fbpx
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-op-1 begeleiding voor doorgewinterde ondernemers

Op een bepaald level in je ondernemerschap wil je het niet meer allemaal alleen doen of alles zelf bedenken. Heb je misschien wel een fijn team(lid) om je heen. Investeer je regelmatig in een coach, mastermind of mentor. Maar voel je ergens toch een ontbrekende schakel.

Alsof je het nét niet helemaal kan overzien. Je de grip verliest. Want waar leg je je focus op? Op de achterkant van je bedrijf? Een team dat aandacht vraagt en misschien niet altijd floreert? Klanten die steeds meer lijken te willen van je? De volle agenda?

Je wil je helemaal niet bezig houden met wat er allemaal niet stroomt of concreet nodig is om jouw groei tot uiting te laten komen. Soms is het al zo fijn om je plannen, verlangens en uitdagingen met iemand te kunnen delen.

Goede vragen te krijgen die je direct weer een ander inzicht geven. Je perspectief verbreden. En je vooral dichterbij jezelf en jouw eigen antwoorden brengen.

Dit voorjaar heb ik ruimte voor enkele nieuwe 1-op-1 samenwerkingen.

Let’s Elevate!

“We rise by lifting others” – dat is in alles mijn uitgangspunt 

Samen werken we aan een stevig fundament voor duurzame groei, gebaseerd op maatwerk, strategie en co-creatie. 

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar de manier om mijn 1-op-1 klanten het allerbeste te helpen met het laten groeien van hun bedrijf. Op een manier die past bij hoe ze willen leven en ondernemen. Ik heb het geprobeerd in een traject, programma of volgorde te gieten.

Mijn antwoord is nu eigenlijk heel eenvoudig: maatwerk. Wat vaak het krachtigste werkt is om met jou te kijken naar wat er in het huidige moment nodig is. Hierin neem ik altijd in mijn achterhoofd de lange én korte termijn mee. Houd ik de rode draad van onze samenwerking in gedachten. En stuur ik altijd op stroming en duurzame groei. 

Mijn jarenlange ervaring als Online Business Manager (inmiddels 7+ jaar) en mentor voor VA’s en OBM’s vormt de basis van mijn strategische sessies. Samen met de ondernemer bepalen we de frequentie van onze sessies en support, de intentie is altijd gericht op een langdurige samenwerking. Door de jaren heen heb ik vooral jarenlange samenwerkingen met mijn klanten en ik zie wat dit brengt. Op alle levels raak je steeds meer op elkaar ingespeeld, heb je altijd iemand die het grotere plaatje voor ogen houdt en de rode draad bewaakt. En omdat je meerdere seizoenen met elkaar meeloopt ontrafel je samen een fijne jaarcyclus.   

Per jaar komen er enkele plekken vrij. Dit voorjaar heb ik weer ruimte voor enkele nieuwe samenwerkingen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

In deze podcast duik ik dieper in op mijn visie op Business Management en het duurzaam ontzorgen van ondernemers 

Aflevering 33: Niet je standaard business manager

ELEVATE - DEBORAH DE POORTER PODCAST

In Elevate ga je ontdekken wat er nu écht nodig is om door te kunnen groeien naar jouw volgende level.

Wanneer je snel bent gegroeid en de achterkant van je bedrijf is niet met je mee gegroeid, dan kom je op een gegeven moment in drijfzand terecht.

Je lekt ongemerkt steeds meer energie, tijd en geld weg. Je gaat ongemerkt inleveren op kwaliteit.

En zo blijf je haken op een bepaald level. Een level waar je kosten, verantwoordelijkheden en soms ook gewoon gedoe, ongemerkt stijgen. 

Maar je niet groeit in winst in geld, vrije tijd, headspace en rust.

Ik gun je in alles een stevig fundament. 
Waarin je bouwt aan een gezonde basis.
In je infrastructuur, werkwijze en in je team.

Zodat je vanuit overzicht en helderheid jouw keuzes maakt.
En je vanuit deze stevige basis vervolgens exponentieël kunt groeien.

In voldoening. Plezier. Maar ook in tijd en geld.

Elevate is de plek waar jij boven alles uit kunt stijgen.

Waar jij bouwt aan jouw fundament. Zodat jij, jouw team en business klaar zijn voor expansie.

 

Je denkt misschien wel dat je het niet meer alleen aankan, of dat je een groot team nodig hebt en dat je wel moet investeren om te kunnen groeien.

Tegelijkertijd voel je aan alles dat het simpeler mag. Je wil je vrijer voelen. En niet in dienst staan van je business of je team.

Je weet diep vanbinnen dat er veranderingen aanstaande zijn.

Want zoals het nu gaat, is niet wat je voor ogen hebt wanneer je denkt aan jouw ideale leven als ondernemer.

Je vindt het lastig te geloven dat het je deze keer wel gaat lukken en twijfelt of je wel de ruimte hebt om door te pakken. 

Je weet ook niet zeker of dit voor jou wel een handige timing is, je kijkt al een tijdje uit naar een rustigere periode.

Samen gaan we alles herzien. Vanuit ruimte en overzicht.

Omdat je kunt uitzoomen. En vanaf een afstandje, helikopteren noem ik dat altijd, kunt zien wat er nu echt nodig is.

Op vakantie zie je ook altijd meer, vanuit rust en ontspanning. En deze setting wil ik graag voor jou faciliteren in mijn begeleiding.

Zodat je alles op een manier kunt inrichten die écht bij je past en bij gaat dragen aan jouw zo gewenste groei.

Mijn begeleiding is voor jou geschikt wanneer je:

→ Wanneer jij de rol te pakken hebt die je altijd al voor ogen had in je bedrijf als eigenaar van je eigen bedrijf.

→ Je weet dat je stappen moet zetten en keuzes te maken hebt om door te groeien maar ervaart geen ruimte en tijd om veranderingen door te voeren.

→ Je blijft in je werkweek maar brandjes blussen en je lijstje aanvullen met wensen en to-do’s die alleen maar langer en langer wordt.

Dan doe ik het zelf nog wel, hoor je jezelf toch nog (te) vaak zeggen. Je voelt je te vaak een manager en secretaresse in je eigen bedrijf.

→  Je denkt niet gemaakt te zijn voor een team, je hebt al veel teamwisselingen gehad of durft überhaupt de stap niet te wagen om werk uit te besteden. Toch voel je aan alles dat er iets moet veranderen in jouw weken.

→  Je wil het wiel niet meer alleen uitvinden, je wil graag stappen zetten en inspiratie opdoen in de keuken van andere ondernemers.

Mijn 1-op-1 begeleiding is voor ondernemers die in een groeikramp zitten of dreigen te komen. Ik help je een stevig fundament te bouwen in je bedrijf en je team, zodat je een infrastructuur hebt waarin je klanten ambassadeurs worden en je teamleden zelfsturender dan ooit.

The Level Up Your Business needs to Expand

Je zit nog teveel in je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je op een gegeven moment het overzicht kwijt raakt.

Je brandjes blijft blussen. En je in de knoop komt. Met je langeretermijnvisie. 

Zoals een van mijn klanten het duidelijk verwoordde in het begin van onze samenwerking:

“Ik ben er klaar mee om de hele dag secretaresse te spelen in mijn eigen bedrijf”.

Niet dat ze daar iets mis mee vond. 

Maar als ze dat leuk had gevonden, gaf ze aan, was ze dat wel in een ander bedrijf geworden.

En kon ze om 17.00 uur de deur sluiten.

Ze wist dat ze er klaar voor was.
Om haar fundament verder uit te bouwen.

 

 

Je kunt natuurlijk zo door blijven gaan

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zo door te blijven gaan en wekelijks zeëen van je tijd, geld en energie weg te lekken.

Of je kiest ervoor om te investeren in duurzame groei zodat je met een ultieme voorsprong, een stevige basis en met minder hoge kosten je weg vervolgt.

Of je houdt het zoals het is, blijft brandjes blussen en je eigen grootste secretaresse omdat je denkt dat het zo hoort wanneer je om je heen kijkt. En je geen alternatief ziet in hoe het nog makkelijker zou kunnen.

Met steeds hogere kosten omdat je geen ruimte en tijd ervaart voor het alternatief, of je investeert éénmalig een periode van je tijd om alles in één keer goed neer te zetten.

Zodat je vanuit rust en overzicht door kunt groeien naar jouw volgende level.

De principes van Elevate neem je je hele onderneming en leven mee. En zijn steeds te optimaliseren.

Elevate is mijn persoonlijke visie op Business Management na 7+ jaar ervaring 

Business Management past me als een jas, maar vul ik tegelijkertijd op mijn manier in. Door mijn helikopter view in te zetten. Samen uit te zoomen. En te zien wat er nodig is om jezelf vrij te spelen. Je ideale leven te leven.

Niet door alles in je business klakkeloos over te nemen, juist niet, maar samen terug naar de basis te gaan. Vragen te stellen bij je huidige werkwijze.

Samen bouwen we aan een business fundament dat klopt.
Voor jou.

Waarin je een bedrijfsstructuur, team en werkwijze hebt die met je mee kunnen groeien. En jou ondersteunen in hoe je wil leven en ondernemen.

Mijn principes heb ik uit mijn 1-op-1 begeleiding voor jou verzameld en vormen de essentie van Elevate.

Zodat ik meer ondernemers kan helpen met het creëren van hun fundament voor exponentiële groei.

CONSTANTE GROEI IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF

“Een praktische meedenker die snel kan schakelen.”

De samenwerking met Deborah zorgt voor een constante groei in mezelf en mijn bedrijf. Telkens voel ik hoe groot de potentie is en daagt Deborah me uit om vanuit mijn kracht te ondernemen. Dat is enorm waardevol en lukte me in mijn eentje lang niet altijd. Deborah kan goed luisteren. Tussen de regels door hoort zij de essentie van wat ik zeg. Door haar aandacht hiervoor, zien we vaak ineens verrassende verbanden en thema’s. Enorm verhelderend! Daarnaast is Deborah ook een praktische meedenker die snel kan schakelen.

Margriet Hofland 
Eigenaar Hart voor Administratie 
hartvooradministratie.nl 

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT 

Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander 
Business mentor 
Sharonabolander.nl

Mentorship Deborah de Poorter VA OBM

LET'S ELEVATE - 1-op-1 begeleiding

Op dit moment heb ik ruimte voor enkele nieuwe 1-op-1 samenwerkingen.

Mijn samenwerkingen zijn gebaseerd op maatwerk. Daarin kijk ik mee naar de vraag en maak ik op basis daarvan een persoonlijk voorstel. Waarin het onderscheid vooral ligt bij de frequentie en vorm van onze strategieoverleggen en de mate van gewenste support.

Ik kan me voorstellen dat het fijn is om te weten waar je een beetje aan moet denken qua investering.
Mijn begeleiding start vanaf 750 euro (exclusief btw) per maand en deze investering stijgt naarmate er meer support of een hogere frequentie nodig is.