ELEVATE – 1-op-1 Mentorship voor VA’s, Integrators & OBM’s


Je bent klaar om
een volgende stap te zetten in je ondernemerschap. 
Die ziet er voor iedereen persoonlijk anders uit. 

De een wil graag een eigen team (uit-)bouwen. 
De ander wil graag een eigen aanbod ontwikkelen en lanceren. 
Weer iemand anders wil graag doorgroeien van VA naar OBM of Integrator

Wat al mijn mentoring klanten gemeen hebben: Je hebt de wens om te groeien in je rol en bedrijf, op je eigen voorwaarden. Zodat je niet alleen je klanten beter kan ondersteunen in hun groei maar daarbij ook goed voor jezelf zorgt.

6 maanden maatwerk 1-op-1 begeleiding | 600 euro per maand (exclusief btw) 

1. DOORGROEIEN IN JE ROL ALS VA / INTEGRATOR OF OBM

Pro-actief de leiding durven nemen in je samenwerkingen zodat je klanten zich écht ontzorgd en gedragen voelen. Dat vraagt om innerlijke stevigheid en een heldere visie voor het ontzorgen en helpen groeien van je klanten.

2. HELDERHEID EN VERDIEPING IN JE SAMENWERKINGEN

Je creëert voor jezelf én je klanten een nieuwe en hogere standaard in je werkwijze. Zodat je vanuit helderheid, structuur en plezier elkaar op kunt liften. Daarmee krijg je meer helderheid en richting. 

3. MEER VOLDOENING EN MINDER VOLLE WERKWEKEN

Wanneer jij jouw toegevoegde waarde kunt voelen en uitdragen ga je dit terugzien op alle fronten in je leven en in je werk. Er ontstaat meer innerlijke rust, ruimte in je agenda en focus op groei.


Herken je je in het onderstaande?

 

→ Je bent goed in je vak, maar je bent zoekende in hoe je het nog meer op jouw eigen manier en kwalitatiever kunt invullen.  

→ Je hebt de overstap gemaakt naar de rol als OBM of Integrator en je bent alsnog vaak het uitvoerende werk van het team aan het opknappen  

→ Je merkt dat je af en toe nog wat wiebelig bent in je zelfvertrouwen en je wil graag steviger in je schoenen staan

→ Je wil je klant nog beter ontzorgen maar je weet niet hoe je dat kunt realiseren in het budget wat jullie hebben afgesproken.  

→ Je weet niet waar je moet beginnen en je ervaart geen ruimte en tijd om veranderingen door te voeren

→ Je wil het wiel niet meer alleen uitvinden, je wil graag samen met een ervaren mentor je groeipad uitstippelen. 


“You can’t help your clients, if you’re always helping your clients”
, – Cassie Howard

Tijdens het werken met en voor je klanten zie je zoveel potentie maar je neemt zelf niet snel de tijd om hier zelf ruimte voor te maken. Om te kijken hoe alles nog meer op één lijn kan komen te liggen. Je ideale werkweek, het level waar je graag op zou willen werken, je ervaring en daarbij de behoefte van je klant.

Hoe beweeg je (en groei je) mee met je klant in tijden van exponentiële groei? Maar ook wanneer een lancering bijvoorbeeld tegenvalt. Hoe kun je je rol zodanig verstevigen dat je jaar na jaar waarde blijft toevoegen binnen jullie samenwerking. En jullie samen groeien naar een hoger niveau? In een langere termijn verbinding? 

Met mijn begeleiding faciliteer ik ruimte voor jouw groei. Voor wanneer je voelt dat je tegen een plafond aanloopt. In jezelf. In hoe je je klanten kan helpen. Je voelt dat er meer in zit. Maar binnen de huidige relatie en rol komt het niet tot zijn recht. Dit zorgt regelmatig voor onzekerheid. Maar ook voor schuring binnen samenwerkingen. Er wordt niet voldoende verlengd.

De wens is er om je verder te ontwikkelen. Zodat je nog steviger in je schoenen komt te staan. Je ziet op welk level je het beste tot je recht komt. Hoe je in een samenwerking kunt groeien. En je klant nog kwalitatiever kunt begeleiden. Zodat jullie allebei groeien binnen jullie samenwerking. In voldoening én resultaat. 

We rise by lifting others. Dat is waar ELEVATE voor staat. 

In deze podcast duik ik dieper in op mijn visie op Business Management en het duurzaam ontzorgen van ondernemers 

ELEVATE is de plek waar jij kunt groeien in je rol.  

Waar je jouw werkwijze en ultieme leven laat ontvouwen.
Een level up voor jou en je klanten.  

Inmiddels werk ik 8+ jaar in de online ondernemerswereld. Ik startte als VA in loondienst voor de grootste online ondernemers en zo leerde ik het vak in de praktijk bij een VA bureau.

Na een jaar startte ik voor mezelf en had ik binnen twee weken een vol klantenbestand.

Ik heb een uitstapje gemaakt als coach en kwam uiteindelijk het beste tot mijn recht als Strategisch Sparringpartner en Business Mentor. 

Deze rol vul ik volledig op mijn eigen wijze in en mijn klanten beamen dat allemaal.

In mijn eerste jaar als VA investeerde ik fors in business coaching en kreeg ik een hele nieuwe route en verdienmodel gepresenteerd. Dit volgde ik vanuit vertrouwen om vervolgens alleen maar verder van mezelf af te drijven.

Daarom help ik je binnen mijn begeleiding in het ontdekken van jouw eigen rol en potentie. En versterken we samen wat er al is. Zodat je uit kunt bouwen wat werkt. 

ELEVATE HEEFT MIJ MEER GEBRACHT DAN IK HAD DURVEN DROMEN

“Wanneer je wil groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.”

Elevate heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen. Deborah heeft enorm veel kennis over het vak om te delen en je mee verder te helpen, maar wat vooral heel bijzonder is, is de oprechte aandacht en begeleiding. Ik voel me ontzettend gezien, begrepen, geholpen en gedragen.

Het traject heeft bij mij ontzettend veel in beweging gezet en het is heel fijn om in tijden van groei iemand naast je te hebben staan die je begrijpt, kan adviseren en kan begeleiden naar een volgend niveau. En dat kan Deborah echt als geen ander op een enorme liefdevolle manier.

Wanneer je wilt groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.

Roëlla Vermeiren
Eigenaar Focus Assistant
VA en Mentor voor VA’s
focus-assistant.nl
virtueelassistentworden.nl

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT

“Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.”

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander
Business mentor 
Sharonabolander.nl

 

PRINCIPES EN INGREDIËNTEN WAAR IK MIJN GEHELE CARRIÈRE OP KAN VOORTBORDUREN

“Een expert in haar vakgebied.”

Ik ben heel erg blij met het mentorship van Deborah en alles wat het mij tot nu toe al heeft gebracht. Deborah is echt een expert in haar vakgebied en stiekem nog zoveel meer dan dat. Ze heeft ruime ervaring, ademt in alles kwaliteit en heeft een hele duidelijke visie op het vak. Maar naast de inhoudelijke kennis is Deborah als persoon en mentor zelf echt het goud in dit mentorship. Ze deelt en geeft superveel van haarzelf en het voelt alsof zij altijd naast mij staat en er echt oprecht voor mij is. En dit alleen is al zo waardevol en fijn. En dit zie ik niet alleen bij mij, maar bij de gehele groep. Zo bijzonder hoe zij ons allemaal ook daadwerkelijk persoonlijk ziet en daarnaast ook heel goed de groep onderling kan verbinden.

Het mentorship heeft mij tot nu al zoveel handvaten, inzichten en kennis gegeven een vooral heel veel dingen in beweging gezet waar ik nog meer de ruimte en tijd voor nodig heb om daadwerkelijk alles te kunnen implementeren en te integreren.

Wanneer je door wil groeien naar een hoger level en meer uit jezelf en je samenwerkingen met jouw klanten wil halen kan ik je het mentorship van harte aanraden. Het mentorship geeft jou alles om door te groeien naar een hoger level als VA of OBM zijnde en dit zit hem in zoveel meer dan je je van te voren kunt bedenken. En Deborah is de aangewezen persoon om je hierin te begeleiden.

José Visscher
Technisch VA
Josevisscher.com

ALLES WAT JE IN DIT VAKGEBIED VAN EEN WARE MENTOR ZOU KUNNEN VERLANGEN, VIND JE BIJ HAAR

“Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen.”

Het mentorship van Deborah is in één woord GOUD. Ik had al grote verwachtingen toen ik instapte, maar deze zijn meer dan overtroffen.
Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen, en weet dit bij elke deelnemer voor elkaar te krijgen. Zónder een one size fits all plan.
Ik voel me geholpen, gesterkt en geliefd. Alles wat je in dit vakgebied van een ware mentor zou kunnen verlangen, vind je bij haar.

Mariëm Bellil
Project & Business Manager
Mariembellil.nl

IK GUN HET IEDERE VA & OBM OM OP DEZE MANIER NAAR JE BEDRIJF TE KIJKEN

“Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.”

Ik ben in het mentorship gestart omdat ik wou thuiskomen bij mezelf. Ik had al veel kennis opgedaan op werkvlak (tools e.d.), maar miste een puzzelstuk. Hoe bouw ik mijn bedrijf uit op mijn voorwaarden. Mijn manier. Ik vond het echt lastig om die vertaalslag te maken.

Deborah ken ik al een aantal jaar en bewonder haar om haar visie op ondernemen. Van binnen naar buiten. De samenwerking heeft mij zoveel helderheid en duidelijkheid gebracht. Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.

Ik gun het iedere VA & OBM om op deze manier naar je bedrijf te kijken.

Linda Snijders
Online Business Manager & Technisch VA
Lindasnijders.nl

 DOOR HET MENTORSHIP WERK IK GERICHT AAN MIJN EIGEN WERKWIJZE

“Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest.”

Zo ontzettend blij dat ik het mentorship van Deborah volg.
De kennis van Deborah en haar kijk op de onderwerpen die worden besproken, dat ervaar ik als heel erg waardevol. Naast de fijne sessies heb je ook nog prachtige werkboeken met opdrachten om aan de slag te gaan. Die ga ik er na afronden van het mentorship nog regelmatig bij pakken. Blij mee!

Door het mentorship werk ik gericht aan mijn eigen werkwijze. Heb ik geleerd wat ik belangrijk vind en daar ook echt voor kan en mag gaan staan. Het ontzorgen van anderen is wat je doet, maar zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen.
Er zijn onderwerpen voorbij gekomen waar ik anders nooit aan had gedacht, maar daar heeft Deborah zeer zeker wel aan gedacht! En het fijne is dat je daar dan ook nog praktische handvatten bij krijgt.

Ik heb elke keer weer uitgekeken naar de sessies en vind het super jammer dat het voor onze groep stopt! Het groepsgedeelte vond ik in het begin trouwens heel lastig, maar snel voel je je fijn in de groep. Deborah biedt een fijne en veilige omgeving. Voor de groep, maar ook voor jou alleen.
Er is in de sessies ook echt tijd om onderwerpen met elkaar te bespreken. Nooit gedacht, maar dat vond ik dus heerlijk!

Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest. Geen moment spijt van gehad.

Rianne Ruël Engelman 
VA

In het ELEVATE Mentorship voor VA’s en OBM’s (to be) krijg je alle ruimte, begeleiding en handvatten om voor jezelf te ontdekken:

“Hoe wil ik mijn rol als VA / OBM (to be) nu echt invullen en wat heb ik ervoor nodig om daar te komen?” 

“Hoe mag mijn werkweek eruit zien en waar krijg ik de meeste energie van?”  

“Hoe kan ik de samenwerking met mijn klanten nog waardevoller maken. Voor zowel de klant als mijzelf?” 

Je ontdekt hoe jij het beste tot je recht komt in je rol als VA / OBM (to be). Naar welk level je toe wil groeien. Ontwart de rode draad van jouw werkwijze en hoe je deze nog steviger neer kunt zetten. We werken ook met jouw vragen die tijdens onze samenwerking naar boven komen. We nemen je praktijkervaring mee als rode draad. Zodat we gaan verstevigen wat er al is en samen toewerken naar jouw eigen level up. De volgende bouwstenen nemen we mee tijdens het mentorship. 

LIFE & BUSINESS AUDIT

Je start met een uitgebreide nulmeting. Zodat je weet waar je begint, hoe je ervoor staat en waarin je graag zou willen groeien. Hoe jouw groeiperspectief eruit ziet. En op welk level je het liefste je klanten wil helpen en waarom. 

 

HOGERE STANDAARD

Wat is ervoor nodig om een hogere standaard neer te zetten? Deze bepaal je allereerst voor jezelf. Met jouw eigen voorwaarden en spelregels. En vervolgens trek je dit door in je werkwijze en achter de schermen van jouw backoffice en die van je klanten.

HOGERE ENERGIE

Energiemanagement is in mijn ogen het goud van je leven en je bedrijf. Hoe beter je voor jezelf en je energie kan zorgen door jouw draagkracht en veerkracht te respecteren en te trainen, hoe lichter en makkelijker het voor je wordt.

WERKWIJZE & AANBOD

We duiken uitgebreid in je werkwijze en in je aanbod. Hoe steviger dit staat, hoe steviger jij vervolgens weer staat. Dit helpt je jezelf te onderscheiden in een steeds voller wordende markt.

TEAM & WORKFLOW

We duiken in de kracht van samenwerken met je klanten en een team. Hoe kun je zo optimaal mogelijk met elkaar samenwerken? En zorgen voor een fijne en zo winstgevend als mogelijke samenwerking? Welke routines en workflow is hierin nodig?

INNERLIJKE GROEI

Het aankijken van jouw overtuigingen, routines en blokkades die je tegenhouden. We nemen in alles ook de innerlijke processen mee die naar boven komen tijdens jouw groei en ontwikkeling in het mentorship.

blog Deborah de Poorter

ELEVATE - 1-op-1 Mentorship voor VA's en OBM's (to be)

Onze samenwerking is voor een periode van ten minste 6 maanden

Hoe ziet onze samenwerking eruit?  

+ Een 1-op-1 kick-off online via Zoom of live bij mij thuis in Sprang-Capelle Samen duiken we in jouw wensen en verlangens en maken we jouw persoonlijke plan van aanpak. Zodat je weet waar je aan wil werken in het mentorship en we hier ook samen op kunnen sturen gedurende onze samenwerking. 

+ Gedurende het mentorship ontvang je iedere maand een uitgebreid werkboek en iedere twee weken ontvang je toegang tot een online masterclass over een van de thema’s binnen Elevate. Deze kun je in je eigen tijd en tempo volgen.

+ Je ontvangt persoonlijke feedback van mij op je teksten voor voorstellen, je website of social media posts. Alles om je content naar een hoger niveau te tillen.

+ Vervolgens zien we elkaar een keer per maand via Zoom voor een Mentorship call van 1.5 uur

Tijdens deze Zoomsessies kijken we samen naar wat er nodig is en zetten we groeistappen in het tempo dat voor jou past. 

+ Na 6 maanden maken we samen de balans op in een online sessie. Kijken we waar je staat en waar je nog aan zou willen werken. Je kunt daarna onze samenwerking per kwartaal verlengen, doorstromen in een van de masterminds of afronden wanneer voor jou de cirkel rond is.

Je investering is 3600 euro (exclusief btw)
Natuurlijk kun je ook in 6 of 12 termijnen betalen

Gedurende je deelname aan het mentorship ontvang je ook nog toegang tot:

Ieder kwartaal organiseer ik een live bijeenkomst. Drie keer per jaar vinden deze middagen offline plaats op mooie locaties in Noord-Brabant. En een keer per jaar, in december, vindt het eindejaarsevent online plaats. Mijn ervaring heeft me geleerd dat december een maand is om naar binnen te keren, wel alsnog samen online te verbinden maar dan vanuit de comfort van je eigen huis. Deze kwartaalsessies staan in het teken van reflectie, plannen maken voor het nieuwe kwartaal, brainstormen en masterminden. En om te netwerken. Deze zijn toegankelijk voor andere (oud-) klanten, ervaren ondernemers, VA en OBM’s. Tijdens je deelname aan het mentorship ontvang je toegang tot de online / offline events van dat jaar. 

Gratis Toegang Midyear Event

Wanneer je besluit om in juni in te stromen in het mentorship ben je van harte welkom bij het Midyear event op vrijdag 21 juni. Een middag waarin we samen groei vieren van de eerste zes maanden van 2024. En alvast vooruitblikken op de tweede helft. 

Ook is er alle ruimte om na te praten en te netwerken met elkaar.

Een middag voor (oud-)klanten en mede ondernemers om samen te komen. In een inspirerende omgeving vol ruimte en rust. Om stil te staan bij jezelf en je groei van het afgelopen jaar.

Locatie: Life is Good in Heeswijk-Dinther (bij Den Bosch in de buurt)

T.w.v. 197 euro (exclusief btw)  

Gratis Toegang Herfst Editie 

Donderdag 19 september ben je van harte welkom bij de herfst editie. We komen dan samen om het najaar goed van start te gaan, je plannen te maken en bij te sturen voor de laatste maanden van 2024. Ook is er voldoende ruimte om te verbinden en netwerken onderling. 

Locatie: Locatie in Noord-Brabant van 13:00 uur tot 18.00 uur

T.w.v. 197 euro (exclusief btw)

Gratis Toegang Eindejaarsevent 

Vrijdag 13 december ben je van harte welkom bij het online eindejaarsevent. We komen dan samen om het jaar af te ronden, groei te vieren en uitgebreid stil te staan bij 2024. Daarnaast kijken we alvast samen naar je intentie(-s) voor het nieuwe jaar. 

Locatie: Online via Zoom van 9.30 uur tot 12.30 uur 

T.w.v. 147 euro (exclusief btw)

Na je deelname aan het mentorship:

Heb je een heldere werkwijze voor je eigen bedrijf en dat voor je klanten waar je op kunt bouwen wat je meer zelfvertrouwen geeft en wat je helpt om meer in je rol te groeien als VA / Integrator of OBM.

→Is je waarde vergroot wat zich vertaalt in meerwaarde voor je klanten. Je groeit hiermee automatisch naar een hoger tarief.

→ Kan je makkelijker pro-actief ontzorgen en je klanten adviseren in plaats van alleen maar werk overnemen.

→ Kun je duidelijke grenzen stellen voor jezelf, waardoor je makkelijker kunt ontspannen en meer ruimte hebt voor jezelf en je gezin wanneer je vrij bent. 

→ Heb je een helder groeiperspectief voor jezelf, jouw rol en voor wat je je klanten wil bieden.  

→ Ben je minder adhoc bezig, investeer je ook in je eigen groei en bouwt daarmee ook aan de lange termijn van jouw bedrijfsgroei en dat van je klanten. 

Weet je nog beter waar jouw energie van aangaat en wat voor jou de grote energielekken zijn in je werk en week.