles in lijstjes. Love it.
  • Ontspanning is voor mij alleen zijn. Lezen. Schrijven. Rommelen. Reflecteren. Groots dromen en plannen maken.
  • Yoga met mijn vriendinnen, daarna koffie met kokosmelk en langer kletsen dan het sporten zelf. Mijn lievelingsmomenten van de week.
  • Lekker eten hoort bij mijn dagen. Het liefst zonder toegevoegde suikers. Maar dan wel met een flinke schep Belgische mayonaise.
  • Regelmatig geniet ik van een glaasje bubbels. Om het leven te vieren. Of zomaar tijdens een gezellige avond.
  • MasterChef Australië kijken met Mark en plannen maken voor onze rondreis naar het land van koala’s en kangoeroes.
  • Knuffelen met Memphis, onze katten Noa en Bowie.
  • Verliefd op Instagram en online ondernemen maar ik probeer in de weekenden offline te gaan wanneer ik kan.
  • Steeds opnieuw kies ik voor wat mijn intuïtie me vertelt.
  • Het moment dat ik alleen in een kliniek zat, in een heel klein kamertje, waar ik tien maanden opgenomen ben geweest omdat mijn lichaam me volledig in de steek liet, was mijn grootste wake-up call tot nu toe. In deze tijd leerde ik dat je zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen gezondheid en geluk. Durven groeien, ondanks angsten en onzekerheden, is wat mij in alles drijft.

Meer rust en ruimte

Ik gun jou ook meer rust en ruimte, juist om jouw talenten verder te ontplooien. En aan je dromen te bouwen. En ook gewoon ’s avonds vrij te zijn en de sportschool weer eens van binnen te zien. Of Netflix weer eens te omarmen. Je vrienden. Je gezin. Je geliefden. Want zeg eens eerlijk, hoeveel tijd neem jij hiervoor? De echt belangrijke dingen? Ik wil je graag laten zien dat plannen en structureren van je werk je juist meer ruimte en tijd kan bieden. Zodat je tijd kunt reserveren voor jezelf en voor de zaken waar je plezier uit haalt. Tijd is immers onbetaalbaar.

Nieuwsgierig wat jouw volgende groeistap zou kunnen zijn? Boek een persoonlijke kennismaking, ik kijk graag met je mee!

Graag maak ik kennis met je

Podcasts waar ik in te gast was ♥

Ik ontmoet je graag online