fbpx

INTERVISIE VOOR VA’S, OBM’S & VA Mentoren

Geen coaching, mentoring of het vasthouden van elkaars handje. Maar een plek waar je uit kan rijken en elkaar kunt versterken. Het niet altijd alleen hoeft te bedenken en te doen. En waar het vooral draait om groei en ontwikkeling

Intervisie voor VA’s, OBM’s & VA Mentoren

Ben jij een Virtual Assistant (VA), een Online Business Manager (to be) (OBM) of een VA mentor die op zoek is naar een veilige en voedende omgeving om de uitdagingen en lessen in je werk te delen en samen te groeien? Wil je de mogelijkheid hebben om met gelijkgestemde online professionals te sparren over casussen en samen te werken aan het verbeteren van je werk en kwaliteit? 

Weet dat je dan welkom bent om begin 2024 aan te sluiten bij een van de eerste intervisiegroep(en) voor VA’s, OBM’s (to be) en VA Mentoren. 

Deelnemen aan een intervisiegroep is interessant voor je wanneer: 

N

KENNIS DELEN

Je kunt je kennis en ervaring onderling met elkaar delen. In de maandelijkse sessies zelf of binnen de besloten WhatsApp groep. Dit kan je helpen om nieuwe inzichten te verkrijgen, om efficiënter te werken en betere resultaten te behalen. Samen zie je altijd zoveel meer dan alleen. 

N

NETWERK VERSTERKEN EN UITBOUWEN

Je kunt jezelf verbinden en netwerken met andere gelijkgestemde professionals in jouw vakgebied. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen, samenwerkingsverbanden en waardevolle contacten.

N

PROBLEEMOPLOSSING & SUPPORT

Je krijgt toegang tot een veilig en besloten platform waar je casussen in vertrouwen kunt bespreken en samen oplossingen kunt zoeken. Je kunt daarin direct profiteren van de collectieve wijsheid van de groep om samen creatieve en effectieve oplossingen te vinden.

N

FEEDBACK & ZELFREFLECTIE

Sommige patronen en overtuigingen zorgen ervoor dat je maar in cirkels rond blijft draaien. Wanneer je ervoor openstaat om feedback te ontvangen kan dit helpen met het verbreden van je perspectie. Het kan zo verfrissend zijn om nieuwe perspectieven te ontdekken. 

Opleidingen en coaching voor VA’s, OBM’s en VA Mentoren zijn tegenwoordig overal te vinden. Maar wat als je blij bent met waar je staat in je vakgebied, je op dit moment niet op zoek bent naar coaching of mentoring maar toch verlangt naar een klein beetje extra beetje support? Wat als je het mist om uitgedaagd en gevoed te worden door gelijkwaardige professionals in jouw vakgebied?

Dat is wat ik graag wil faciliteren binnen mijn intervisiegroepen
. Een plek waar jij je kan laten uitdagen, voeden en inspireren. Maar waar je tegelijkertijd ook een spiegel voorgehouden wordt. Het allemaal draait om groei en kwaliteit. En je wordt uitgedaagd om boven jezelf uit te stijgen.

Je hoeft niet altijd aan te sluiten in een business coachingsprogramma om te kunnen groeien. Of volledig aan het handje te worden meegenomen. Ik wil een sfeer neerzetten van zowel onafhankelijkheid als het faciliteren van warme verbindingen. Waarin je maar een appje verwijderd bent van het stellen van een vraag aan een warm netwerk. Maar ook waar je jouw uitdagingen binnen het ondernemerschap kunt delen. 

De maandelijkse intervisiesessies bieden jou de gelegenheid om jezelf te omringen met gelijkgestemde professionals, waar je ideeën kunt delen, inzichten kunt opdoen en nieuwe strategieën kunt ontwikkelen om je vaardigheden te versterken.

 

WERKWIJZE & INVESTERING INTERVISIE 

Dit is wat je kunt verwachten:

Z

Kennismaken en voorbereiden voor de start

Na je aanmelding ontvang je een uitgebreid online vragenformulier. Dit om je alvast wat beter te leren kennen, je intenties en thema’s te ontdekken en te kijken in welke groep je het beste tot je recht komt. Het idee is om uiteindelijk bij voldoende animo verschillende groepen voor VA’s, OBM’s en VA Mentoren te mogen faciliteren. 

Z

Toegang tot besloten appgroep

Je ontvangt toegang tot een besloten appgroep met daarin maximaal 10 vrouwen voor een periode van ten minste 6 maanden. Hier kun je tussen de sessies door je vragen stellen binnen de groep.

Z

Toegang tot 6 intervisie sessies

Je ontvangt toegang tot 6 intervisiesessies van 1.5 uur. Deze faciliteer ik, je kunt van te voren een vraag of casus indienen. Ook wanneer je er niet live bij kunt zijn, kun je je vraag van te voren stellen. 

De groep bestaat uit maximaal 10 gemotiveerde deelnemers, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen om actief deel te nemen en waardevolle feedback te ontvangen.

Deborah de Poorter - Mentor voor Va's en OBM's
Z

Bonussen

Je ontvangt gratis toegang tot mijn online events in 2024 in juli en december t.w.v. 150 euro. 

Je investering is 97 euro per maand (exclusief btw). Na 6 maanden kun je per maand opzeggen. 

 

Frequently Asked Questions

Kan ik meer begeleiding krijgen?
Vanaf januari 2024 gaan de deuren weer open van mijn Let’s Elevate Mentorship en is er beperkt ruimte om aan te sluiten bij de groep die vervolgt. Ook zal ik vanaf 2024 beperkt plekken voor 1-op-1 begeleiding weergeven. Neem voor meer informatie contact met me op via info@deborahdepoorter.nl
Wat gaat deelname aan intervisie mij opleveren?
Je hebt een plek waar je je vragen en casussen kunt delen zodat je het ondernemerschap niet alleen hoeft te doen. Je blijft minder lang hangen in bepaalde overtuigingen en groeit sneller door. 
Wat kan ik me voorstellen bij de bonussen?
Je ontvangt toegang tot mijn gratis online events waarin we (de eerste helft van het jaar) en het jaar samen afronden en een intentie zetten voor de tweede helft en het nieuwe jaar. 
Heb je nog meer vragen?
Stuur me gerust een mailtje via info@deborahdepoorter.nl. Dan kom ik er bij je op terug zodra ik kan!