fbpx
Ondernemers winstgevende routines en werkprocessen

 Je bent ambitieus en wil graag groeien. Maar je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen. Je wil niet meer werken. Maar slimmer. 

In alle chaos, drukte en kansen zie je soms echt niet meer wat je als eerste moet doen. Je wil graag ontwikkelen, groeien en een bloeiend bedrijf bouwen maar weet gewoon niet meer waar je moet beginnen. 

Is het tijd om uit te besteden? Om dingen te schrappen? Te automatiseren? Je ziet door de online bomen het bos niet meer. 

Je hebt regelmatig een vol hoofd en een overvolle agenda. Wat je het liefst wil doen, daar kom je maar niet aan toe. Je voelt al een tijdje dat het schuurt. Dat je je laat sturen door je agenda. Door je klanten. Door iedereen om je heen. Maar wat wil jij zelf? 

Ik geloof dat jij jouw eigen voorwaarden kunt creëren en kunt ondernemen vanuit jouw eigen structuur en ritme. Dat je los kunt breken van de online ratrace die steeds harder en sneller lijkt te gaan. Dat je kunt ondernemen op jouw manier. En in jouw tempo. Ook in tijden van onrust, waarin er veel van je wordt gevraagd. 

Samen gaan we terug naar de basis, jouw basis, en richten je leven en bedrijf zo in dat het volledig klopt, dat je de groei en overvloed kan dragen en ontvangen en dat je bedrijf past bij hoe je wil leven.

Vanuit overzicht en structuur creëren we samen ruimte voor gezonde groei. Ik sta naast je en help je met het zetten van de stappen die nodig zijn in jouw groei. Waar nodig kun je ook je werkzaamheden aan mij en mijn team uitbesteden. Zodat het ondernemen alleen maar lichter en leuker voor je wordt. 

“Deborah is een ontzettend lief en positief persoon. Zij is zacht in haar aanpak en communicatie, maar ook zeer scherp in haar manier van werken. Zij let werkelijk op alle grote lijnen én de details. Niet alleen je aanbod dus en je ideale klant, je korte en lange termijn doelen, et cetera. Juist geeft ze heel veel ruimte aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het verhogen van je energie. Ze is er echt voor je.

Ik vind het mooi hoe Deborah zo veel mogelijk handelt vanuit haar eigen energie en intuïtie, hoe zij haar eigen spelregels maakt en leeft. Maar wat ik het allermeest in haar waardeer is haar eerlijkheid. Ik ken geen enkele andere (business)coach die zo zuiver en oprecht communiceert over haar eigen reis. Dat is echt bewonderenswaardig en bemoedigend! Ik haal hier veel tips en adviezen uit. Kortom, ik ben heel blij dat ik met haar mag samenwerken!”

Wendy van Loon - Loopbaancoach Breda

Zaken waar je ons voor in kunt huren: 

 

> Online Business Management

> Plannen, Structureren en Optimaliseren van de Backoffice 

> Creëren van (visuele) content voor je (online) programma, e-book of nieuwsbrief 

> Klantenservice en social media beheer 

> Begeleiden en organiseren van lanceringen

> Creëren online programma  

> Dagelijks Online Management & Ondersteuning 

> Inregelen online systemen 

> Verbeteren en inrichten werkprocessen 

Kan je huidige bedrijf groei bijbenen?

Wanneer je een bedrijf aan het bouwen bent kan je snel opgeslokt raken in een web vol mogelijkheden. Veel uren vliegen aan je voorbij in een waas van notificaties, berichten, taken en brandjes die moeten worden geblust. Aan het heen en weer pingpongen van mails. Vragen die keer op keer gesteld worden. Herhalende taken die nergens genoteerd staan. Wachtwoorden die weer opnieuw aangevraagd moeten worden omdat ze vergeten zijn. Communicatie via vijf verschillende kanalen. Tijd en energie die verloren gaat en die je beter kunt gebruiken voor het laten groeien van je bedrijf.

Om te kunnen groeien heb je ruimte nodig, tijd en inzicht. Je loopt alle processen door, in de backoffice van je bedrijf maar ook in je leven. Wat zorgt voor vertraging? Waar zit de ruis? We onderzoeken waar de ruimte zit voor optimalisatie en groei.

Neem contact met me op om jouw mogelijkheden door te nemen.