ELEVATE 1:1 STRATEGISCH BUSINESS MANAGEMENT & MENTORSHIP

Ik ben er voor de intelligente en succesvolle ondernemers met een snelgroeiende business en bijbehorende omzet. Maar ondanks alle succes alsnog een bomvolle agenda en vol hoofd hebben. Samen maken we ruimte voor groei. 

Zodat je minder stress in je werkweek ervaart en eindelijk de headspace krijgt om je bedrijf te laten groeien op een manier die bij je past. 

Let’s Elevate – 1-op-1 live dag 

Hoe drukker je wordt, hoe minder makkelijk je de groei vaak kunt overzien. En wat er nodig is voor een volgende fase. Een uitbreiding van je team? Je diensten op de schop? Opschalen wat er al is? Wil je een verdiepingsslag maken of juist in de breedte uitbreiden? En hoe ziet dit er dan precies uit in de praktijk?

Mijn 1-op-1 live dagen zijn speciaal voor doorgewinterde succesvolle ondernemers die een extra paar strategische ogen kunnen gebruiken bij de stappen en keuzes die voor hen liggen.

Mijn live dag is interessant voor jou wanneer je:

N

JE WIL MINDER SCHOMMELINGEN IN JE AGENDA, ENERGIE EN OMZET

Je mist de ruimte om hier met een open vizier naar te kijken. Hoe een volgend kwartaal of zelfs jaar eruit zou kunnen zien. Je wil minder schommelingen in je agenda, energie en omzet. Maar een structurele basis creëren waar je op kunt bouwen. En verder mee kunt groeien.

N

JOUW EIGEN ACTIES SCHUIVEN MAAR DOOR

Aan het einde van de werkweek heb je een heel lijstje met alles waar je graag nog even voor wilde gaan zitten. Acties die bijdragen aan jouw groei. Wat je vervolgens maar niet doet.

N

JE IN KORTE TIJD SNEL METERS WIL MAKEN

Deze live dag is voor de ondernemer die niet (direct) wil investeren in een langere termijn samenwerking. Maar wel graag samen in korte tijd snel meters wil maken. 

Een 1-op-1 live dag vindt live plaats bij mij thuis in Sprang-Capelle of online. Je investering is 1250 euro (exclusief btw) Wanneer je vervolgens besluit structureel samen te werken, ontvang je 50% terug van je investering. 

Let’s Elevate – 1-0p-1 begeleiding

doorgewinterde ondernemers 

Voordat je nog meer duizenden euro’s van je omzet investeert in jouw groei, het opschalen van je business en het bouwen van een team, adviseer ik je om te investeren in een futureproof fundament. Hiermee bespaar je op wekelijkse basis zeëen vol tijd, frustratie, geld én energie. Dat laatste is, als je het mij vraagt, je allergrootste goud. Met mijn methode Elevate zet jij een futureproof fundament neer. Ben je klaar voor exponentiële groei.

Mijn 1-op-1 begeleiding is interessant voor jou wanneer je:

N

WANNEER JE OP EEN KANTELPUNT VOOR GROEI STAAT

Ik help ondernemers die op een kantelpunt staan in hun bedrijf, die voelen dat ze het niet meer alleen kunnen dragen, met het inrichten van hun fundament voor exponentiële groei.

N

VOELT DAT JE HET NIET MEER ALLEEN KAN EN WIL DRAGEN

Je dacht dat je het wel prima aankon, in je eentje. Maar je loopt tegen je eigen plafond. Van tijd en ruimte. 

N

NIET ZEKER WEET WAT JE VOLGENDE STAP ZOU MOETEN ZIJN

Meer uitbesteden aan je team lijkt je niet zozeer de oplossing. Je kosten zijn enorm gestegen maar het gedoe eigenlijk net zozeer. 

Mijn 1-op-1 begeleiding is altijd gebaseerd op maatwerk. 

Plan alvast een vrijblijvende kennismaking in mijn agenda

Mijn 1-op-1 begeleiding is altijd maatwerk. Of we nu een dag samenzitten of structureel gaan samenwerken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden hoe ik jou kan helpen in de groei die je aan het doormaken bent? Plan alvast een kennismaking in mijn agenda. Ik reserveer ruim de tijd voor je (maximaal 1.5 uur). Deze tijd hoeven we niet allemaal in te zetten maar ik wil graag direct met je meekijken naar de vraagstukken die je nu op dit moment bezig houden. Zodat ik je alvast een stap verder kan helpen in het gesprek zelf.