fbpx
 

Let’s ELEVATE – Mentorship voor VA’s & OBM’s (to be)

Systemen, checklists en alle basics kun je overal krijgen en leren. Doorgroeien naar een volgend level als VA / OBM (to be) vraagt in mijn ogen dan ook om iets heel anders.
Het investeren in jouw innerlijke groei, kiezen voor een hogere standaard en het verstevigen van je werkwijze.  

Daar begeleid ik je in mijn mentorship met liefde bij. 

Het mentorship is in oktober van start gegaan. 
Meld je alvast aan voor de wachtlijst, dan houd ik je op de hoogte wanneer de volgende ronde in het voorjaar van start gaat.

1. sparringpartner

Pro-actief de leiding durven nemen in jullie samenwerking zodat je klanten zich écht ontzorgd en gedragen voelen. Dat vraagt om innerlijke stevigheid en een heldere visie voor het ontzorgen en helpen groeien van je klanten.

2. een hogere standaard

In het Elevate mentorship voor VA’s en OBM’s (to be) creëer je voor jezelf én je klanten een nieuwe en hogere standaard in je werkwijze. Zodat je vanuit helderheid, structuur en plezier elkaar op kunt liften.

 

3. Minder volle werkweken

Wanneer jij jouw toegevoegde waarde kunt voelen en uitdragen ga je dit terugzien op alle fronten in je leven en in je werk. Er ontstaat meer innerlijke rust, ruimte in je agenda en focus op groei. 

Hoe meer je jezelf bent en tot je recht komt in jouw rol als VA en OBM, des te waardevoller je ook weer bent in de samenwerking met jouw klanten. En daar hoef je in mijn ogen juist niet harder voor te rennen of alleen maar meer dingen toe te voegen aan jouw werkwijze. 

Jarenlang dacht ik dat ik allerlei praktische dingen moest doen of toevoegen aan mijn werkwijze om mijn tarief waard te zijn. Niets bleek minder waar.

Ik stuur geen teams meer aan en ik doe bijna geen uitvoerend werk. Ik vul mijn rol als OBM voor doorgewinterde ondernemers in door het volledig op mijn eigen manier te doen en heb alsnog een vol 1-op-1 klantenbestand. En ik ben van meer toegevoegde waarde dan ooit.

Ik heb meer ruimte in mijn dagen, ik zit volledig op mijn plek en ervaar enorm veel voldoening in de samenwerking met mijn klanten. Ook heb ik nu eindelijk de ruimte om mijn eigen projecten op te zetten zoals mijn maandelijkse CEO dagen en mijn Mentorship.  

Dat is wat ik jou ook gun in jouw ontwikkeling en groei als VA / OBM (to be), dat je jouw rol volledig op jouw eigen wijze en volgens jouw eigen werkwijze kunt inrichten en uitdragen. Zodat je nog meer energie, plezier en voldoening ervaart in jouw werkweek en privéleven. En je meer rust ervaart gedurende de dag. Vanuit deze ruimte ben je van grote toegevoegde waarde voor jouw klanten met bijna automatisch een hoger tarief als gevolg.

Herken je je in het onderstaande?

 

→ Je bent goed in je vak, maar je bent zoekende in hoe je het nog meer op jouw eigen manier kunt invullen.  

→ Je hebt de overstap gemaakt naar Online Business Management en je bent alsnog vaak het uitvoerende werk van het team aan het opknappen  

→ Je merkt dat je af en toe nog wat wiebelig bent in je zelfvertrouwen en je wil graag steviger in je schoenen staan

→ Je wil je klant nog beter ontzorgen maar je weet niet hoe je dat kunt realiseren in het budget wat jullie hebben afgesproken.  

→ Je weet niet waar je moet beginnen en je ervaart geen ruimte en tijd om veranderingen door te voeren. 

→ Je wil het wiel niet meer alleen uitvinden, je wil graag verbinden met andere online professionals en inspiratie opdoen in de keukens van andere ondernemers.  

“You can’t help your clients, if you’re always helping your clients”, – Cassie Howard

Niemand heeft er wat aan wanneer jij niet goed voor jezelf zorgt. En wanneer je diep van binnen niet blij bent met wat je aan het doen bent. Ondernemen is geen sprint, het is een levensstijl. En laten we die samen op jouw manier vormgeven. Allereerst voor jou zodat je dit ook weer door kunt geven in de samenwerking met je klanten.

Wanneer je allereerst goed voor jezelf zorgt, kun je vervolgens je klanten vanuit een hele andere energie én plek kwalitatiever ontzorgen. En ook een grotere bijdrage leveren aan hun groei.

 

Steeds je grenzen iets oprekken, ja zeggen op werk wat je eigenlijk niet meer wil doen of aannemen. Toch nog in het weekend of in de avonden wat extra werk afronden. Zodat je op maandag weer wat bijgewerkt bent.

En dat terwijl je leven en je gezin ook gewoon doordraait. 

Je hebt je klanten als VA/ OBM (to be), je kent je systemen en weet je prima te redden in je werkweek. Alleen loop je tegen je eigen groeiplafond aan. Harder werken is geen optie. Maar je overziet je mogelijkheden om te groeien niet meer helder.  

In deze podcast duik ik dieper in op mijn visie op Business Management en het duurzaam ontzorgen van ondernemers 

Aflevering 33: Niet je standaard business manager

ELEVATE - DEBORAH DE POORTER PODCAST

Elevate is de plek waar jij boven alles uit kunt stijgen.

Waar je jouw werkwijze en ultieme leven laat ontvouwen.
Een level up voor jou en je klanten.  

Elevate is mijn persoonlijke visie op het online ontzorgen van ondernemers na 6+ jaar ervaring

Inmiddels werk ik 6+ jaar in de online ondernemerswereld. Ik startte als VA in loondienst voor de grootste online ondernemers en zo leerde ik het vak in de praktijk bij een VA bureau.

Na een jaar startte ik voor mezelf en had ik binnen twee weken een vol klantenbestand.

Ik heb een uitstapje gemaakt als coach en kwam uiteindelijk het beste tot mijn recht als Online Business Manager.

Deze rol vul ik volledig op mijn eigen wijze in en mijn klanten beamen dat allemaal.

In de afgelopen periode heb ik mijn visie op business management in mijn Elevate begeleiding en mentorship gegoten. Een mentorship waar je als professional alle handvatten krijgt die je nodig hebt om door te groeien naar een hoger level in jouw rol als VA / OBM (to be). 

CONSTANTE GROEI IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF

“Een praktische meedenker die snel kan schakelen.”

De samenwerking met Deborah zorgt voor een constante groei in mezelf en mijn bedrijf. Telkens voel ik hoe groot de potentie is en daagt Deborah me uit om vanuit mijn kracht te ondernemen. Dat is enorm waardevol en lukte me in mijn eentje lang niet altijd. Deborah kan goed luisteren. Tussen de regels door hoort zij de essentie van wat ik zeg. Door haar aandacht hiervoor, zien we vaak ineens verrassende verbanden en thema’s. Enorm verhelderend! Daarnaast is Deborah ook een praktische meedenker die snel kan schakelen.

Margriet Hofland 
Eigenaar Hart voor Administratie 
hartvooradministratie.nl 

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT 

Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander 
Business mentor 
Sharonabolander.nl

In het Let’s Elevate Mentorship voor VA’s en OBM’s (to be) krijg je alle ruimte, begeleiding en handvatten om voor jezelf te ontdekken:

“Hoe wil ik mijn rol als VA / OBM (to be) nu echt invullen en wat heb ik ervoor nodig om daar te komen?” 

“Hoe mag mijn werkweek eruit zien en waar krijg ik de meeste energie van?”  

“Hoe kan ik de samenwerking met mijn klanten nog waardevoller maken. Voor zowel de klant als mijzelf?” 

Je ontdekt hoe jij het beste tot je recht komt in je rol als VA / OBM (to be). Ontwart de rode draad van jouw werkwijze en hoe je deze nog steviger neer kunt zetten. De volgende bouwstenen nemen we mee tijdens het mentorship. Daarnaast werken we ook met jouw vragen die tijdens onze samenwerking naar boven komen.

TEAM

We duiken in de kracht van samenwerken met je klanten en een team. Hoe kun je zo optimaal mogelijk met elkaar samenwerken? En zorgen voor een fijne en zo winstgevend als mogelijke samenwerking? 

HOGERE STANDAARD

Wat is ervoor nodig om een hogere standaard neer te zetten? Deze bepaal je allereerst voor jezelf. Met jouw eigen voorwaarden en spelregels. En vervolgens trek je dit door in je werkwijze en achter de schermen van jouw backoffice en die van je klanten. 

INNERLIJKE GROEI

Het aankijken van jouw overtuigingen, routines en blokkades die je tegenhouden. We nemen in alles ook de innerlijke processen mee die naar boven komen tijdens jouw groei en ontwikkeling in het mentorship. 

blog Deborah de Poorter

ELEVATE - Mentorship voor VA's en OBM's (to be)


Het mentorship start weer opnieuw in het voorjaar van 2023

Hoe ziet onze samenwerking eruit?  

+ We starten met een uitgebreide kick-off en business & life audit.

+ Vervolgens zien we elkaar twee keer per maand via Zoom.

Tijdens deze Zoomsessies is er alle ruimte voor jouw vragen, neem ik je mee in de stappen die ik heb gezet, de valkuilen, uitdagingen en successen die ik onderweg ben tegengekomen en geef ik je de ruimte en handvatten om jouw eigen unieke werkwijze te ontdekken.

Daarnaast ontvang je (schrijf-)opdrachten + templates ter ondersteuning van jouw groei. De bovenstaande bouwstenen neem ik mee als leidraad tijdens onze Zoomsessies.

+ Gedurende de maand kun je je successen en stappen delen met elkaar in een besloten groep.

+ Tijdens onze samenwerking komen we 2 x een volledige dag live samen. 

* Na het halfjaar start ik met een intervisiegroep waar jij nog automatisch een halfjaar toegang toe hebt. Mocht je dat willen natuurlijk. Omdat ik me er bewust van ben dat je in een halfjaar hele mooie stappen zet samen maar groei ook tijd nodig heeft. En daar wil ik op deze manier graag de ruimte voor bieden. 

Ook deze bijzondere vrouwen en ondernemers leveren een bijdrage aan het mentorship

Ik investeerde de afgelopen jaren enorm in mijn werkwijze en innerlijke groei. En dat heeft in mijn business en leven voor grote resultaten gezorgd. Daarom heb ik voor mijn mentorship ook deze twee experts uitgenodigd, samen creëren we in alle veiligheid alle ruimte voor voor jou en jouw groei. 

Tijdens een van deze live dagen staat een dag opstellingen centraal.
Deze worden verzorgd door Patty Golsteijn.

Ook heb ik Marissa Klouwer uitgenodigd voor een online healing tijdens onze samenwerking. Ik heb zoveel aan de begeleiding van Marissa gehad en deze ervaring gun ik jou ook. 

Patty Golsteijn

Patty Golsteijn

Patty is geen onbekende in de VA en OBM wereld, en iemand waar ik veel bewondering voor heb, ik ben super blij dat ze met haar enorme ervaring een bijdrage levert aan het mentorship. Daarnaast geloof ik enorm in de diepgaande werking van een opstelling op bepaalde blokkades of overtuigingen die je tegen kunnen houden in het optimaal ontwikkelen van jouw eigen werkwijze en staan voor wie je bent. 

blog Deborah de Poorter

Marissa Klouwer

Je kunt zoveel willen en bedenken met je hoofd, maar wanneer er nog oude systemen en overtuigingen de overhand hebben, is het lastig om echt volledig vrij te zijn. En door je eigen plafond heen te breken. Een healing kan je helpen op te schonen, los te laten wat je niet meer dient en ruimte te maken voor jouw hogere doel. En voor wat je daadwerkelijk te doen hebt in dit leven.

NASLAGWERK

Je ontvangt gedurende het mentorship toegang tot mijn  aanvullende templates die je helpen met het verstevigen van je werkwijze.

Na je deelname aan het mentorship:

Heb je een heldere werkwijze voor je eigen bedrijf en dat voor je klanten waar je op kunt bouwen wat je meer zelfvertrouwen geeft en wat je helpt om meer in je rol te groeien als VA / OBM.

→Is je waarde vergroot wat zich vertaalt in meerwaarde voor je klanten. Je groeit hiermee automatisch naar een hoger tarief.

→ Kan je makkelijker proactief ontzorgen en je klanten adviseren in plaats van alleen maar werk overnemen.

→ Kun je duidelijke grenzen stellen voor jezelf in je werk en richting je klanten, waardoor je makkelijker kunt ontspannen en meer ruimte hebt voor jezelf en je gezin wanneer je vrij bent. 

→ Heb je een helder groeiperspectief voor jezelf, jouw rol en voor wat je je klanten wil bieden.  

→ Ben je minder adhoc bezig, investeer je ook in het bouwen aan je bedrijf en bouwt daarmee ook aan de lange termijn van jouw bedrijfsgroei. 

→ Weet je nog beter waar jouw energie van aangaat en wat voor jou de grote energielekken zijn in je werk en week.