Maatwerk sparring, strategie en coaching
Winstgevende routines voor een lichter leven en bedrijf

Welke tabjes heb jij openstaan op een dag?

Jij bepaalt jouw route. Ik help je jouw route te blijven bewandelen, help je met de beren die op de weg lopen.
Schijn licht bij, stuur bij als je jouw rode draad kwijt dreigt te raken in de chaos van alledag.  

Jij kiest jouw winstgevende routines en ik help je ze te integreren in je dagen.
Jij zit aan het stuur en ik nodig je uit om het gas zodanig in te trappen als dat je zelf wil.

Vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring in het samenwerken met grote online ondernemers schakel ik in wat nodig is voor jou.
Om in je bedrijf, leven en gezondheid volledig de eigenaar te kunnen zijn.

Maatwerk dus. Jij bent het uitgangspunt van onze samenwerking.
Ik geloof in een holistische aanpak. In mijn ogen niets zweverigs.

Je energie, dagen en bedrijf zijn een weerspiegeling van alle keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.
Niet goed of fout.
Maar als jij eigenaar wil zijn van je leven en bedrijf is dat wel belangrijk.Grip hebben op je routines.
Ze winstgevend maken.
Zodat je groeit als mens, in je gezondheid en uiteindelijk ook in je bedrijf.

Samen met mij werken zorgt voor overzicht, structuur, helderheid in je keuzes en route.
Je pakt sneller door en er is minder ruis. Je wint meer energie.
Geen standaard methode maar we creëren samen jouw eigen methode met winstgevende routines die werken voor jou en jouw bedrijf. Zodat jij eigenaar wordt op alle vlakken van je leven.

Ik heb een laserfocus op energie, jouw kloppende weg, met gezondheid boven alles.
Werken met mij is een combinatie van intuïtie en concrete acties.
Ook heb ik veel kennis van alles wat er bij de backoffice van een online onderneming komt kijken.
Ik weet wat er nodig is om te versimpelen en hoeveel tijd sommige processen kosten.

Mijn klanten over onze samenwerking

Rosanne Raubun
Rosanneraubun.nl
& Design your Dream 

“Ik twijfelde altijd een beetje aan mezelf of ik wel een coach nodig had. Ik ben een ‘doener’ en ik heb geen stok achter de deur nodig voor mijn doelen. Totdat ik Deborah ontmoette! Bijna iedere week had ik een Skype sessie met Deborah en daar besprak ik mijn doelen en mijn actiepunten. Iedere keer werd mij direct weer helder dat ik soms te hard van de stapel wil lopen terwijl mijn grootste doel mijn gezondheid is.

Deborah zorgde ervoor dat ik een gezond bedrijf heb en dat ik mijzelf altijd op nummer 1 zet. Ze vraagt elke keer goed door waardoor ik heel bewust keuzes maak vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd.

Ik heb ruim een jaar met Deborah gewerkt. Als ik nu opnieuw keuzes moet maken voor mijn bedrijf dan denk ik altijd even terug aan de gesprekken met Deborah. Is dit echt een verstandige keuze? Deborah blijft in mijn achterhoofd en zorgt er nu nog steeds voor dat mijn bedrijf en ik ECHT gezond blijven. Ik werk nu zelfs maar twee dagen in de week en ik vind het heerlijk!

Heel erg bedankt Deborah voor al je steun en support! Ik raad het iedereen aan om met Deborah samen te werken als je graag ECHTE gezonde routines wil integreren in je leven.”

“In de soms overweldigende hectiek van het runnen van twee bedrijven en een team is Deborah voor mij een baken waar ik telkens weer echt op kan leunen. Ze helpt mij en het team om overzicht te houden en onze focus scherp te houden in de projecten die we doen. We werken samen vanuit volledig vertrouwen dat we handelen en groeien vanuit alignement. Deborah is tijdens onze samenwerking doorgegroeid van VA naar programmamanager en naar mijn sparringpartner.
Ze helpt voor mijn gevoel zorgen in mijn hoofd te relativeren met haar warme energie, luisterend oor en de helderheid die ze geeft door, ook ongevraagd, haar visie of observaties te delen. Deborah is een steun en toeverlaat in het meedenken over de business. Ik kan met haar echt op persoonlijk niveau sparren en vind in haar een sparringpartner over alles wat er met mij als leider van twee bedrijven gebeurt. Ik waardeer Deborah om haar positieve energie en enthousiasme, haar rust en het gevoel van steun en vertrouwen dat ze geeft op momenten dat ik of het team dat nodig hebben. Goud waard.”

deborah de poorter

Marloes Halmans
Marloeshalmans.com
& The Happy at Work Agency
marloeshalmans.com
thehappyatworkagency.nl 

Doran van Veenendaal
Heart(smart) business strateeg
positioningfromtheheart.com

“Ik heb Deborah ervaren (en ervaar het nog steeds zo) als een warme en coachende groeipartner. Ze helpt me met inzichten in mijn bedrijf, die zó veel eenvoud en groei realiseren. Dingen die onder mijn eigen neus liggen, maar ik zie (of dóe) ze zelf gewoonweg niet. Het fijne vind ik dat ze exact snapt wat bij je past. Een eenvoudige aantekening, opmerking of inzicht van Deborah betekent al snel een enorme ‘growth hack’ in mijn business. Ik voel me thuis bij haar. Haar energie is bijna verslavend, zo fijn! Dank je wel Deborah voor onze reis tot zover!”

“Deborah, heel eerlijk; ik weet bijna niet eens meer waarom ik bij je kwam.
Wel weet ik dat ik tijdens onze eerste gesprek huilend voor je zat.
Het was teveel. Mijn bedrijf voelde teveel. Ik begon mezelf te verliezen in oude patronen.
Was de weg kwijt waar het in mijn leven allemaal om draait: laten zien dat het kan.

Puur, vanuit mijn hart mensen samenbrengen omdat ik ervan ben overtuigd
dat een community ons tot grootse hoogtes kan brengen.
Dat dit de oplossing is voor coaches én de mensen die ze het liefst helpen.

Deborah bracht de rust terug in mijn hoofd. Liet mij weer zien wat ik echt wil en durfde dit direct ook naar mij uit te spreken.
Dankzij de spiegel die ze mij voorhield kwam ik weer terug bij mezelf,
maakte ik pittige keuzes en is de rust in mijn agenda terug.”

Kim Buining
Community Strateeg
Kimbuining.nl

Gery Stevens
Website & Blogcoach
Geryaal.nl 

“Ik ben via Instagram in contact gekomen met Deborah. Haar verhalen en manier van naar de wereld kijken spraken mij erg aan. Dat gevoel werd gedurende onze samenwerking alleen maar bevestigd. Ze heeft mij geholpen terwijl ik op een kruispunt stond in Geryaal. Nog los van de kundige en daadkrachtige praktische aanpak waardeer ik Deborah vooral om wie ze is. Ik ken maar weinig mensen die zo duidelijk en open communiceren. Die je het gevoel geven dat ze echt voor je klaarstaan. Dit combineert ze met goede zakelijke adviezen waaruit blijkt dat ze ervaring heeft in het vak en dat ze het klappen van de zweep kent. Ik zie Deborah als een sensitieve, begaafde coach, die de juiste vragen stelt en je een stap verder helpt als mens en met je bedrijf!”

“Deborah is een sparringspartner die je helpt om keuzes te maken waarmee je zowel je bedrijf als jezelf als leider van je bedrijf kunt laten groeien. Zij hanteert niet één specifieke methode in haar coaching. Zij luistert en observeert tot in detail en adviseert een winstgevende routine die om je heen valt als een warme deken. Voor ieder een unieke routine. Haar oog was scherper gericht op mijn geluk dan mijn eigen blik. Ze was een teamlid. Maar veel meer dan dat. Ze is punctueel, doortastend en heeft verstand van zaken.”

juwita-slamet-puur-in-marketing-testimonial

Juwita Slamet
Sales Expert
Puurinmarketing.nl 
Vlogtiteling.nl 

Samen creëren we meer rust, ruimte en overzicht zodat jij gezond kunt groeien met je online bedrijf

Hoe kunnen we samenwerken?

Samen bouwen we aan gezonde groei

We maken samen een groeiplan waarin je backoffice draait en voor je werkt, je een team bouwt dat je versterkt, met een realistische planning en een agenda met ruimte voor energie en ontspanning.

  • 3 x een offline strategie en groeiochtend / middag
  • Op maat gemaakt groeiplan
  • Live coaching via Zoom
  • Regelmatige check in om je groei te monitoren en je accountable te houden

Ik help je met concrete behapbare kleine stappen om jouw gewenste transformatie door te gaan.
Jij bepaalt de route en ik loop met je mee.

Een groeitraject van zes maanden
5000 euro  (exclusief btw)

Gezond groeien?

Nieuwsgierig wat jouw volgende groeistap zou kunnen zijn? Boek een persoonlijke kennismaking, ik kijk graag met je mee!

Graag maak ik kennis met je

 

Resultaten na onze samenwerking:

» Groeiplan met heldere doelen en concrete acties
» Je eigen winstgevende routines die jou helpen met het leven, bedrijf en ritme dat bij jou past.
» Een realistische planning die klopt voor jou
» We zetten jou weer terug op je eigen agenda
» Een opgeruimd hoofd, agenda, backoffice
» Heldere strategie in je leven en bedrijf
» Je krijgt focus op wat je echt wilt
» Je doet alleen nog maar ‘ja’ als je ‘ja’ voelt
» Ingerichte processen en geautomatiseerde routines
» Handboek processen bedrijf
» Je bouwt aan je eigen misbaarheid

Ben je klaar voor de volgende groeistap?