fbpx

 

Online Plan Workshop XXL – de eindejaarseditie 
Woensdag 16 december 9.30 uur

 

Samen 2020 afronden en een intuïtief groeiplan maken voor 2021 

Gun jezelf in december een ochtend voor jezelf. Een ochtend waar je stilstaat bij het ongelofelijk indrukwekkende jaar 2020.
Wat het voor jou betekende. Wat je allemaal hebt bereikt. Waar je groei hebt ervaren. Hoe je plannen tot uiting zijn gekomen. Of niet. 

Als we iets hebben geleerd van dit jaar is dat we niet alles kunnen plannen of voorspellen.
Het is niet mijn intentie dat we een dichtgetimmerd plan gaan maken voor het nieuwe jaar.
Maar ik geloof dat het je veel helderheid en richting geeft om bewust af te ronden en ruimte te maken voor het nieuwe jaar.

Wanneer je al eerder bij een van mijn online plan workshops was weet je dat het een combinatie wordt van reflectie, schrijfopdrachten en stilstaan bij jezelf en je groei. Daarnaast gaan we ook heel praktisch en concreet aan de slag met het maken van jouw intuïtieve groeiplan voor 2021. 

Het lijkt me fantastisch om dit jaar samen af te mogen ronden.
Je uit te nodigen even stil te staan. Bij jezelf. Bij wat je allemaal hebt bereikt.
Bij de stappen die je hebt gezet.
Maar ook bij wat je nodig hebt om het jaar af te ronden.
En hoe 2021 er voor jou uit mag zien.

 

Je gaat hiermee aan de slag:

 

Je blikt terug op afgelopen jaar en kijkt wat je nodig hebt om het jaar goed af te ronden. 

Je gaat aan de slag met je eigen tijdlijn en met het kiezen van je persoonlijke en zakelijke jaarthema.  

Je kiest persoonlijke en zakelijke groeidoelen waar je in het nieuwe jaar aan wil werken. 

Je gaat aan de slag met focus, intentie en het kiezen van winstgevende routines

Hoe gaat het in zijn werk?

Aanmelden is niet meer mogelijk voor de live workshop. Heb je interesse in de opname om zelf je eigen jaar af te ronden en een groeiplan te maken voor 2021? Stuur me een mailtje via info@deborahdepoorter.nl

Reserveer woensdagochtend 16 december in je agenda, we starten om 9.30 uur. We hebben een pauze in het programma en gaan door tot ongeveer 13.00 uur. 

Het is een workshop waarin je gaat reflecteren, terug gaat blikken op afgelopen jaar en je een intuïtief plan gaat maken voor aankomend jaar.
Na afloop heb je een plan hoe je 2020 af wil ronden en weet je wat je focus wordt voor 2021. Zakelijk weet je waar je je op wil richten en hoe je in je weken aan de slag kunt gaan met jouw persoonlijke en zakelijke groeidoelen. 

Wat ik je gun is dat je deze ochtend echt voor jezelf pakt. Zorg dat je niet wordt afgeleid en je met focus bij jezelf kunt zijn. Zorg ervoor dat je je dagboek en je agenda bij je hebt en een fijne pen zodat je lekker kunt schrijven.

Wanneer je nog een vraag hebt, stel hem gerust via info@deborahdepoorter.nl.

Graag tot 16 december!

 

deborah-de-poorter

Ik wil je uitnodigen om woensdag 16 december, om 9.30 uur, alvast samen 2020 af te ronden. 
Terug te blikken op het afgelopen jaar. Te reflecteren op je groei. Hoe voelde je je? Wat voor inzichten heb je mogen ervaren?

Wat vond je waardevol? Wat wil je bewust meenemen naar het nieuwe jaar?
Vervolgens ga je onderzoeken wat je nodig hebt om 2021 te beleven en plannen op jouw manier.

Welke routines neem je mee? Welke plannen wil je graag verwezenlijken?
Je gaat kijken naar je structuur. Naar je ritme. Naar hoe je je dagen wil plannen en beleven. 
Je gaat ontdekken hoe het voor je werkt om aan de slag te gaan met thema’s, routines en een planning.
Gebaseerd op jouw energie en gebouwd op jouw intuïtie.

Je bouwt een intuïtief groeiplan voor 2021 dat klopt voor jou, past in je huidige omstandigheden en aansluit bij de rode draad in jouw leven en werk.


Mijn naam is Deborah de Poorter en ik ben groeipartner voor ondernemende vrouwen die meer winst willen ervaren in hun leven en werk. 

De kracht van schrijven, reflecteren en bewust plannen ervaar ik op dagelijkse basis, zie ik bij mijn klanten en deel ik ook heel graag met jou.

Wanneer je wil werken en leven op jouw voorwaarden en hierin op zoek bent naar jouw lichtere vorm en weg, nodig ik je van harte uit om in jezelf op onderzoek te gaan.

Dit wil ik graag voor jou faciliteren tijdens mijn online plan workshops.

Een moment waarop je uit kunt zoomen uit je volle dagen en in kunt checken bij jezelf. En jouw eigen route kunt ontdekken naar jouw lichtere leven.

Je kunt de online workshop volgen via Zoom.
Ik kijk ernaar uit om dit samen te mogen doen.

“Heel fijn weer! Geniaal idee ook deze workshop! Ik ben er ook echt van overtuigd dat dit iedereen deze workshop elke maand moet gaan volgen. 😉 Het was een andere insteek dan de vorige workshop, maar juist ook weel heel erg leerzaam. Ik had dit echt nodig om even bewust stil te staan, samen met jou, bij deze maand en alvast te kijken naar de komende maand. Ik ben dolenthousiast dus haha 😉 Wat ook erg fijn is trouwens: die getimede schrijftijd. Dank je wel weer voor deze fijne workshop!” Renske 

Wauw, wat een sprankelende vrouw ben je toch! Ik heb nog nooit iemand met zoveel passie en plezier over structuur horen praten, haha! But it works, daardoor nodig je mij, en ik denk vele anderen, uit om er met nieuwsgierigheid en een open houding kennis mee te maken. Echt enorm veel waarde heb je gedeeld en er was veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Heel overzichtelijk opgezet en super leerzaam. Dankjewel! Ik voel alsof ik nog aan de voorstart sta van ondernemen maar dit is wel een mooie kickstart om dingen op de juiste manier te gaan omlijnen. Fijne dag en wie weet tot de volgende keer. Liefs, Marloes 

Dit was precies wat ik nodig had. Iets met right place, right time. Deborah is zo goed in je op een zachte manier dwingen om stil te staan bij wat je nou eigenlijk doet en waarom. Waar je energie van krijgt en waarvan niet. Hoe je het allemaal makkelijker en leuker kunt maken voor jezelf. Mega waardevolle ochtend Deb, DANKJEWEL. Merel