DEBORAH2018-11-13T17:32:02+00:00

Mijn liefde voor online ondernemen deel ik graag met jou

Ik help je heel graag met gezond groeien en het bouwen van jouw winstgevende routines in je online business

           Leuk om kennis te maken!         

Mijn naam is Deborah de Poorter, ik ben 31 jaar en woon en werk met veel plezier vanuit Breda.

Als VA kriebelde het al snel om ondernemers duurzaam te helpen met groei. Ze de ruimte te bieden die ze nodig hebben om zich te kunnen focussen op de essentie. Zodat zij aan hun bedrijf kunnen werken in plaats van alleen maar in. Ik wilde zoveel meer betekenen dan wat ik nu kon doen. Er volgden steeds meer overleggen met mijn klanten. Hierin gebeurde de magie. Tijdens deze momenten kon ik ook echt de resultaten zien. Toen wist ik dat ik de kant op wilde gaan van strategie en coaching. Tegelijkertijd zie ik bij mijn klanten de behoefte om ook ontzorgd te blijven in hun dagelijkse werkzaamheden. Hier speel ik graag een actieve rol in met mijn samenwerkingspartners. Samen kijken we naar de perfecte match voor jou en je bedrijf. Ben je op zoek naar een VA, een VA team of zoek je naar iemand die je in loondienst aan kan nemen? Alles is mogelijk. 

            Mijn eigen laptop lifestyle            

De keerzijde van de medaille heb ik al vroeg ontdekt. Mijn loopbaan stopte al voordat het kon beginnen. Van mijn 20e tot mijn 25e kon ik niet werken of studeren en had ik geen perspectief op herstel. Ik werd gewaarschuwd niet te veel dromen van meer. En werken zou misschien nooit meer een optie zijn. Hoe slecht ik me ook voelde, ik kon en wilde dit niet geloven. Ieder jaar vocht ik voor herstel en steeds kwam ik een stapje dichterbij.

Sindsdien is mijn energie mijn leidraad en niet zozeer mijn agenda. Door mijn werk en leven zodanig te plannen en te structureren heb ik mezelf jaar na jaar ontwikkeld en een sterke groei doorgemaakt.

Deze ervaring sterkt mij in de overtuiging dat je als ondernemer vooral goed voor jezelf moet zorgen om alles uit jezelf en je onderneming te kunnen halen. Wat ik zie is dat veel ondernemers worstelen met hun werkweek, ze werken vaak meer dan ze hadden gedacht. ’s Avonds werken is vaker regel dan uitzondering. Het werk stopt nooit. Maar hoe zorg je dan dat jij zelf wel af en toe de handrem indrukt? Hoe zorg je dat jij wel stopt en tot rust kan komen? Vanuit rust, ruimte en focus ontstaat de magie.

                 Meer rust en ruimte                 

Ik gun jou ook meer rust en ruimte, juist om jouw talenten verder te ontplooien. En aan je dromen te bouwen. En ook gewoon ’s avonds vrij te zijn en de sportschool weer eens van binnen te zien. Of Netflix weer eens te omarmen. Je vrienden. Je gezin. Je geliefden. Want zeg eens eerlijk, hoeveel tijd neem jij hiervoor? De echt belangrijke dingen? Ik wil je graag laten zien dat plannen en structureren van je werk je juist meer ruimte en tijd kan bieden. Zodat je tijd kunt reserveren voor jezelf en voor de zaken waar je plezier uit haalt. Tijd is immers onbetaalbaar.

Ik ontmoet je graag online