LET’S ELEVATE ONLINE PROGRAMMA

Voor VA’s en OBM’s (to be) die door willen groeien in hun rol

Voor wanneer je je aanbod en werkwijze goed neer wil zetten.

Je ontdekt hoe je jouw bedrijf en leven bouwt op jouw eigen voorwaarden

Let’s Elevate Online Programma voor VA’s en OBM’s

De level up naar een hogere standaard in je werk, voor jezelf en voor je klanten. In mijn online programma krijg je de ruimte en tools die je nodig hebt om door te groeien in de rol die je graag wil vervullen voor jezelf en voor je klanten.

Dit online programma is interessant voor jou wanneer je: 

N

TEGEN JE EIGEN GROEIPLAFOND AANLOOPT

Je wil graag groeien, in je vak als VA of OBM, maar ook in de waarde die je jouw klanten biedt. Daarnaast wil je niet meer uren werken en het liefst wil je meer verdienen. 

N

VOELT DAT JE NIET VOLLEDIG IN JOUW ZONE OF GENIUS WERKT

Je hebt stiekem het gevoel dat er meer mogelijk is, je hebt je klanten, het werkt. Maar je mist voldoening.

N

JE AL EEN TIJDJE IETS MIST

Je wil op een hoger niveau werken en strategisch je klanten verder helpen. Je wil duurzame relaties opbouwen met je klanten.

N

JE HEBT GEEN BEHOEFTE AAN COACHING

Op dit moment heb je geen behoefte aan diepgaande coaching of mentoring maar zoekt wel naar nieuwe invalshoeken om te kunnen groeien. Daarbij ben je zelfsturend en vind je het fijn om nieuwe kennis te vergaren én toe te passen. 

Elevate is de plek waar jij boven alles uit kunt stijgen.

Waar je jouw werkwijze en ultieme leven laat ontvouwen.
Een level up voor jou en je klanten.  

Hoe meer je jezelf bent en tot je recht komt in jouw rol als VA en OBM, des te waardevoller je ook weer bent in de samenwerking met jouw klanten. En daar hoef je in mijn ogen juist niet harder voor te rennen of alleen maar meer dingen toe te voegen aan jouw werkwijze. 

Jarenlang dacht ik dat ik allerlei praktische dingen moest doen of toevoegen aan mijn werkwijze om mijn tarief waard te zijn. Niets bleek minder waar.

Ik stuur geen teams meer aan en ik doe bijna geen uitvoerend werk. Ik vul mijn rol als OBM voor doorgewinterde ondernemers in door het volledig op mijn eigen manier te doen en heb alsnog een vol 1-op-1 klantenbestand. En ik ben van meer toegevoegde waarde dan ooit.

Ik heb meer ruimte in mijn dagen, ik zit volledig op mijn plek en ervaar enorm veel voldoening in de samenwerking met mijn klanten. Ook heb ik nu eindelijk de ruimte om mijn eigen projecten op te zetten zoals mijn mentorship, intervisie en mijn online programma. 

Dat is wat ik jou ook gun in jouw ontwikkeling en groei als VA / OBM (to be), dat je jouw rol volledig op jouw eigen wijze en volgens jouw eigen werkwijze kunt inrichten en uitdragen. Zodat je nog meer energie, plezier en voldoening ervaart in jouw werkweek en privéleven. En je meer rust ervaart gedurende de dag. Vanuit deze ruimte ben je van grote toegevoegde waarde voor jouw klanten met bijna automatisch een hoger tarief als gevolg.

Dit zijn de thema’s die terugkomen binnen het Let’s Elevate online programma:  

BUSINESS AUDIT

Je start Elevate met een uitgebreide nulmeting. Zodat je weet waar je begint, hoe je ervoor staat en waarin je graag zou willen groeien.

 

HOGERE STANDAARD

Wat is ervoor nodig om een hogere standaard neer te zetten? Deze bepaal je allereerst voor jezelf. Met jouw eigen voorwaarden en spelregels. En vervolgens trek je dit door in je werkwijze en achter de schermen van jouw backoffice en die van je klanten.

HOGERE ENERGIE

Energiemanagement is in mijn ogen het goud van je leven en je bedrijf. Hoe beter je voor jezelf en je energie kan zorgen door jouw draagkracht en veerkracht te respecteren en te trainen, hoe lichter en makkelijker het voor je wordt.

WERKWIJZE & AANBOD

We duiken uitgebreid in je werkwijze en in je aanbod. Hoe steviger dit staat, hoe steviger jij vervolgens weer staat. Dit helpt je jezelf te onderscheiden in een steeds voller wordende markt.

TEAM & WORKFLOW

We duiken in de kracht van samenwerken met je klanten en een team. Hoe kun je zo optimaal mogelijk met elkaar samenwerken? En zorgen voor een fijne en zo winstgevend als mogelijke samenwerking? Welke routines en workflow is hierin nodig?

INNERLIJKE GROEI

Het aankijken van jouw overtuigingen, routines en blokkades die je tegenhouden. We nemen in alles ook de innerlijke processen mee die naar boven komen tijdens jouw groei en ontwikkeling in het mentorship.

WERKWIJZE & INVESTERING LET’S ELEVATE PROGRAMMA

Dit is wat je kunt verwachten:

Z

Direct toegang tot de online leeromgeving

Na aankoop ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving binnen Huddle. Je kunt het programma volgen via je laptop / pc of als app downloaden op je telefoon. Allebei kan natuurlijk ook. Daar vind je 7 modules die je in je eigen tempo kunt doorlopen en die je helpen om te groeien op jouw eigen wijze en op jouw eigen voorwaarden. 

Na je aanmelding ontvang je direct toegang tot de eerste twee modules. Daarna komt er iedere twee weken een nieuwe masterclass online.

Z

Inhoud programma

Je ontvangt in totaal toegang tot 12 masterclasses verdeeld over zes thema’s. Een business audit en 6 werkboeken die horen bij de groei principes van Elevate.

Z

Toegang tot twee strategiesessies over je aanbod & werkwijze

Je ontvangt toegang tot twee uitgebreide strategiesessies van zo’n 2 uur via Zoom. Deze worden ieder kwartaal ingepland. We duiken dan samen met een groepje VA’s / OBM’s in je aanbod en werkwijze. Tijdens deze sessies is er ruimte om te brainstormen en met elkaar mee te denken. En maak je voor jezelf een plan van aanpak rondom je aanbod en werkwijze.

Je investering voor het programma is 1297 euro (exclusief btw). Je kunt in een, drie of zes termijnen voldoen

 

Frequently Asked Questions

Kan ik meer begeleiding krijgen?
Vanaf januari 2024 gaan de deuren weer open van mijn Let’s Elevate Mentorship en is er beperkt ruimte om aan te sluiten bij de groep die vervolgt. Ook zal ik vanaf 2024 exclusieve plekken voor 1-op-1 begeleiding weergeven. En is er gedurende het jaar de mogelijkheid om aan te sluiten bij een Intervisie Groep.
Wat gaat een online programma mij opleveren?
Met de masterclasses en werkboeken bied ik jou een plek waar je wordt uitgenodigd om na te denken over jouw rol, waarin je wil groeien en wat je hiervoor nodig hebt. 
Hoe zorg ik ervoor dat het niet in de kast blijft liggen?
Geloof me, ik weet hoe dit werkt. Je start vol enthousiasme en vervolgens blijft het programma onaangeraakt op de virtuele plank. Kijk daarom heel goed of dit een vorm van ontwikkeling is die bij je past. 
Wat kan ik me voorstellen bij de bonussen?
Een online programma volgen op zichzelf is niet altijd een garantie voor ‘succes’. Daarom vind ik het belangrijk om ook support aan te bieden in de vorm van Q&A’s. Je ontvangt ook toegang tot mijn gratis online event waarin we het jaar samen afronden en een intentie zetten voor het nieuwe jaar. 
Heb je nog meer vragen?
Stuur me gerust een mailtje via info@deborahdepoorter.nl. Dan kom ik er bij je op terug zodra ik kan!