MASTERMIND VOOR VA’S & OBM’S (TO BE)

Geen coaching of mentoring maar een plek waar je uit kan rijken en elkaar kunt versterken. Het niet altijd alleen hoeft te bedenken en te doen. En waar het vooral draait om groei en ontwikkeling

Op dit moment loopt de tweede groep. Vanaf juni wil ik de deuren weer openen voor een derde ronde. 

Opleidingen en coaching voor VA’s, OBM’s en VA Mentoren zijn tegenwoordig overal te vinden. Maar wat als je blij bent met waar je staat, je op dit moment niet op zoek bent naar coaching of mentoring maar toch verlangt naar een klein beetje extra beetje support? Wat als je het mist om uitgedaagd en gevoed te worden gedurende het jaar?

Dat is wat ik graag wil faciliteren binnen mijn mastermindgroep
. Een plek waar jij je kan laten uitdagen, voeden en inspireren. Maar waar je tegelijkertijd ook een spiegel voorgehouden wordt. Het allemaal draait om groei en kwaliteit. En je wordt uitgedaagd om boven jezelf uit te stijgen.

Je hoeft niet altijd aan te sluiten in een business coachingsprogramma om te kunnen groeien. Of volledig aan het handje te worden meegenomen. Ik wil een sfeer neerzetten van zowel onafhankelijkheid als het faciliteren van warme verbindingen. Waarin je maar een appje verwijderd bent van het stellen van een vraag aan een warm netwerk. Maar ook waar je jouw uitdagingen binnen het ondernemerschap kunt delen. 

De maandelijkse mastermindsessies bieden jou de gelegenheid om jezelf te omringen met gelijkgestemde professionals, waar je ideeën kunt delen, inzichten kunt opdoen en nieuwe strategieën kunt ontwikkelen om je vaardigheden te versterken. Daarnaast ben je welkom bij de maandelijkse CO|Create Sessies waar je de ruimte kunt pakken om te werken aan je eigen bedrijf en plannen. 

 

Mastermind voor VA’s & OBM’s (to be)

Ben jij een Virtual Assistant (VA) of een Online Business Manager (to be) (OBM) die op zoek is naar een veilige en voedende omgeving om de uitdagingen en lessen in je werk te delen? Wil je de mogelijkheid hebben om met gelijkgestemde online professionals te sparren over casussen en samen te werken aan het verbeteren van je werk en kwaliteit? 

Weet dat je dan welkom bent om aan te sluiten bij de Let’s Elevate Mastermind voor VA’s en OBM’s (to be)

Deelnemen aan een mastermind is interessant voor je wanneer:

N

KENNIS DELEN

Je kunt je kennis en ervaring onderling met elkaar delen. In de maandelijkse sessies of binnen de besloten WhatsApp groep. Dit kan je helpen om nieuwe inzichten te verkrijgen, om efficiënter te werken en betere resultaten te behalen. Samen zie je altijd zoveel meer dan alleen. 

N

NETWERK VERSTERKEN EN UITBOUWEN

Je kunt jezelf verbinden en netwerken met andere gelijkgestemde professionals in jouw vakgebied. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen, opdrachten, samenwerkingsverbanden en waardevolle contacten.

N

PROBLEEMOPLOSSING & SUPPORT

Je krijgt toegang tot een veilig en besloten platform waar je casussen in vertrouwen kunt bespreken en samen oplossingen kunt zoeken. Je kunt daarin direct profiteren van de collectieve wijsheid van de groep om samen creatieve en effectieve oplossingen te vinden.

N

FEEDBACK & ZELFREFLECTIE

Sommige patronen en overtuigingen zorgen ervoor dat je maar in cirkels rond blijft draaien. Wanneer je ervoor openstaat om feedback te ontvangen kan dit helpen met het verbreden van je perspectief. Het kan zo verfrissend zijn om nieuwe perspectieven te ontdekken. 

WERKWIJZE & INVESTERING MASTERMIND

Dit is wat je kunt verwachten:

Z

Voorbereiden voor de start

Na je aanmelding ontvang je een online vragenformulier. Dit om je alvast wat beter te leren kennen en de mastermindsessies af te stemmen op je persoonlijke behoefte. 

Z

Toegang tot maandelijkse mastermind sessies

Je ontvangt toegang tot maandelijkse mastermindsessies van 1.5 uur. Deze faciliteer ik, je kunt (van te voren) een vraag of casus indienen. Ook wanneer je er niet live bij kunt zijn, kun je je vraag van te voren stellen.

Z

Toegang tot maandelijkse Co|Create sessies

Je ontvangt toegang tot maandelijkse Co|Create sessies van 1.5 uur. Deze zijn breed toegankelijk voor mijn klanten en allerlei type ondernemers. In deze tijd kun je de ruimte pakken om aan je eigen plannen en bedrijf te werken. En is er ruimte om vragen te stellen. 

Z

Toegang tot besloten appgroep

Je ontvangt toegang tot een besloten appgroep. Hier kun je tussen de sessies door je vragen stellen binnen de groep.

Deborah de Poorter - Mentor voor Va's en OBM's
Z

Bonussen

Je ontvangt gratis toegang tot mijn (online) events in 2024 t.w.v. 150 euro. 

De investering voor de mastermind is 147 euro per maand. 

 

Frequently Asked Questions

Kan ik meer begeleiding krijgen?

In het voorjaar van 2024 is er nog beperkt ruimte voor 1-op-1 begeleiding. En in oktober start de derde ronde van het Let’s Elevate Mentorship. Neem voor meer informatie contact met me op via info@deborahdepoorter.nl.

Wat gaat deelname aan de Mastermind mij opleveren?

Je hebt een plek waar je je vragen en casussen kunt delen zodat je het ondernemerschap niet alleen hoeft te doen. Je blijft minder lang hangen in bepaalde overtuigingen en groeit sneller door. 

Wat kan ik me voorstellen bij de bonussen?

Je ontvangt bij deelname aan een heel jaar toegang tot mijn gratis online events waarin we (de eerste helft van het jaar) en het jaar samen afronden en een intentie zetten voor de tweede helft en het nieuwe jaar. 

Heb je nog meer vragen?

Stuur me gerust een mailtje via info@deborahdepoorter.nl. Dan kom ik er bij je op terug zodra ik kan!