fbpx

ELEVATE live CEO Dag - Winstgevende routines & workflows in één dag

Iedere eerste vrijdag van de maand faciliteer ik een online CEO dag, waarin je een hele dag werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf door middel van het implementeren van winstgevende routines en workflows. 

Een dag waarin je boven je business en je leven uitstijgt, je plannen maakt en bijstuurt. En tegelijkertijd ook ruimte maakt om deze plannen direct te implementeren.

Eerstvolgende datum: Vrijdag 2 september 

Investering: 397 euro (voor alle ELEVATE live CEO dagen (( 3 x september tot en met november) in 2022)
+ Gratis deelname online eindejaarsevent t.w.v. 177 euro
+ Gratis deelname online masterclass “Optimaal samenwerken met Asana” t.w.v. 97 euro 
+ Gratis deelname ELEVATE live CEO Dag in januari 2023 t.w.v. 147 euro 

Je bent meer dan welkom om een keer of af en toe aan te sluiten. Maar het beste resultaat creëer je door maandelijks aan te sluiten. Zo creëer je een routine voor jezelf om te investeren in jouw groei en minimaal een dag per maand voor jou. Waar jij, je bedrijf en je groei centraal staan. Je bouwt aan je eigen ritme voor reflectie en evaluatie. Maar ook ontdek je wat je nodig hebt voor jouw eigen winstgevende routines en workflows.

– Het werken met workflows gaat je stelselmatig tijd en een heleboel geld opleveren omdat je niet continu hetzelfde werk aan het doen bent én niet continu betaalt voor dezelfde werkzaamheden.

– Je hebt meer helderheid en rust omdat je minimaal een keer per maand de tijd en rust neemt voor jezelf.

– Je hoeft het niet alleen te bedenken of te doen.

Een dag zonder afspraken met klanten. Maar een hele dag voor jou. Om te focussen op je bedrijfsgroei.
Om je eigen winstgevende routines te ontdekken. In wat jij nodig hebt om echt aan het roer van je eigen leven en je bedrijf te staan. Wat je spelregels zijn en hoe je jouw week kunt indelen op een manier die bij je past. Daarnaast duiken we iedere maand in een workflow, zodat je je steeds minder hoeft te verliezen in de achterkant van je bedrijf. En je steeds meer ruimte hebt om jouw rol te vervullen. 

RUIMTE VOOR PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE GROEI

Een dag voor reflectie, verbinding & implementatie

“Dit doe ik eigenlijk nooit”, dat is iets wat ik ontzettend vaak terug hoor van ambitieuze en drukke ondernemers. En dan hebben ze het over stilstaan. Terugblikken. En op basis daarvan hun strategie en plannen aanscherpen en bijsturen. 

Het blijkt in de praktijk maar wat moeilijk om op regelmatige basis ruimte te maken voor het werken aan je bedrijf in plaats van alleen maar in.

Want de business moet doordraaien. Je klanten gaan toch nog te vaak voor. En je hebt het gevoel dat je team het niet zonder jou kan. En dat begint toch wel te wringen. Je wil ruimte blijven houden voor jouw eigen groei en ontwikkeling. Maar echt een streep of een kruis zetten in je agenda, dat komt toch te weinig voor.

Hoe ziet een CEO dag eruit?

Reflectie, implementatie, ruimte voor brainstormen en het maken van je nieuwe plannen.
In twee uitgebreide sessies neem ik je mee in jouw eigen CEO dag. In de ochtend is er alle ruimte om terug te blikken op je plannen en weken. Je maakt daarbij je eigen evaluatie.

En in de middag duiken we samen in de implementatie. Regelmatig staat er ook een thema op de agenda en je gaat aan de slag met het creëren van je eigen workflows. Je bent meer dan welkom om je vragen te stellen tijdens de Q&A.

Wanneer je op regelmatige basis ruimte maakt voor het bouwen aan je bedrijf zorg je voor meer helderheid en focus. Structuur, organisatie en het systematiseren van je business zorgen ervoor dat je door kunt schalen naar een volgend level. Niet alleen helpt het je met groeien. Het zorgt ook voor meer rust. En zelfvertrouwen. Want je werkt en bouwt aan een stevig fundament. En zo kun je jezelf ontstijgen.

Deze ruimte faciliteer ik voor jou tijdens mijn CEO dagen. Dit is iets wat ik je op wekelijkse basis gun. En een keer per maand doen we dit samen.

Voor wie is het interessant? 

Ondernemers die al een tijdje toe zijn aan een volgende groeistap. Die het lastig vinden om regelmatig ruimte te maken voor hun groei. Die zichzelf nog te vaak verliezen in de waan van de dag. En het blussen van de brandjes die daarbij komen kijken. 

Je weet dat je veel mogelijkheden tot groei laat liggen. Maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Voor wanneer je eigenlijk geen tijd hebt, dan is het nog belangrijker om jezelf een dag uit te roosteren. 

CEO Dagen

Toegang ELEVATE live CEO Dagen

Alle eerste vrijdagen van de maand in 2022 
De eerstvolgende is op vrijdag 2 september. 

9.30 uur tot 12.00 uur - Evalueren en Reflecteren
13.30 uur tot 16.00 uur - Implementeren, Bijsturen en Q&A

Investering: 397 euro (voor alle ELEVATE live CEO dagen ( 3 x september tot en met november) in 2022) 
+ Gratis deelname online eindejaarsevent t.w.v. 177 euro
+ Gratis deelname online masterclass "Optimaal samenwerken met Asana" t.w.v. 97 euro 
+ Gratis deelname ELEVATE live CEO dag januari 2023 t.w.v. 147 euro 

Je kunt je ook per maand aanmelden, voor een los ticket betaal je 97 euro per ELEVATE live CEO dag.