fbpx
 
Ondernemers winstgevende routines en werkprocessen

Ik help ervaren online ondernemers met het intuïtief en strategisch verder uitbouwen van hun groeiende bedrijf. 

Met iedere klant werk ik op maat samen. We checken samen in wat jij nodig hebt en waar de focus op mag liggen in onze samenwerking. Samen doen we een nulmeting. Waar sta je in je bedrijf en in je leven? Wat loopt goed, waar ervaar je ruis? Wat mag er worden aangekeken en opgepakt om dichterbij jouw ideale leven en bedrijf te komen?

We kijken naar jou, je rol als ondernemer en naar je werkweek. Wat is je ideale situatie en wat maakt dat je dit nog niet leeft? Wat is hierin nodig? We maken alles (zowel privé als zakelijk) inzichtelijk en overzichtelijk. En ik help je de stappen te zetten die nodig zijn om steeds dichterbij jouw ideale plaatje te komen.

Dan kijken we ook naar jouw huidige bedrijf. Hoe heb je alles ingericht, met welke programma’s werk je samen? En met wie werk je samen? Hoe werkt dit? En welke ideale werkwijze wil je hierin ontwikkelen?

Ook kijken we naar je processen, zoals je klantreis, de on boarding van je nieuwe klanten en van het aannemen van een nieuw teamlid. Ik kijk mee naar je aanbod, je lanceringen en je manier van verkopen en zichtbaarheid. Samen zoomen we in op jouw vraagstukken en tegelijkertijd zoomen we ook uit. We kijken naar een realistische planning en maken een behapbaar plan. Alles voor jouw ultieme level up.

Tijdens onze samenwerking ervaar je:

 • Je hebt duidelijk wat je nodig hebt en waar je naartoe wil groeien.

   

 • Meer overzicht en grip op je bedrijfsprocessen.

   

 • Je creëert jouw spelregels die passen bij jouw ideale leven en bedrijf.

   

 • Je hebt een eigen werkwijze in je aanbod, team en klantreis en processen.

   

 • Je weet wat je wil uitbesteden, automatiseren en loslaten.

   

 • We zorgen ervoor dat de kennis van jouw team in jouw bedrijf wordt verankerd zodat je hierin niet afhankelijk bent van je team.

Ik weet wat er praktisch en strategisch voor nodig is om je doelen te bereiken. Ik help je je bedrijf en jouw agenda zodanig in te richten om het verder te laten groeien op de manier die je voor ogen hebt. Of zelfs nog niet eens in gedachten had. Als strategisch & intuïtief business manager sta ik naast je en achter je, ben ik je extra paar ogen en signaleer ik scherp wat er nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Ik schakel met je mee, op maandelijkse basis of twee keer per maand. In onze strategie sessies bouwen samen we aan jouw gewenste leven en bedrijf. We zoomen in op alle dagdagelijkse werkzaamheden en kijken wat hierin efficiënter kan. En nemen in alles jouw gewenste uitgangspunt mee.

Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager. Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander - Sharona Bolander

 

Misschien herken je je hier in: 

→ Je wil graag minder uren werken en zoekt een (extra) teamlid die werk kan overnemen.

→ Je doet nog te snel en te veel zelf en je zoekt naar een manier om meer te werken vanuit je zone of genius, maar waar begin je? 

→ Je mist een vertrouwenspersoon om op hoog niveau te kunnen sparren en snel te kunnen schakelen. 

→ Je hebt geen zin om je te verdiepen in alle materie rondom het online ondernemen.

→ Je wil graag je klantreis, on boarding en werkwijze in het team naar een hoger niveau tillen.

Met frisse ogen kijken we naar hoe alles is ingericht en zoomen in op waar het nog beter kan. Zodat je op alle vlakken gaat groeien.

Al een aantal jaar werk ik met veel plezier samen met Deborah. Ze helpt me doelen stellen, maar ook bijsturen. Ze adviseert over zichtbaarheid, maar vooral over mezelf zijn. Ze kijkt naar mijn planning, maar nog meer naar mijn energie. Ze droomt groots met mij mee, maar gelooft ook in de kleine stapjes. Deborah is voor mij een geweldige sparringspartner. Altijd warm, en zeker ook eerlijk en realistisch. Ik vind het geweldig hoe ze haar eigen ervaringen deelt en mij steeds weer een stap verder helpt in mijn bedrijf én mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wendy van Loon - Loopbaancoach Breda

Het loopt goed in je bedrijf maar je bent nog overal zelf brandjes aan het blussen. Je groeit in omzet, maar de kosten zijn gaandeweg ook met je meegegroeid. Kan het niet simpeler en efficiënter, vraag je jezelf regelmatig af. 

Je mist regelmatig een extra paar ogen in de dagdagelijkse werkzaamheden. 

Want wat je zeker weet is dat je absoluut geen manager wil worden binnen je eigen bedrijf. En een manager aantrekken lijkt je ook niet direct de oplossing. 

Je wil graag scherp blijven op je stijgende (team) kosten. Tegelijkertijd wil je je ook niet bezighouden met alles wat er bij een online bedrijf komt kijken. Je vindt het fijn wanneer je wordt ontzorgd en geadviseerd als het gaat over automatiseringen, processen en het inrichten en uitbouwen van je groeiende bedrijf. En je hebt ook geen idee en tijd waar je moet beginnen om je team verder uit te breiden met de juiste professionals. 

 

Lieve Deborah, wat ben ik blij dat ik je inmiddels een paar jaar geleden heb benaderd. Inmiddels heel wat stappen en processen verder en dit mede dankzij jou op een hele prettige manier. Hoe je dit in woorden moet uitleggen vind ik een lastige merk ik omdat het veel verder gaat als woorden. Iedere keer weer is ons contact zo waardevol voor mij, 1 op 1 maar ook in de maandelijkse workshops. Het geeft me inzichten, het brengt me dichterbij mezelf, je laat veel dingen lichter zijn en je geeft me het vertrouwen mijn eigen weg te blijven volgen. Je bent daardoor op vele vlakken voor mij een coach en los van dat een ontzettend warm en liefdevol mens.
Irma Meewisse - Studioirma.nl

Hoe kunnen we samenwerken?

We starten onze samenwerking altijd met een online strategie middag. We nemen je hele bedrijf en leven door. En samen maken we een duidelijk plan van aanpak. Met dit plan van aanpak kun je direct grote sprongen maken en keuzes doorvoeren.

Vervolgens hebben we maandelijks of twee keer per maand een uitgebreid 1-op-1 strategie gesprek. De frequentie stemmen we samen af.
Om de meeste impact te halen uit onze samenwerking en samen een duurzame verandering door te kunnen voeren werk ik minimaal 6 maanden met mijn klanten samen. 

In een kennismakingsgesprek kijk ik graag hoe ik jou het beste kan helpen met jouw groei en business vragen.