fbpx
 

Let’s ELEVATE – Mentorship voor VA’s & OBM’s (to be)

 

Systemen, checklists en alle basics kun je overal krijgen en leren. Doorgroeien naar een volgend level als VA / OBM (to be) vraagt in mijn ogen dan ook om iets heel anders.
Het investeren in jouw innerlijke groei, kiezen voor een hogere standaard en het verstevigen van je werkwijze.

Daar begeleid ik je in mijn mentorship met liefde bij. 

Vanaf januari 2024 kun je weer instromen in het mentorship 

1. SPARRINGPARTNER

Pro-actief de leiding durven nemen in jullie samenwerking zodat je klanten zich écht ontzorgd en gedragen voelen. Dat vraagt om innerlijke stevigheid en een heldere visie voor het ontzorgen en helpen groeien van je klanten.

2. EEN HOGERE STANDAARD

In het Elevate mentorship voor VA’s en OBM’s (to be) creëer je voor jezelf én je klanten een nieuwe en hogere standaard in je werkwijze. Zodat je vanuit helderheid, structuur en plezier elkaar op kunt liften.

3. MINDER VOLLE WERKWEKEN

Wanneer jij jouw toegevoegde waarde kunt voelen en uitdragen ga je dit terugzien op alle fronten in je leven en in je werk. Er ontstaat meer innerlijke rust, ruimte in je agenda en focus op groei.

Hoe meer je jezelf bent en tot je recht komt in jouw rol als VA en OBM, des te waardevoller je ook weer bent in de samenwerking met jouw klanten. En daar hoef je in mijn ogen juist niet harder voor te rennen of alleen maar meer dingen toe te voegen aan jouw werkwijze. 

Jarenlang dacht ik dat ik allerlei praktische dingen moest doen of toevoegen aan mijn werkwijze om mijn tarief waard te zijn. Niets bleek minder waar.

Ik stuur geen teams meer aan en ik doe bijna geen uitvoerend werk. Ik vul mijn rol als OBM voor doorgewinterde ondernemers in door het volledig op mijn eigen manier te doen en heb alsnog een vol 1-op-1 klantenbestand. En ik ben van meer toegevoegde waarde dan ooit.

Ik heb meer ruimte in mijn dagen, ik zit volledig op mijn plek en ervaar enorm veel voldoening in de samenwerking met mijn klanten. Ook heb ik nu eindelijk de ruimte om mijn eigen projecten op te zetten zoals mijn Mentorship.  

Dat is wat ik jou ook gun in jouw ontwikkeling en groei als VA / OBM (to be), dat je jouw rol volledig op jouw eigen wijze en volgens jouw eigen werkwijze kunt inrichten en uitdragen. Zodat je nog meer energie, plezier en voldoening ervaart in jouw werkweek en privéleven. En je meer rust ervaart gedurende de dag. Vanuit deze ruimte ben je van grote toegevoegde waarde voor jouw klanten met bijna automatisch een hoger tarief als gevolg.

Herken je je in het onderstaande?

 

→ Je bent goed in je vak, maar je bent zoekende in hoe je het nog meer op jouw eigen manier kunt invullen.  

→ Je hebt de overstap gemaakt naar Online Business Management en je bent alsnog vaak het uitvoerende werk van het team aan het opknappen  

→ Je merkt dat je af en toe nog wat wiebelig bent in je zelfvertrouwen en je wil graag steviger in je schoenen staan

→ Je wil je klant nog beter ontzorgen maar je weet niet hoe je dat kunt realiseren in het budget wat jullie hebben afgesproken.  

→ Je weet niet waar je moet beginnen en je ervaart geen ruimte en tijd om veranderingen door te voeren. 

→ Je wil het wiel niet meer alleen uitvinden, je wil graag verbinden met andere online professionals en inspiratie opdoen in de keukens van andere ondernemers.  

“You can’t help your clients, if you’re always helping your clients”, – Cassie Howard

Niemand heeft er wat aan wanneer jij niet goed voor jezelf zorgt. En wanneer je diep van binnen niet blij bent met wat je aan het doen bent. Ondernemen is geen sprint, het is een levensstijl. En laten we die samen op jouw manier vormgeven. Allereerst voor jou zodat je dit ook weer door kunt geven in de samenwerking met je klanten.

Wanneer je allereerst goed voor jezelf zorgt, kun je vervolgens je klanten vanuit een hele andere energie én plek kwalitatiever ontzorgen. En ook een grotere bijdrage leveren aan hun groei.

Steeds je grenzen iets oprekken, ja zeggen op werk wat je eigenlijk niet meer wil doen of aannemen. Toch nog in het weekend of in de avonden wat extra werk afronden. Zodat je op maandag weer wat bijgewerkt bent.

En dat terwijl je leven en je gezin ook gewoon doordraait. 

Je hebt je klanten als VA/ OBM (to be), je kent je systemen en weet je prima te redden in je werkweek. Alleen loop je tegen je eigen groeiplafond aan. Harder werken is geen optie. Maar je overziet je mogelijkheden om te groeien niet meer helder.  

In deze podcast duik ik dieper in op mijn visie op Business Management en het duurzaam ontzorgen van ondernemers 

Elevate is de plek waar jij boven alles uit kunt stijgen.

Waar je jouw werkwijze en ultieme leven laat ontvouwen.
Een level up voor jou en je klanten.  

Elevate is mijn persoonlijke visie op het online ontzorgen van ondernemers na 7+ jaar ervaring

Inmiddels werk ik 7+ jaar in de online ondernemerswereld. Ik startte als VA in loondienst voor de grootste online ondernemers en zo leerde ik het vak in de praktijk bij een VA bureau.

Na een jaar startte ik voor mezelf en had ik binnen twee weken een vol klantenbestand.

Ik heb een uitstapje gemaakt als coach en kwam uiteindelijk het beste tot mijn recht als Online Business Manager.

Deze rol vul ik volledig op mijn eigen wijze in en mijn klanten beamen dat allemaal.

In de afgelopen periode heb ik mijn visie op business management in mijn Elevate begeleiding en mentorship gegoten. Een mentorship waar je als professional alle handvatten krijgt die je nodig hebt om door te groeien naar een hoger level in jouw rol als VA / OBM (to be). 

ELEVATE HEEFT MIJ MEER GEBRACHT DAN IK HAD DURVEN DROMEN

“Wanneer je wil groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.”

Elevate heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen. Deborah heeft enorm veel kennis over het vak om te delen en je mee verder te helpen, maar wat vooral heel bijzonder is, is de oprechte aandacht en begeleiding. Ik voel me ontzettend gezien, begrepen, geholpen en gedragen.

Het traject heeft bij mij ontzettend veel in beweging gezet en het is heel fijn om in tijden van groei iemand naast je te hebben staan die je begrijpt, kan adviseren en kan begeleiden naar een volgend niveau. En dat kan Deborah echt als geen ander op een enorme liefdevolle manier.

Wanneer je wilt groeien in je rol als VA of OBM is dit echt het programma dat je jezelf mag gunnen.

Roëlla Vermeiren
Eigenaar Focus Assistant
VA en Mentor voor VA’s
focus-assistant.nl
virtueelassistentworden.nl

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT

“Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.”

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander
Business mentor 
Sharonabolander.nl

 

PRINCIPES EN INGREDIËNTEN WAAR IK MIJN GEHELE CARRIÈRE OP KAN VOORTBORDUREN

“Een expert in haar vakgebied.”

Ik ben heel erg blij met het mentorship van Deborah en alles wat het mij tot nu toe al heeft gebracht. Deborah is echt een expert in haar vakgebied en stiekem nog zoveel meer dan dat. Ze heeft ruime ervaring, ademt in alles kwaliteit en heeft een hele duidelijke visie op het vak. Maar naast de inhoudelijke kennis is Deborah als persoon en mentor zelf echt het goud in dit mentorship. Ze deelt en geeft superveel van haarzelf en het voelt alsof zij altijd naast mij staat en er echt oprecht voor mij is. En dit alleen is al zo waardevol en fijn. En dit zie ik niet alleen bij mij, maar bij de gehele groep. Zo bijzonder hoe zij ons allemaal ook daadwerkelijk persoonlijk ziet en daarnaast ook heel goed de groep onderling kan verbinden.

Het mentorship heeft mij tot nu al zoveel handvaten, inzichten en kennis gegeven een vooral heel veel dingen in beweging gezet waar ik nog meer de ruimte en tijd voor nodig heb om daadwerkelijk alles te kunnen implementeren en te integreren.

Wanneer je door wil groeien naar een hoger level en meer uit jezelf en je samenwerkingen met jouw klanten wil halen kan ik je het mentorship van harte aanraden. Het mentorship geeft jou alles om door te groeien naar een hoger level als VA of OBM zijnde en dit zit hem in zoveel meer dan je je van te voren kunt bedenken. En Deborah is de aangewezen persoon om je hierin te begeleiden.

José Visscher
Technisch VA
Josevisscher.com

ALLES WAT JE IN DIT VAKGEBIED VAN EEN WARE MENTOR ZOU KUNNEN VERLANGEN, VIND JE BIJ HAAR

“Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen.”

Het mentorship van Deborah is in één woord GOUD. Ik had al grote verwachtingen toen ik instapte, maar deze zijn meer dan overtroffen.
Deborah heeft me dichter naar mezelf laten bewegen, en weet dit bij elke deelnemer voor elkaar te krijgen. Zónder een one size fits all plan.
Ik voel me geholpen, gesterkt en geliefd. Alles wat je in dit vakgebied van een ware mentor zou kunnen verlangen, vind je bij haar.

Mariëm Bellil
Project & Business Manager
Mariembellil.nl

IK GUN HET IEDERE VA & OBM OM OP DEZE MANIER NAAR JE BEDRIJF TE KIJKEN

“Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.”

Ik ben in het mentorship gestart omdat ik wou thuiskomen bij mezelf. Ik had al veel kennis opgedaan op werkvlak (tools e.d.), maar miste een puzzelstuk. Hoe bouw ik mijn bedrijf uit op mijn voorwaarden. Mijn manier. Ik vond het echt lastig om die vertaalslag te maken.

Deborah ken ik al een aantal jaar en bewonder haar om haar visie op ondernemen. Van binnen naar buiten. De samenwerking heeft mij zoveel helderheid en duidelijkheid gebracht. Steeds weer bracht ze mij met liefde terug naar mijn kern.

Ik gun het iedere VA & OBM om op deze manier naar je bedrijf te kijken.

Linda Snijders
Online Business Manager & Technisch VA
Lindasnijders.nl

 DOOR HET MENTORSHIP WERK IK GERICHT AAN MIJN EIGEN WERKWIJZE

“Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest.”

Zo ontzettend blij dat ik het mentorship van Deborah volg.
De kennis van Deborah en haar kijk op de onderwerpen die worden besproken, dat ervaar ik als heel erg waardevol. Naast de fijne sessies heb je ook nog prachtige werkboeken met opdrachten om aan de slag te gaan. Die ga ik er na afronden van het mentorship nog regelmatig bij pakken. Blij mee!

Door het mentorship werk ik gericht aan mijn eigen werkwijze. Heb ik geleerd wat ik belangrijk vind en daar ook echt voor kan en mag gaan staan. Het ontzorgen van anderen is wat je doet, maar zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen.
Er zijn onderwerpen voorbij gekomen waar ik anders nooit aan had gedacht, maar daar heeft Deborah zeer zeker wel aan gedacht! En het fijne is dat je daar dan ook nog praktische handvatten bij krijgt.

Ik heb elke keer weer uitgekeken naar de sessies en vind het super jammer dat het voor onze groep stopt! Het groepsgedeelte vond ik in het begin trouwens heel lastig, maar snel voel je je fijn in de groep. Deborah biedt een fijne en veilige omgeving. Voor de groep, maar ook voor jou alleen.
Er is in de sessies ook echt tijd om onderwerpen met elkaar te bespreken. Nooit gedacht, maar dat vond ik dus heerlijk!

Het mentorship is een enorm waardevolle stap in mijn groei geweest. Geen moment spijt van gehad.

Rianne Ruël Engelman 
VA

In het Let’s Elevate Mentorship voor VA’s en OBM’s (to be) krijg je alle ruimte, begeleiding en handvatten om voor jezelf te ontdekken:

“Hoe wil ik mijn rol als VA / OBM (to be) nu echt invullen en wat heb ik ervoor nodig om daar te komen?” 

“Hoe mag mijn werkweek eruit zien en waar krijg ik de meeste energie van?”  

“Hoe kan ik de samenwerking met mijn klanten nog waardevoller maken. Voor zowel de klant als mijzelf?” 

Je ontdekt hoe jij het beste tot je recht komt in je rol als VA / OBM (to be). Ontwart de rode draad van jouw werkwijze en hoe je deze nog steviger neer kunt zetten. De volgende bouwstenen nemen we mee tijdens het mentorship. Daarnaast werken we ook met jouw vragen die tijdens onze samenwerking naar boven komen.

Tijdens het mentorship kijk ik ook persoonlijk met je mee naar je aanbod en hoe je deze goed kunt neerzetten voor jezelf. Je bent welkom om gedurende het mentorship je teksten met me te delen, samen zie je altijd meer dan alleen. Zo kijk ik niet alleen mee naar je aanbod, maar ook hoe je dit vervolgens op je website of social media deelt. En kijk ik mee naar voorstellen, vacatures, social media posts. Alles waar je even een extra paar ogen wenst.

KICK-OFF & AUDIT

We starten onze samenwerking met een uitgebreide en gezamenlijke kick-off en nulmeting. Zodat je weet waar je begint, hoe je ervoor staat en waarin je graag zou willen groeien.

 

HOGERE STANDAARD

Wat is ervoor nodig om een hogere standaard neer te zetten? Deze bepaal je allereerst voor jezelf. Met jouw eigen voorwaarden en spelregels. En vervolgens trek je dit door in je werkwijze en achter de schermen van jouw backoffice en die van je klanten.

HOGERE ENERGIE

Energiemanagement is in mijn ogen het goud van je leven en je bedrijf. Hoe beter je voor jezelf en je energie kan zorgen door jouw draagkracht en veerkracht te respecteren en te trainen, hoe lichter en makkelijker het voor je wordt.

WERKWIJZE & AANBOD

We duiken uitgebreid in je werkwijze en in je aanbod. Hoe steviger dit staat, hoe steviger jij vervolgens weer staat. Dit helpt je jezelf te onderscheiden in een steeds voller wordende markt.

TEAM & WORKFLOW

We duiken in de kracht van samenwerken met je klanten en een team. Hoe kun je zo optimaal mogelijk met elkaar samenwerken? En zorgen voor een fijne en zo winstgevend als mogelijke samenwerking? Welke routines en workflow is hierin nodig?

INNERLIJKE GROEI

Het aankijken van jouw overtuigingen, routines en blokkades die je tegenhouden. We nemen in alles ook de innerlijke processen mee die naar boven komen tijdens jouw groei en ontwikkeling in het mentorship.

blog Deborah de Poorter

ELEVATE - Mentorship voor VA's en OBM's (to be)


Vanaf januari 2024 kun je weer instromen in het mentorship

Hoe ziet onze samenwerking eruit?  

+ We starten met een gezamenlijke uitgebreide kick-off en business & life audit.

+ Iedere maand gedurende het programma ontvang je een uitgebreid werkboek en iedere twee weken ontvang je toegang tot een online masterclass betreffende het thema van de maand. Deze kun je in je eigen tijd en tempo volgen.

+ Vervolgens zien we elkaar twee keer per maand via Zoom voor een gezamenlijke uitgebreide Mentorship call.

Tijdens deze Zoomsessies is er alle ruimte voor jouw vragen, zijn er hot seat coach sessies, neem ik je mee in de stappen die ik heb gezet, de valkuilen, uitdagingen en successen die ik onderweg ben tegengekomen en geef ik je de ruimte en handvatten om jouw eigen unieke werkwijze te ontdekken.

+ Daarnaast ontvang je (schrijf-)opdrachten + templates ter ondersteuning van jouw groei.

+ Ook ontvang je persoonlijke feedback op je geschreven teksten gedurende onze samenwerking. 

+ Gedurende het mentorship kun je je successen en stappen delen met elkaar in een besloten groep.

 

Je investering is 4000 euro exclusief btw. 

Te voldoen in 1, 6 of 12 termijnen.
6 termijnen van 666,66 exclusief btw of 12 termijnen van 333,33 exclusief btw.

Vervolg: Zes maanden intervisie

In 2024 ontvang je na deelname aan het mentorship toegang tot zes maanden intervisie binnen de groep. Dit omdat ik dit zie als het verdiepen van de kwaliteitsslag die we samen geslagen hebben.
T.w.v. 900 euro (exclusief btw)

Na je deelname aan het mentorship:

Heb je een heldere werkwijze voor je eigen bedrijf en dat voor je klanten waar je op kunt bouwen wat je meer zelfvertrouwen geeft en wat je helpt om meer in je rol te groeien als VA / OBM.

→Is je waarde vergroot wat zich vertaalt in meerwaarde voor je klanten. Je groeit hiermee automatisch naar een hoger tarief.

→ Kan je makkelijker pro-actief ontzorgen en je klanten adviseren in plaats van alleen maar werk overnemen.

→ Kun je duidelijke grenzen stellen voor jezelf in je werk en richting je klanten, waardoor je makkelijker kunt ontspannen en meer ruimte hebt voor jezelf en je gezin wanneer je vrij bent. 

→ Heb je een helder groeiperspectief voor jezelf, jouw rol en voor wat je je klanten wil bieden.  

→ Ben je minder adhoc bezig, investeer je ook in het bouwen aan je bedrijf en bouwt daarmee ook aan de lange termijn van jouw bedrijfsgroei. 

→ Weet je nog beter waar jouw energie van aangaat en wat voor jou de grote energielekken zijn in je werk en week.