Online Business Strategie & Coaching2019-02-14T18:05:57+00:00

Maatwerk sparring, strategie en coaching
Gezond groeien met je online business 

Welke tabjes heb jij openstaan op een dag?

Jij bepaalt jouw route. Ik help je jouw route te blijven bewandelen, help je met de beren die op de weg lopen. Schijn licht bij, stuur bij als je jouw rode draad kwijt dreigt te raken in de chaos van alledag.  

Jij kiest jouw winstgevende routines en ik help je ze te integreren in je dagen.
Jij zit aan het stuur en ik nodig je uit om het gas zodanig in te trappen als dat je zelf wil.

Vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring in het samenwerken met grote online ondernemers schakel ik in wat nodig is voor jou.

Om in je bedrijf, leven en gezondheid volledig de eigenaar te kunnen zijn.
Maatwerk dus. Jij bent het uitgangspunt van onze samenwerking.
Ik geloof in een holistische aanpak. In mijn ogen niets zweverigs.

Je energie, dagen en bedrijf zijn een weerspiegeling van alle keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.
Niet goed of fout.
Maar als jij eigenaar wil zijn van je leven en bedrijf is dat wel belangrijk.
Grip hebben op je routines.
Ze winstgevend maken.
Zodat je groeit als mens, in je gezondheid en uiteindelijk ook in je bedrijf.

Samen met mij werken zorgt voor overzicht, structuur, helderheid in je keuzes en route.
Je pakt sneller door en er is minder ruis. Je wint meer energie.
Geen standaard methode maar we creëren samen jouw eigen methode met winstgevende routines die werken voor jou en jouw bedrijf. Zodat jij eigenaar wordt op alle vlakken van je leven.

Ik heb een laserfocus op energie, jouw kloppende weg, met gezondheid boven alles.
Werken met mij is een combinatie van intuïtie en concrete acties.
Ook heb ik veel kennis van alles wat er bij de backoffice van een online onderneming komt kijken.
Ik weet wat er nodig is om te versimpelen en hoeveel tijd sommige processen kosten.

Rosanne Raubun
Rosanneraubun.nl
& Design your Dream 

“Ik twijfelde altijd een beetje aan mezelf of ik wel een coach nodig had. Ik ben een ‘doener’ en ik heb geen stok achter de deur nodig voor mijn doelen. Totdat ik Deborah ontmoette! Bijna iedere week had ik een Skype sessie met Deborah en daar besprak ik mijn doelen en mijn actiepunten. Iedere keer werd mij direct weer helder dat ik soms te hard van de stapel wil lopen terwijl mijn grootste doel mijn gezondheid is.

Deborah zorgde ervoor dat ik een gezond bedrijf heb en dat ik mijzelf altijd op nummer 1 zet. Ze vraagt elke keer goed door waardoor ik heel bewust keuzes maak vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd.

Ik heb ruim een jaar met Deborah gewerkt. Als ik nu opnieuw keuzes moet maken voor mijn bedrijf dan denk ik altijd even terug aan de gesprekken met Deborah. Is dit echt een verstandige keuze? Deborah blijft in mijn achterhoofd en zorgt er nu nog steeds voor dat mijn bedrijf en ik ECHT gezond blijven. Ik werk nu zelfs maar twee dagen in de week en ik vind het heerlijk!

Heel erg bedankt Deborah voor al je steun en support! Ik raad het iedereen aan om met Deborah samen te werken als je graag ECHTE gezonde routines wil integreren in je leven.”

“In de soms overweldigende hectiek van het runnen van twee bedrijven en een team is Deborah voor mij een baken waar ik telkens weer echt op kan leunen. Ze helpt mij en het team om overzicht te houden en onze focus scherp te houden in de projecten die we doen. We werken samen vanuit volledig vertrouwen dat we handelen en groeien vanuit alignement. Deborah is tijdens onze samenwerking doorgegroeid van VA naar programmamanager en naar mijn sparringpartner.
Ze helpt voor mijn gevoel zorgen in mijn hoofd te relativeren met haar warme energie, luisterend oor en de helderheid die ze geeft door, ook ongevraagd, haar visie of observaties te delen. Deborah is een steun en toeverlaat in het meedenken over de business. Ik kan met haar echt op persoonlijk niveau sparren en vind in haar een sparringpartner over alles wat er met mij als leider van twee bedrijven gebeurt. Ik waardeer Deborah om haar positieve energie en enthousiasme, haar rust en het gevoel van steun en vertrouwen dat ze geeft op momenten dat ik of het team dat nodig hebben. Goud waard.”

deborah de poorter

Marloes Halmans
Marloeshalmans.com
& The Happy at Work Agency
marloeshalmans.com
thehappyatworkagency.nl 

Doran van Veenendaal
Heart(smart) business strateeg
positioningfromtheheart.com

“Ik heb Deborah ervaren (en ervaar het nog steeds zo) als een warme en coachende groeipartner. Ze helpt me met inzichten in mijn bedrijf, die zó veel eenvoud en groei realiseren. Dingen die onder mijn eigen neus liggen, maar ik zie (of dóe) ze zelf gewoonweg niet. Het fijne vind ik dat ze exact snapt wat bij je past. Een eenvoudige aantekening, opmerking of inzicht van Deborah betekent al snel een enorme ‘growth hack’ in mijn business. Ik voel me thuis bij haar. Haar energie is bijna verslavend, zo fijn! Dank je wel Deborah voor onze reis tot zover!”

Samen creëren we meer rust, ruimte en overzicht zodat jij gezond kunt groeien met je online bedrijf

Hoe kunnen we samenwerken?

Samen bouwen we aan gezonde groei

We maken samen een groeiplan waarin je backoffice draait en voor je werkt, je een team bouwt dat je versterkt, met een realistische planning en een agenda met ruimte voor energie en ontspanning.

 • Offline strategie en groeidag
 • Op maat gemaakt groeiplan
 • Live coaching via Zoom
 • Regelmatige check in om je groei te monitoren en je accountable te houden

Ik help je met concrete behapbare kleine stappen om jouw gewenste transformatie door te gaan.
Jij bepaalt de route en ik loop met je mee.

Een groeitraject van zes maanden
4000 euro  (exclusief btw)

Gezond groeien?

 

Resultaten na onze samenwerking:

» Groeiplan met heldere doelen en concrete acties
» Je eigen w
instgevende routines die jou helpen met het leven, bedrijf en ritme dat bij jou past.
» Een 
realistische planning die klopt voor jou
» W
e zetten jou weer terug op je eigen agenda
» Een opgeruimd hoofd, agenda, backoffice
» Heldere strategie in je leven en bedrijf

» Je krijgt focus op wat je echt wilt
» Je doet alleen nog maar ‘ja’ als je ‘ja’ voelt
» Ingerichte processen en geautomatiseerde routines
» Handboek
 processen bedrijf
» Je bouwt 
aan je eigen misbaarheid

Ben je klaar voor de volgende groeistap?

Wat ik onlangs voor mijn klanten gedaan heb:

 • Meekijken naar team en advies uitbrengen op wat werkt en niet
 • Realistische jaarplanning (lanceringen, marketing en hoeveelheid klanten)
 • Plan voor een stabiele inkomstenstroom
 • Meekijken en bouwen aan een opleiding
 • Weekindeling op thema’s voor meer overzicht, rust en structuur
 • Webinar samen voorbereid en geschaafd om de boodschap nog sterker neer te zetten
 • Meedenken over de context, inhoud en lancering van een aankomende challenge
 • Een trainingsdag voorbereiden qua inhoud en delen aanbod
 • Processen backoffice in kaart gebracht
 • Adviseren in sollicitatieprocedures klanten voor nieuwe teamleden
 • Nieuw teamlid klant begeleiden en inwerken
 • Advies op energiemanagement privé en zakelijk

Wat ik niet (meer) doe:

 • Events organiseren
 • Uitvoerende werkzaamheden (contentcreatie klanten, klantenservice, redigeren)
 • VA werk
 • Samenwerkingen die me afleiden van mijn eigen focus
 • Mijn agenda vol plannen met zaken die niet bijdragen aan mijn groei of de groei van mijn klanten.
 • ‘s Avonds werken, in het weekend of op woensdag.
 • Ja zeggen terwijl ik nee voel.
 • Met meer dan 10 klanten samenwerken.
 • Lezingen verzorgen voor klanten.

Ik krijg een paar keer per week de vraag of ik goede VA’s ken, ik denk graag mee en verwijs je door als ik een match zie. Hierin ben ik alleen de schakel en neem geen verantwoordelijkheid voor de samenwerking. Ook neem ik geen provisie aan.