Online Business Strategie & Coaching2018-11-15T18:04:36+00:00

Online Business Strategie & Coaching
Gezond groeien met je online business 

Welke tabjes heb jij openstaan op een dag?

Wanneer je een online bedrijf aan het bouwen bent kan je snel opgeslokt raken in een web vol mogelijkheden. Veel uren vliegen aan je voorbij in een waas van notificaties, berichten, taken en brandjes die moeten worden geblust. Aan het heen en weer pingpongen van mails. Vragen die keer op keer gesteld worden. Herhalende taken die nergens genoteerd staan. Wachtwoorden die weer opnieuw aangevraagd moeten worden omdat ze vergeten zijn. Communicatie via vijf verschillende kanalen. Tijd die verloren gaat en die je beter kunt gebruiken voor het groeien van je bedrijf.

Sta jij op dit punt in je onderneming?

  • Je hebt te weinig tijd voor de essentiële zaken die je bedrijf laten groeien
  • Je zit nog zo diep in de uitvoer dat je het grotere geheel niet meer ziet en op microniveau werkt, managet en groeit
  • Je weet niet waar je moet beginnen om goede mensen te zoeken voor je team en deze op te leiden
  • Structuur verlamt je, je wil creatief bezig zijn, bouwen. De grote lijnen uitzetten. Tegelijkertijd zoek je naar een ritme, overzicht en houvast in je dagen
  • Je verliest jezelf af en toe in de goudkoorts, het vergelijken met anderen en het denken dat het verdubbelen van je omzet de oplossing is
  • Je hoopt dat wanneer het geld er is, je dan orde op zaken kan stellen
  • Je groeit gestaag, het werk en daarmee groeien de kosten met je mee

Samen creëren we meer rust, ruimte en overzicht zodat jij gezond kunt groeien met je online bedrijf

Hoe kunnen we samenwerken?

Samen bouwen we aan gezonde groei

Ik ben er voor je als sparringpartner en sta naast je in de groei die je door gaat maken.
Zes maanden gaan we samenwerken aan je groei.
In deze periode hebben we samen twee strategie gesprekken per maand.

Een groeitraject van zes maanden
3000 euro  (exclusief btw)

 

Gezond groeien?
deborah de poorter

Marloes Halmans
Marloeshalmans.com
& The Happy at Work Agency
marloeshalmans.com
thehappyatworkagency.nl 

“In de soms overweldigende hectiek van het runnen van twee bedrijven en een team is Deborah voor mij een baken waar ik telkens weer echt op kan leunen. Niet alleen helpt ze mij en het team om overzicht te houden en onze focus scherp te houden in de projecten die we doen, ze ontzorgt ook écht.
Ontzorgen is een subjectief begrip als je het mij vraagt. Ik heb met veel mensen samengewerkt maar het gevoel echt ontzorgd te worden zoals ik dat bij Deborah ervaar, heb ik niet vaak gehad. Dat komt omdat Deborah niet alleen werk uit handen neemt maar ook voor mijn gevoel zorgen in mijn hoofd helpt te relativeren met haar warme energie, luisterend oor en de helderheid die ze geeft door, ook ongevraagd, haar visie of observaties te delen. Deborah is daardoor niet alleen een steun en toeverlaat op de praktische zaken en het meedenken over de business, ik kan met haar echt ook op persoonlijk niveau sparren en vind in haar echt een sparringpartner ook over alles wat er met mij als leider van twee bedrijven gebeurt. Ik waardeer Deborah om haar positieve energie en enthousiasme, haar rust en het gevoel van steun en vertrouwen dat ze geeft op momenten dat ik of het team dat nodig hebben. Goud waard.”