fbpx

 

Online Plan Workshops
Iedere eerste vrijdag van de maand 
Vrijdag 5 februari 9.30 uur

 

Samen de maand afronden en een intuïtief groeiplan maken voor de nieuwe maand 

 

Gun jezelf iedere maand een ochtend voor jezelf. Een ochtend waar je stilstaat. Bij jezelf. Je groei. En bij jouw groeidoelen. Bij wat je allemaal al hebt bereikt.  

Ik geloof dat het je veel helderheid en richting geeft om bewust af te ronden en ruimte te maken voor de nieuwe maand. 

Wanneer je al eerder bij een van mijn online plan workshops was weet je dat het een combinatie wordt van reflectie, schrijfopdrachten en stilstaan bij jezelf en je groei. Daarnaast gaan we ook heel praktisch en concreet aan de slag met het maken van jouw intuïtieve groeiplan voor de nieuwe maand.  

 

 

Je gaat hiermee aan de slag:

 

Je blikt terug op de afgelopen maand en kijkt wat je nodig hebt om deze goed af te ronden. 

Je kiest persoonlijke en zakelijke groeidoelen waar je aan wil werken.  

Je gaat aan de slag met focus, intentie en het kiezen van winstgevende routines. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Reserveer vrijdagochtend 5 maart in je agenda, we starten om 9.30 uur. De workshop duurt een ruime anderhalf uur en vindt plaats via Zoom. 

Je investering is 27 euro (exclusief btw). Wil je iedere maand deelnemen? Dan betaal je per maand 17 euro. 

Na afloop weet je wat je focus wordt voor komende maand. Zakelijk weet je waar je je op wil richten en hoe je in je weken aan de slag kunt gaan met jouw persoonlijke en zakelijke groeidoelen. 

Wat ik je gun is dat je deze ochtend echt voor jezelf pakt. Zorg dat je niet wordt afgeleid en je met focus bij jezelf kunt zijn. Zorg ervoor dat je je dagboek en je agenda bij je hebt en een fijne pen zodat je lekker kunt schrijven.


Mijn naam is Deborah de Poorter en ik ben groeipartner voor ondernemende vrouwen die meer winst willen ervaren in hun leven en werk. 

De kracht van schrijven, reflecteren en bewust plannen ervaar ik op dagelijkse basis, zie ik bij mijn klanten en deel ik ook heel graag met jou.

Wanneer je wil werken en leven op jouw voorwaarden en hierin op zoek bent naar jouw lichtere vorm en weg, nodig ik je van harte uit om in jezelf op onderzoek te gaan.

Dit wil ik graag voor jou faciliteren tijdens mijn online plan workshops.

Een moment waarop je uit kunt zoomen uit je volle dagen en in kunt checken bij jezelf. En jouw eigen route kunt ontdekken naar jouw lichtere leven.

Je kunt de online workshop volgen via Zoom.
Ik kijk ernaar uit om dit samen te mogen doen.

“Heel fijn weer! Geniaal idee ook deze workshop! Ik ben er ook echt van overtuigd dat dit iedereen deze workshop elke maand moet gaan volgen. 😉 Het was een andere insteek dan de vorige workshop, maar juist ook weel heel erg leerzaam. Ik had dit echt nodig om even bewust stil te staan, samen met jou, bij deze maand en alvast te kijken naar de komende maand. Ik ben dolenthousiast dus haha 😉 Wat ook erg fijn is trouwens: die getimede schrijftijd. Dank je wel weer voor deze fijne workshop!” Renske 

Wauw, wat een sprankelende vrouw ben je toch! Ik heb nog nooit iemand met zoveel passie en plezier over structuur horen praten, haha! But it works, daardoor nodig je mij, en ik denk vele anderen, uit om er met nieuwsgierigheid en een open houding kennis mee te maken. Echt enorm veel waarde heb je gedeeld en er was veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Heel overzichtelijk opgezet en super leerzaam. Dankjewel! Ik voel alsof ik nog aan de voorstart sta van ondernemen maar dit is wel een mooie kickstart om dingen op de juiste manier te gaan omlijnen. Fijne dag en wie weet tot de volgende keer. Liefs, Marloes 

Dit was precies wat ik nodig had. Iets met right place, right time. Deborah is zo goed in je op een zachte manier dwingen om stil te staan bij wat je nou eigenlijk doet en waarom. Waar je energie van krijgt en waarvan niet. Hoe je het allemaal makkelijker en leuker kunt maken voor jezelf. Mega waardevolle ochtend Deb, DANKJEWEL. Merel