fbpx

Download hier je gratis jaarplanner & handleiding

Leave this empty:

 

 


Gratis Checklist & Jaarplanner 2021

 

Wat ik regelmatig hoor van mijn klanten is dat ze heel graag een structuur in hun weken willen vinden die voor hen werkt. Rekening houdend met hun privéleven. Met hun energie. Belastbaarheid soms. Draagkracht. Maar ook met de ruimte voor hun mooie plannen. Wensen die al langer in de wachtkamer staan en het verdienen om het levenslicht te zien.

Wanneer je jouw eigen handleiding eenmaal kent, is het vervolgens zoveel makkelijker om plannen te maken die bij je passen. Die aansluiten bij hoe jij wil leven en werken.

Als we iets hebben geleerd van het afgelopen jaar is dat er soms niet heel veel te plannen valt. Omdat er buiten ons om van alles speelt en voor ons wordt bepaald. Je kan niet alles van tevoren bedenken en volledig vastleggen.

Ik geloof absoluut in de kracht van plannen. Maar het leven komt altijd tussendoor. Je groeit en ontwikkelt je. Durf bij te sturen wanneer je dat voelt. Je hoeft je niet krampachtig vast te houden aan plannen die je niet meer voelt. Of die niet meer bij je passen. Je kan altijd terugkomen op keuzes of besluiten. En dit jaar heeft me geleerd dat niet altijd alles 100% zwart of wit hoeft te zijn. Je kan ook heel veel mooie ervaringen hebben in het grijze of kleurrijke gebied.

Ik ben ontzettend benieuwd hoe jij terugblikt op de afgelopen maanden. Op het afgelopen jaar. En hoe je kijkt naar het nieuwe jaar dat voor je ligt. Het maakt niet uit wanneer je hiermee aan de slag gaat. Het kan ook zo zijn dat je deze planner pas opent wanneer het nieuwe jaar al onderweg is. Alles op jouw eigen moment.

Wat ik je gun is om de maandoverzichten er regelmatig even bij te pakken. En te kijken hoeveel ruimte je hebt. Voor nieuwe plannen. Ontspanning. Vakantie. Of voor jezelf. Werken met maandoverzichten geeft je zoveel overzicht.

Weekplanners zijn er genoeg en werken ontzettend goed. Maar toch geeft het niet voldoende overzicht op de langere termijn. Waar wil je per maand aan werken? En wat is hierin haalbaar? Blijf jezelf, je energie en je intenties hiermee op de agenda zetten. 

Het is makkelijk om je alleen een gratis jaarplanner cadeau te doen. Printen maar en succes ermee. Met als grote risico dat het ergens in je mailbox blijft hangen en je heel snel weer tot de orde gaat van de dag.

Maar wat nou als je deze jaarplanner en checklist print en bewust de tijd neemt voor jouw concrete en intuïtieve jaarplan.

Je ontvangt een aantal concrete handvatten en tips die je mee kunt nemen in het maken van jouw eigen jaarplanning. 

Handleiding inclusief gratis Jaarplanner voor 2021 met maandoverzichten [PDF document om zelf te printen]

 

De kracht van realistisch plannen

Je kan wel van alles willen. En ik geloof ook echt dat er heel veel mogelijk is. Maar niet tegelijkertijd. We zijn mens. Geen machines. En een planning moet je ruimte en rust geven. Niet het gevoel dat je jezelf ophangt aan een hele hoge kapstok.

Naast de gratis jaarplanner geef ik je een flink aantal concrete oefeningen mee, zodat je gericht aan de slag kan gaan met het plannen van jouw jaar.

Mocht een heel jaar veel te groots voelen, start dan eens met een kwartaal. Of de maand januari. Maak het niet te groots of te zwaar voor jezelf. Uiteindelijk is januari gewoon de maand die volgt na december.