fbpx


Online Plan Workshop
Maak ruimte voor jezelf, jouw verlangens en plannen

Als ambitieuze ondernemer ben je vooral bezig met groei en ontwikkeling. Met alles wat er nog niet is. En is het lastig om tijd vrij te maken voor reflectie en bezinning. Want daar is geen ruimte voor. En precies dat is wat ik graag voor jou wil faciliteren tijdens de maandelijkse online plan workshops. 

Een ochtend waarin je bewust de tijd neemt voor jezelf. Je gaat terugblikken op de maand. Op je mooie momenten die je vast wil houden. Op de groei die je hebt doorgemaakt. En je gaat kijken of je nog op jouw weg zit. Misschien wil je ergens bijsturen, ga je ergens mee stoppen of juist beginnen. 

Het geeft veel richting en helderheid om regelmatig stil te staan. Te voelen of het klopt wat je allemaal aan het doen bent. 
En ook te zien wat er allemaal wel is. 

Deze workshop gaat over het leren kennen van jezelf, je diepste verlangens en het maken van de keuzes die hierbij passen. 

Het gaat niet alleen maar over plannen maken en structuur aanbrengen. Het gaat over zoveel meer. 
Zelfliefde, geduldig zijn, moedige en krachtige keuzes maken. Ondernemen en leven op jouw manier. 
Nee zeggen wanneer het niet meer klopt. Ergens mee stoppen. Hulp inschakelen. 
Maar ook uitbundig vieren wat er goed gaat. 

Ook kijken we altijd naar de maand die voor ons ligt. Ga je voelen wat je graag zou willen bereiken. En wat je op de agenda wil zetten. We kijken hoe je winst kunt integreren op alle vlakken van je leven en je bedrijf.

Zo hebben we het over vrije dagen, vakanties maar ook over de leuke dingen die je misschien wel heel lang hebt gemist. En je maakt voor jezelf een realistische planning voor de maand die voor je ligt. 

 

 

Je gaat hiermee aan de slag:

 

Je blikt terug op de afgelopen maand en kijkt wat je nodig hebt om deze goed af te ronden. 

Je kiest persoonlijke en zakelijke groeidoelen waar je aan wil werken.  

Je gaat aan de slag met focus, intentie en het kiezen van winstgevende routines. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Reserveer vrijdagochtend 1 oktober in je agenda, we starten om 9.30 uur. De workshop duurt een ruime anderhalf uur en vindt plaats via Zoom. 

Je investering is 27 euro (exclusief btw). 

Na afloop weet je wat je focus wordt voor komende maand. Zakelijk weet je waar je je op wil richten en hoe je in je weken aan de slag kunt gaan met jouw persoonlijke en zakelijke groeidoelen. 

Wat ik je gun is dat je deze ochtend echt voor jezelf pakt. Zorg dat je niet wordt afgeleid en je met focus bij jezelf kunt zijn. Zorg ervoor dat je je dagboek en je agenda bij je hebt en een fijne pen zodat je lekker kunt schrijven.


Mijn naam is Deborah de Poorter en ik ben online business manager voor ondernemende vrouwen die meer winst willen ervaren in hun leven en werk. 

De kracht van schrijven, reflecteren en bewust plannen ervaar ik op dagelijkse basis, zie ik bij mijn klanten en deel ik ook heel graag met jou.

Wanneer je wil werken en leven op jouw voorwaarden en hierin op zoek bent naar jouw lichtere vorm en weg, nodig ik je van harte uit om in jezelf op onderzoek te gaan.

Dit wil ik graag voor jou faciliteren tijdens mijn online plan workshops.

Een moment waarop je uit kunt zoomen uit je volle dagen en in kunt checken bij jezelf. En jouw eigen route kunt ontdekken naar jouw lichtere leven.

Je kunt de online workshop volgen via Zoom.
Ik kijk ernaar uit om dit samen te mogen doen.

“Heel fijn weer! Geniaal idee ook deze workshop! Ik ben er ook echt van overtuigd dat dit iedereen deze workshop elke maand moet gaan volgen. 😉 Het was een andere insteek dan de vorige workshop, maar juist ook weel heel erg leerzaam. Ik had dit echt nodig om even bewust stil te staan, samen met jou, bij deze maand en alvast te kijken naar de komende maand. Ik ben dolenthousiast dus haha 😉 Wat ook erg fijn is trouwens: die getimede schrijftijd. Dank je wel weer voor deze fijne workshop!” Renske 

Wauw, wat een sprankelende vrouw ben je toch! Ik heb nog nooit iemand met zoveel passie en plezier over structuur horen praten, haha! But it works, daardoor nodig je mij, en ik denk vele anderen, uit om er met nieuwsgierigheid en een open houding kennis mee te maken. Echt enorm veel waarde heb je gedeeld en er was veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Heel overzichtelijk opgezet en super leerzaam. Dankjewel! Ik voel alsof ik nog aan de voorstart sta van ondernemen maar dit is wel een mooie kickstart om dingen op de juiste manier te gaan omlijnen. Fijne dag en wie weet tot de volgende keer. Liefs, Marloes 

Dit was precies wat ik nodig had. Iets met right place, right time. Deborah is zo goed in je op een zachte manier dwingen om stil te staan bij wat je nou eigenlijk doet en waarom. Waar je energie van krijgt en waarvan niet. Hoe je het allemaal makkelijker en leuker kunt maken voor jezelf. Mega waardevolle ochtend Deb, DANKJEWEL. Merel