fbpx
Selecteer een pagina
Deborah de Poorter

 

Leuk om kennis te maken! 

 

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik help ambitieuze professionals, ondernemers en teams met de juiste balans te vinden – en vast te houden – tussen werk en leven. Dat doen we door de inzet van winstgevende routines op alle vlakken van je leven, je werk en in je bedrijf. 

Je gaat uit van jezelf en wat al voor je werkt. Je zogenaamde eigen winstgevende routines. Deze ga je onderzoeken, uitbouwen en laten groeien. Zodat je meer winst gaat ervaren op alle vlakken van je leven, in je werk en in het (virtueel) samenwerken met anderen. 

Mijn werkervaring in communicatie en marketing heb ik opgedaan bij een NLP Opleidingsinstituut, daar ben ik ook opgeleid tot gecertificeerd NLP Business Practitioner.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het samenwerken met online ondernemers. De eerste jaren heb ik in de uitvoer alles van a tot z leren kennen en gedaan als het gaat om backoffice management, groeistrategie, het werken met alle handige systemen die het online ondernemen lichter en makkelijker maken.

Mijn rol groeide al snel uit tot vertrouwenspersoon, sparringpartner en groeipartner. Mijn focus verschoof naar coaching op strategie en groei. 

De klanten met wie ik werk vinden het prettig om zelf de controle te behouden over hun leven en bedrijf maar staan open om zaken te optimaliseren om het nog beter en lichter te maken.

Mijn drijfveer is om voor mezelf, de mensen om mij heen en voor mijn klanten zoveel mogelijk ruimte te creëren om te leven. 
En ik geloof dat de sleutel vooral in jezelf te vinden is. In wat al voor je werkt. Privé. En in je werk. Het bouwen van je eigen winstgevende routines gaat een stapje verder in het inrichten van handige (online) werkprocessen. Zodat je steeds meer ruimte krijgt om te genieten van de tijd die je hiermee gaat creeren. 

 

 

Heb je een vraag of wil je contact opnemen?
Vul onderstaand formulier in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.
Tot binnenkort!  

4 + 12 =

Asana Together – Certified Pro 

Mijn lievelings online project managementsysteem is Asana.
Sinds ik online werk maak ik al gebruik van dit systeem.
Ik gebruik het voor mijn eigen werkprocessen maar ook in het samenwerken met klanten en voor het werken op afstand. Als Asana Together Certified Pro kan ik mijn klanten en bedrijven nog beter ondersteunen in het online samenwerken en het inrichten van hun virtuele werkprocessen. 

 

Asana together - Certified PRO