fbpx

ELEVATE online CEO Kwartaal Sessie

Ieder kwartaal faciliteer ik een ELEVATE online CEO sessie, waarin je een hele ochtend werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf

Een ochtend waarin je boven je business en je leven uitstijgt, je plannen maakt en bijstuurt. En tegelijkertijd ook ruimte maakt om deze plannen direct te implementeren.

Eerstvolgende datum: Vrijdag 7 juli

RUIMTE VOOR PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE GROEI

Een ochtend voor reflectie, verbinding & implementatie

“Dit doe ik eigenlijk nooit”, dat is iets wat ik ontzettend vaak terug hoor van ambitieuze en drukke ondernemers. En dan hebben ze het over stilstaan. Terugblikken. En op basis daarvan hun strategie en plannen aanscherpen en bijsturen. 

Het blijkt in de praktijk maar wat moeilijk om op regelmatige basis ruimte te maken voor het werken aan je bedrijf in plaats van alleen maar in.

Want de business moet doordraaien. Je klanten gaan toch nog te vaak voor. En je hebt het gevoel dat je team het niet zonder jou kan. En dat begint toch wel te wringen. Je wil ruimte blijven houden voor jouw eigen groei en ontwikkeling. Maar echt een streep of een kruis zetten in je agenda, dat komt toch te weinig voor.

Je hebt meer helderheid en rust omdat je minimaal een keer per kwartaal de tijd en rust neemt voor jezelf. Je hoeft het niet alleen te bedenken of te doen.

Een ochtend zonder afspraken met klanten. Maar helemaal voor jou. Om te focussen op je bedrijfsgroei. Om je eigen winstgevende routines te ontdekken. In wat jij nodig hebt om echt aan het roer van je eigen leven en je bedrijf te staan. Wat je spelregels zijn en hoe je jouw week kunt indelen op een manier die bij je past. 

Hoe ziet een CEO Kwartaal Sessie eruit? 

Reflectie, implementatie, ruimte voor brainstormen en het maken van je nieuwe plannen.

In een uitgebreide sessie neem ik je mee in jouw eigen CEO sessie. Er is alle ruimte om terug te blikken op je plannen en kwartaal. Je maakt daarbij je eigen evaluatie. Ook maken we de ruimte om een plan te maken voor het komende kwartaal. Er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en voor het stellen van vragen. 

Wanneer je op regelmatige basis ruimte maakt voor het bouwen aan je bedrijf zorg je voor meer helderheid en focus. Structuur, organisatie en het systematiseren van je business zorgen ervoor dat je door kunt schalen naar een volgend level. Niet alleen helpt het je met groeien. Het zorgt ook voor meer rust. En zelfvertrouwen. Want je werkt en bouwt aan een stevig fundament. En zo kun je jezelf ontstijgen.

Voor wie is het interessant? 

Ondernemers die al een tijdje toe zijn aan een volgende groeistap. Die het lastig vinden om regelmatig ruimte te maken voor hun groei. Die zichzelf nog te vaak verliezen in de waan van de dag. En het blussen van de brandjes die daarbij komen kijken. 

Je weet dat je veel mogelijkheden tot groei laat liggen. Maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Voor wanneer je eigenlijk geen tijd hebt, dan is het nog belangrijker om jezelf een keer per kwartaal een ochtend uit te roosteren. 

Let's Elevate CEO Kwartaal Sessie

De eerstvolgende CEO kwartaal sessie is op vrijdag 7 juli.

De ochtend vindt plaats van 9.30 uur tot 12.30 uur via Zoom.

Je investering voor deze ochtend is 77 euro (exclusief btw).