fbpx
 
Eindejaarsworkshop

Online Plan Workshop – De Eindejaarseditie

Samen reflecteren op het afgelopen jaar
Dromen van wat nog mag komen
Opschonen en helen wat je niet meer dient
We maken een intuïtief & strategisch plan voor 2022 
    

vrijdag 3 december 2021 

aanvang 9.30 uur
+ aansluitend een healing van Marissa Klouwer Even afstand nemen van je dagelijkse leven en bedrijf kan helend werken. Je ziet veel meer en kan makkelijker besluiten wat wel of niet voor je werkt. Net zoals je op vakantie vaak sneller ziet wat goed gaat en wat je anders wil, zo is dat ook tijdens de online plan workshop.

Je kijkt vanaf een afstandje naar jouw leven, de keuzes die je hebt gemaakt en naar je bedrijf. Je gaat al schrijvende naar je dromen en verlangens toe en maakt een intuïtief en strategisch plan om deze uit te laten komen.

Het werken met jaarthema’s en intenties geeft je ontzettend veel richting en houvast. Tegelijkertijd horen er ook concrete acties bij wanneer je bepaalde doelen wil behalen.

Deze combinatie van jezelf en je dromen serieus nemen, plus de bijbehorende stappen erbij op de agenda zetten, komt in al mijn samenwerkingen terug.

Wanneer je wil groeien in je bedrijf, gaat dit hand en hand met je persoonlijke ontwikkeling. Je grootste goud bevindt zich  in jou. We dragen allemaal oude thema’s en overtuigingen met ons mee. Om de energie van 2021 op te schonen en je helemaal klaar te maken en op te laden voor het nieuwe jaar heb ik Marissa Klouwer uitgenodigd om ons aansluitend op de workshop een healing te geven.

Ik gun je dat het niet bij dromen en mooie plannen blijft. Dat je gaat voelen wat er allemaal mogelijk is voor jou. En dat je gaat geloven dat je echt maar een paar (interne) stappen verwijderd bent van een prachtig, bewust en mooi nieuw jaar. 

Samen vieren, reflecteren, plannen & helen

Je blikt terug op het afgelopen jaar en besluit wat je nodig hebt om 2021 goed af te ronden. 

Je kiest persoonlijke en zakelijke groeidoelen waar je aan wil werken in 2022.

We gaan aan de slag met jouw focus, intenties en het bepalen van jouw intuïtieve strategie. 

Na afloop weet je wat jouw jaarthema wordt voor 2022.

Je weet waar je je op gaat richten en wat je gaat parkeren. 

Je weet wat je privé op de agenda zou willen zetten. 

Je weet waar je ruimte gaat maken en hebt een aanzet gemaakt met jouw intuïtieve jaarplan. 

Niet alleen heb je een idee hoe het jaar eruit mag komen te zien, je weet ook hoe je maand na maand ruimte gaat maken voor jouw wensen en doelstellingen.

Naast het intuïtieve en strategische jaarplan ontvang je een online healing van Marissa Klouwer. Om zo jouw jaar écht goed af te ronden. Los te laten wat losgelaten mag worden. Zodat je opgeschoond en vrijer het nieuwe jaar goed kan starten.

 

Zo gaat de ochtend eruit zien:  


Reserveer vrijdagochtend 3 december in je agenda. We starten om 9.30 uur via Zoom. Wanneer je er niet live bij kan zijn is dat geen probleem, je ontvangt na afloop de opname van de workshop en de healing, zodat je het op jouw gemak en in jouw tempo kan volgen en kijken. 

Zorg dat je een boekje en pen bij de hand hebt en dat je een comfortabele outfit aan hebt. Ik zie een ochtend vol kaarsjes, warme thee en dekentjes voor me. Echt een moment voor jezelf. Zorg dat je dichtbij je bed bent, het liefst in / op je bed. Dat je echt even kunt cocoonen met jezelf en jouw boekje. Na het schrijfgedeelte ontvang je aansluitend een healing van Marissa Klouwer. Uit ervaring kan ik je vertellen dat het fijn is om deze liggend in bed te ondergaan. Je hoeft je camera niet aan te hebben tijdens de healing, je kan je beeld dan sowieso wegdraaien. 

Programma Online Plan Workshop – De Eindejaarseditie

De ochtend is van 9.30 uur tot 13.00 uur.
Tussendoor hebben we een kleine pauze.

9.30 uur – 12.00 uur – Terugblikken, reflecteren en plannen met Deborah
12.00 uur – 13.00 uur – Healing van Marissa

Investering 147 euro, nu bestel je je kaartje voor 97 euro. Exclusief btw.

 

 Werken met een intuïtief jaarthema

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik ben online business manager voor ondernemende vrouwen die meer winst willen ervaren in hun leven en werk. En die ernaar streven om een lichter leven en bedrijf te bouwen. Zodat ze zich kunnen focussen op de essentie van hun leven en kunnen werken vanuit hun zone of genius. 

De kracht van schrijven, reflecteren en bewust plannen ervaar ik op dagelijkse basis, zie ik bij mijn klanten en deel ik ook heel graag met jou.

Al sinds mijn tienerjaren schrijf ik mezelf een brief tijdens de jaarwisseling. Sluit ik in mijn dagboek het jaar af. En maak ik een wensenlijstje voor het nieuwe jaar. Eerst heel intuïtief. Maar in de afgelopen jaren waren deze brieven mijn anker. En merkte ik dat mijn jaarthema’s ook echt een hele helpende rode draad in mijn jaar waren. Geen planning in beton gegoten, maar een heel mooi kompas wat mij heel veel rust en richting geeft. 

Dit jaar was mijn jaarthema “Thuiskomen”.

In januari kregen we de sleutel van onze oude boerderij en kon het klussen beginnen. Het letterlijke thuiskomen was hiermee begonnen. Maar het thuiskomen in mezelf, mijn lijf en mijn werk, heeft het hele jaar geduurd. In juni gunde ik mezelf een intensieve samenwerking met Marissa Klouwer. En dit was ongelofelijk, bijna niet in woorden uit te drukken hoezeer dit me heeft verrijkt. En deze ervaring gun ik jou ook!  

+ Een healing van Marissa Klouwer

Het is lastig te beschrijven welke impact een healing van Marissa Klouwer op je leven kan hebben. Het is iets om te ervaren. Mee te maken. Je kunt zoveel willen en bedenken met je hoofd, maar wanneer er nog oude systemen en overtuigingen de overhand hebben, is het lastig om echt volledig vrij te zijn. En door je eigen plafond heen te breken. Een healing kan je helpen op te schonen, los te laten wat je niet meer dient en ruimte te maken voor jouw hogere doel. En voor wat je daadwerkelijk te doen hebt in dit leven.

Voor wie Marissa nog niet kent, ze is professioneel danser geweest, choreograaf en personal trainer. Vervolgens werd ze ondernemer, concept creator, startte ze een foundation en was ze brand ambassador. Na het afronden van haar studie Psychologie en Culturele Antropologie aan de VU in Amsterdam, kwam het werken met energie op haar pad. En dit opende deuren tot een oude wijsheid die ze toepast in de huidige tijd. Ze host retraites, healing sessies, coaching.

Marissa gaat in alles voor een deep dive met jou. “Ayahuasca, maar dan zonder het drankje”, dat is de feedback die vaak terugkomt na een sessie.

De juiste omschrijving van haar werk en de impact blijft lastig, maar de resultaten van haar werk spreken voor zich.

Marissaklouwer.com