fbpx
 

Gratis masterclass: Van uurtje factuurtje naar een eigen werkwijze als VA of OBM

Van volledig uitvoerend werken met een bomvolle agenda naar strategisch samenwerken met je klanten

GRATIS MASTERCLASS

Voor VA’s, Rechterhanden en OBM’s (to be) die door willen breken naar hun volgende level 

Deze online masterclass is interessant voor jou wanneer je tegen je eigen groeiplafond aanloopt. Je bent geen starter meer. Je hebt (bijna) een vol klantenbestand als VA, Rechterhand of OBM, iets waar je lang van droomde. Maar je voelt toch dat het anders mag.

Je hebt te volle werkweken en vaak geen ruimte voor je eigen bedrijf. Of überhaupt de tijd om na te denken hoe jouw groei eruit zou zien. Je wil groeien in je rol, leiderschap en in je omzet. Voel je al een tijdje dat je niet al je potentie benut maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is mijn masterclass interessant voor jou.

Ik neem je mee in de bouwstenen die mijn klanten en de VA’s en OBM’s in mijn mentorship helpen groeien naar hun volgende level. Een praktische masterclass waarin je direct aan de slag gaat met het uitwerken van jouw toekomstige groeiplan. Daarna heb je helder aan welke knoppen jij wil draaien om te groeien op jouw voorwaarden. En wanneer je hier vervolgens begeleiding in zou willen, dan ben je welkom bij mijn Let’s Elevate Mentorship, de tweede ronde start op 11 mei. 

Deze masterclass is voor jou wanneer je:

N

NIET WEET WAT JE VOLGENDE GROEISTAP IS

Je wil graag groeien maar weet niet waar te beginnen. En wil ook niet zomaar je huidige klanten loslaten.

N

JE HET WIEL NIET ALLEEN UIT WIL VINDEN

Je ontvangt direct handvaten waarmee je zelf aan de slag kunt om ruimte te maken voor jouw groei. En die van je klanten.

N

KLAAR BENT VOOR EEN VERDIEPINGSSLAG

Je gaat ontdekken aan welke knoppen jij wil draaien en op welk moment om door te groeien naar je volgende level. 

De praktische details

Datum: Dinsdag 25 april.
Tijd:  13.30 uur tot 15.00 uur 

Investering: gratis deelname
De masterclass vindt plaats via Webinargeek.  Je ziet alleen mij en de presentatie zodat je je volledig kunt focussen op jezelf.

Programma: Het programma zal zo’n 1.5 uur duren. In deze tijd deel ik ook wat meer over mijn mentorship en is er de mogelijkheid om een kennismaking in te plannen, mocht je daar behoefte aan hebben. Dan kan ik persoonlijk met je meekijken.
Daarna is er nog ruimte om je vragen te beantwoorden via de chat.

 

DE ZES PRINCIPES VAN ELEVATE
We rise by lifting others
, dat is waar Elevate voor mij voor staat. Dit is de rode draad waarin ik al 7+ jaar ondernemers begeleid in hun groei en nu ook als mentor VA’s en OBM’s. Samen groeien in een samenwerking. Niet alleen als ondernemer zijnde, maar ook als teamlid. Wat daarvoor nodig is in mijn ogen zijn de volgende thema’s: 

N

ELEVATE YOUR STANDARDS

Je kunt wel willen groeien maar niet zonder eerst jouw eigen basis te kennen. Wat is jouw draagkracht? En hoe kun je deze, net als jouw standaard, verhogen? 

N

ELEVATE YOUR ENERGY

Energie is in alles de rode draad. Hoe beter je weet wat je energie geeft en kost, hoe beter je je aanbod en werkwijze hierop kan laten aansluiten. Dit zorgt voor beweging en dat alles makkelijker kan stromen. 

N

ELEVATE YOUR METHOD

We duiken uitgebreid in je werkwijze, je kunt je namelijk onderscheiden door hoe jij de dingen doet als VA of OBM. 

N

ELEVATE YOUR OFFER

Vervolgens kijken we wat ervoor nodig is om jouw aanbod te verstevigen. Zodat het helemaal past bij je werkwijze en voorwaarden. En bij de huidige vraag in de markt. 

N

ELEVATE YOUR TEAM

Samenwerkingen kunnen je vleugels geven maar ook enorm tegenhouden in je groei. Wat is ervoor nodig om duurzame samenwerkingen te creëren? 

N

ELEVATE YOUR WORKFLOW

Welke routines en rituelen werken voor jou en helpen je in het nog efficiënter en lichter werken?

Wat meer over mij 

Inmiddels ben ik nu zo’n 7+ jaar werkzaam als VA en later OBM. En sinds 2022 als Mentor voor ervaren VA’s en OBM’s. In de afgelopen jaren heb ik met tientallen klanten mogen werken. Gevestigde ondernemers. En inmiddels ook al met meer dan een handjevol VA’s en OBM’s. 

Wanneer je me kent dan zou je weten dat: 

N

IK VERSLINGERD BEN AAN BELGISCHE MAYONAISE

Of ik nu gezond eet of niet, Belgische mayonaise én sambal zijn bijna dagelijks aan mij besteed. 

N

IK VROEGER ALLESBEHALVE EEN BURGERLIJK LEVEN WILDE

En ok, het ondernemerschap is wel wat avontuurlijker dan gedacht. Maar verder is het volledig huisje, boompje, beestje en i love it. 

N

IK MEER DAN 5 JAAR LANG NIET HEB KUNNEN WERKEN

Vanaf mijn 20e ben ik een tijd lang ziek geweest. En daarna heb ik nog lang moeten herstellen. Dit heeft ertoe geleid dat ik online ben gaan werken om mijn energie beter te kunnen managen. Lang verhaal, ik schreef er een boek over. Die overigens niet meer te koop is. Maar deze periode heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Ook zakelijk.