LEVEL UP | Gratis Masterclass

 

Ik neem je mee in de drie levels hoe je als VA / OBM kunt groeien in je rol en samenwerkingen. Zodat je een steady rechterhand wordt voor je klanten. 

Je ontdekt: 

-> Op welk level je nu met je klanten samenwerkt als VA en OBM en of dit het level is waar je ook het beste tot je recht komt.

-> Hoe jouw eigen level up eruit ziet, wat je wil verstevigen en uitbouwen in jouw rol en bedrijf.

-> Wat je instant gaat helpen om steviger in je rol te staan en je volgende groeistappen te zetten. 

De eerste live masterclass is op donderdag 30 mei om 9.30 uur. 

Gratis Masterclass LEVEL UP
Voor VA’s en OBM’s die door willen groeien naar een volgend level in hun rol, samenwerkingen en bedrijf. 

Je hebt fijne klanten en een comfortabele omzet. Toch voel je dat het steeds meer schuurt. Alsof je niet helemaal op je plek zit. Wanneer je eerlijk bent is dit ook niet de werkweek die je nog jarenlang volhoudt. Je ervaart steeds minder vrijheid. Door alle drukte loop je jezelf ook steeds makkelijker voorbij.

Voordat je steeds minder voldoening en plezier ervaart in je werk, nodig ik je uit om hier nu al ruimte voor te maken. Tijdens de gratis masterclass start je met je onderzoek zodat je hetgeen wat je nu al doet versterkt en uit kunt bouwen.

Met als resultaat meer stevigheid in je rol, helderheid over jouw eigen groeisperspectief en hoe je je klanten hierin mee kunt nemen

Zodat je samen duurzaam kunt groeien met je klanten naar een volgend level in jullie samenwerking. Je de steady rechterhand wordt voor je klant en jij eindelijk de rol kunt belichamen die er al lang voor je lag. Een win-win voor jullie allebei. 

Deze masterclass is voor jou wanneer je:

N

NIET WEET WAT JE VOLGENDE GROEISTAP IS

Je wil graag groeien maar weet niet waar te beginnen. En wil ook niet zomaar je huidige klanten loslaten.

N

JE HET WIEL NIET ALLEEN UIT WIL VINDEN

Je ontvangt direct handvaten waarmee je zelf aan de slag kunt om ruimte te maken voor jouw groei. En die van je klanten.

N

KLAAR BENT VOOR EEN VERDIEPINGSSLAG

Je gaat ontdekken aan welke knoppen jij wil draaien en op welk moment om door te groeien naar je volgende level. 

De praktische details


Investering:
gratis deelname

Minimaal een keer per maand geef ik de masterclass live via Zoom. De eerstvolgende masterclass is donderdag 30 mei om 9.30 uur. Na de masterclass is er gelegenheid om vragen te stellen. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, meld je dan zeker alsnog aan. Dan ontvang je de opname. Deze is 7 dagen daarna nog te volgen. 

Wanneer je na het volgen van de masterclass hier begeleiding in zou willen, dan ben je welkom om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Dan kijk ik met je mee wat voor jou een kloppende volgende stap en bijpassende investering zou zijn. Hier vind je alvast wat meer informatie over het aanbod van het Let’s Elevate trainingscentrum voor ervaren VA’s en OBM’s.

DE ZES PRINCIPES VAN ELEVATE
We rise by lifting others
, dat is waar Elevate voor mij voor staat. Dit is de rode draad waarin ik al 8+ jaar ondernemers begeleid in hun groei, zowel 1-op-1 als in mijn trainingscentrum Let’s Elevate voor ervaren VA’s en OBM’s. Samen bezield groeien in een samenwerking. Niet alleen als ondernemer zijnde, maar ook als teamlid. 

Deborah de Poorter / Wat meer achtergrond 

Inmiddels ben ik nu zo’n 8+ jaar werkzaam als VA en later Strategisch OBM. Sinds 2022 heb ik mijn eigen trainingscentrum voor ervaren VA’s en OBM’s. In de afgelopen jaren heb ik met tientallen klanten mogen werken. Gevestigde ondernemers en ervaren VA’s en OBM’s.

Wat mij drijft? Vanaf mijn 20e ben ik een tijd lang ziek geweest. En daarna heb ik nog lang moeten herstellen. Dit heeft ertoe geleid dat ik online ben gaan werken om mijn energie beter te kunnen managen. Deze periode heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Ook zakelijk. 

Ik geloof erin dat wanneer je op je plek zit in je rol, samenwerkingen en bedrijf, dat alles makkelijker en vrijer kan stromen. We zetten onszelf vaak vast onderweg waardoor er ontzettend veel ruis op de lijn komt. Dit zorgt voor minder voldoening, werkdruk en uiteindelijk lopen we vast. In ons hoofd, werkweek en onze plannen. 

Met mijn werk probeer ik een steentje bij te dragen aan business alignment en daarmee duurzame groei. Zodat ondernemers, teams en bedrijven op de langere termijn gezond en met plezier elkaar blijvend upliften naar een volgend level.