1-op-1 Business Mentorship & Strategisch Management voor doorgewinterde ondernemers

Je wil doorgroeien naar een volgend niveau met je bedrijf maar weet niet zo goed hoe. En waar te beginnen. 

Je voelt geen ruimte om dit goed te onderzoeken in je huidige werkweek. Een team aannemen of uitbreiden voelt als gedoe. Maar alleen krijg je het ook niet meer voor elkaar. 

Er moet structureel iets veranderen. In je huidige werkweek. Om het nog meer op jouw eigen manier te kunnen doen. En tegelijkertijd meer tijd te hebben voor jouw eigen groei en dat van je bedrijf.

De potentie is er. Maar jouw volgende stip aan de horizon voelt nu verder weg dan ooit. 

Samen ontdekken we wat er voor jou en je bedrijf nodig is om door te kunnen groeien naar jouw volgende level. 

Op een bepaald level in je ondernemerschap gaat het om vraagstukken die je niet met geld alleen kunt oplossen. De omzet is er. Maar je voelt dat het anders mag om weer meer bezieling te ervaren. En vanuit die energie verder te kunnen bouwen. En de potentie te kunnen benutten. Zonder dat je maar klakkeloos moet opschalen om het opschalen. Je wil het juist overzichtelijk houden, jezelf niet verliezen in een enorm team of groots en meeslepende kosten. Tegelijkertijd weet je dat je het op deze manier niet meer kunt en wil dragen.  

Je wil het niet meer allemaal alleen doen of alles zelf bedenken. Je hebt misschien wel een fijn team(lid) om je heen. Je investeert regelmatig in een coach, mastermind of mentor. Maar je voelt ergens toch een ontbrekende schakel.

Alsof je het nét niet helemaal kan overzien. Je de grip verliest. Want waar leg je je focus op? Op de achterkant van je bedrijf? Een team dat aandacht vraagt en misschien niet altijd floreert? Klanten die steeds meer lijken te willen van je? De volle agenda?

Je wil je helemaal niet bezig houden met wat er allemaal niet stroomt of concreet nodig is om jouw groei tot uiting te laten komen. Soms is het al zo fijn om je plannen, verlangens en uitdagingen met iemand te kunnen delen.

Goede vragen te krijgen die je direct weer een ander inzicht geven. Je perspectief verbreden. En je vooral dichterbij jezelf en jouw eigen antwoorden brengen.

Ik ben er voor de hoog intelligente en succesvolle ondernemers met een snelgroeiende business en bijbehorende omzet. Maar ondanks alle succes alsnog een bomvolle agenda en vol hoofd hebben. Met mijn Elevate methode maken we samen ruimte voor bezielde groei.

Zodat je minder stress in je werkweek ervaart en eindelijk de headspace krijgt om je bedrijf te laten groeien op een manier die bij je past.

In mijn wekelijkse podcast duik ik dieper in op vraagstukken die je tegenkomt in het laten groeien van je bedrijf zonde daarbij jezelf te verliezen 

Hier luister je de podcastafleveringen

ELEVATE - DEBORAH DE POORTER PODCAST

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar de manier om mijn 1-op-1 klanten het allerbeste te helpen met het bezield laten groeien van hun bedrijf. Op een manier die volledig past bij hoe ze willen leven en ondernemen. 

Mijn antwoord is nu eigenlijk heel eenvoudig: maatwerk. Wat vaak het krachtigste werkt is om iedere keer opnieuw met jou te kijken naar wat er in het huidige moment nodig is. Hierin neem ik altijd in mijn achterhoofd de lange én korte termijn mee. Houd ik de rode draad van onze samenwerking in gedachten. En stuur ik op stroming en duurzame groei. 

Mijn jarenlange ervaring als Business Mentor (in combinatie met Strategisch Business Management ( 7+ jaar)) vormt de basis van mijn strategische sessies. Samen met de ondernemer bepalen we de frequentie van onze sessies en support, de intentie is altijd gericht op een langdurige samenwerking. Door de jaren heen heb ik vooral jarenlange samenwerkingen met mijn klanten en ik zie wat dit brengt.

Op alle levels raak je steeds meer op elkaar ingespeeld, heb je altijd iemand die het grotere plaatje voor ogen houdt en de rode draad bewaakt. En omdat je meerdere seizoenen met elkaar meeloopt ontrafel je samen een fijne jaarcyclus. Waar je jaar na jaar op kunt bouwen. En duurzaam kunt groeien op een manier die volledig bij je past. 

Mijn 1-op-1 begeleiding is voor jou geschikt wanneer je:

→ Je weet dat je stappen moet zetten en keuzes te maken hebt om door te groeien maar ervaart geen ruimte en tijd om veranderingen door te voeren.

→ Je blijft in je werkweek maar brandjes blussen en je lijstje aanvullen met wensen en to-do’s die alleen maar langer en langer wordt.

Dan doe ik het zelf nog wel, hoor je jezelf toch nog (te) vaak zeggen. Je voelt je te vaak een manager in je eigen bedrijf.

→  Je denkt niet gemaakt te zijn voor een team, je hebt al veel teamwisselingen gehad of durft überhaupt de stap niet te wagen om werk uit te besteden. Toch voel je aan alles dat er iets moet veranderen in jouw weken.

→  Je wil het wiel niet meer alleen uitvinden, je wil graag stappen zetten die voor jou werken en het ondernemerschap wat meer kunnen delen. 

Mijn 1-op-1 Mentorship is voor ondernemers die in een groeikramp zitten of dreigen te komen. Ik help je een stevig fundament te bouwen in je bedrijf en je team, zodat je de draagkracht hebt om duurzaam te groeien. 

The Level Up Your Business needs to Expand

Je zit nog teveel in je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je op een gegeven moment het overzicht kwijt raakt.

Je brandjes blijft blussen. En je in de knoop komt. Met je langeretermijnvisie. 

Zoals een van mijn klanten het duidelijk verwoordde in het begin van onze samenwerking:

“Ik ben er klaar mee om de hele dag secretaresse te spelen in mijn eigen bedrijf”.

Niet dat ze daar iets mis mee vond. 

Maar als ze dat leuk had gevonden, gaf ze aan, was ze dat wel in een ander bedrijf geworden.

En kon ze om 17.00 uur de deur sluiten.

Ze wist dat ze er klaar voor was.

Om het volledig op haar eigen voorwaarden aan te pakken. 

 

 

Elevate is mijn visie op duurzame groei na 8+ jaar ervaring 

Business Mentorship & Strategisch Business Management past me als een jas, maar vul ik tegelijkertijd ook op mijn manier in. Door mijn helikopter view in te zetten. Samen uit te zoomen. En te zien wat er nodig is om jezelf vrij te spelen. Je ideale leven te leven.

Niet door alles in je business klakkeloos over te nemen, juist niet, maar samen terug naar de basis te gaan. Vragen te stellen bij je huidige werkwijze.

Samen bouwen we aan een bedrijf dat klopt.
Voor jou.

Waarin je een structuur, team en werkwijze hebt die met je mee kunnen groeien. En jou ondersteunen in hoe je wil leven en ondernemen.

Mijn principes heb ik uit mijn jarenlange 1-op-1 begeleiding voor jou verzameld en vormen de essentie van mijn methode Elevate.

Zodat ik meer ondernemers kan helpen met het creëren van hun voorwaarden voor bezielde groei.

CONSTANTE GROEI IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF

“Een praktische meedenker die snel kan schakelen.”

De samenwerking met Deborah zorgt voor een constante groei in mezelf en mijn bedrijf. Telkens voel ik hoe groot de potentie is en daagt Deborah me uit om vanuit mijn kracht te ondernemen. Dat is enorm waardevol en lukte me in mijn eentje lang niet altijd. Deborah kan goed luisteren. Tussen de regels door hoort zij de essentie van wat ik zeg. Door haar aandacht hiervoor, zien we vaak ineens verrassende verbanden en thema’s. Enorm verhelderend! Daarnaast is Deborah ook een praktische meedenker die snel kan schakelen.

Margriet Hofland 
Eigenaar Hart voor Administratie 
hartvooradministratie.nl 

Mentorship Deborah de Poorter VA OBM

LET'S ELEVATE - 1-op-1 begeleiding

Op dit moment heb ik ruimte voor enkele nieuwe 1-op-1 samenwerkingen.

Ik kijk mee naar de vraag en maak op basis daarvan een persoonlijk voorstel. Waarin het onderscheid vooral ligt bij de frequentie van onze strategie sessies en de mate van gewenste support. 

Zo kijk ik o.a. mee naar lanceringen, het aanpassen en verstevigen van een aanbod, help ik met het (uit)bouwen van een team en kijk ik waar nodig mee hoe je je content naar een hoger niveau kunt tillen. 

Een 1-op-1 samenwerking is voor minstens een jaar omdat we zo samen de verdieping op kunnen zoeken.
Mijn samenwerkingen zijn gebaseerd op maatwerk.

EEN BUSINESS PARTNER DIE NAAST ME STAAT 

Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager.

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharona Bolander 
Business mentor 
Sharonabolander.nl