EEN DAG SAMEN AAN DE SLAG?

In één dag gaan we samen door jouw bedrijf & leven heen met een stofkam. Je weet waar jij energie van krijgt, welke focus je aan gaat brengen en je hebt heldere handvatten wat je uit gaat besteden en hoe je zo effectief (en met plezier!) virtueel kunt (samen)werken.

WAAR STA JE NU?

IN WERK EN PRIVE

WAAR WIL JE NAARTOE?

HOE WIL JE LEVEN EN WERKEN?

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

IK KIJK GRAAG MET JE MEE

EEN INVESTERING IN JEZELF

  • Je kijkt naar waar je nu staat, waar je graag heen zou willen met je bedrijf.
  • Je brengt je balans tussen werk en privé helder in kaart
  • Hoe kan je hierin goed voor jezelf zorgen? Hoe maak je keuzes die passen bij wie jij bent?
  • Wat wil jij zelf blijven doen, wat kan je uitbesteden?
  • En hoe zorg je dat je zo effectief mogelijk werkt? Welke programma’s helpen jou verder en wie kan jou ondersteunen in je online bedrijf?
  • Je gaat aan de slag met je eigen persoonlijke handleiding, jouw manifest.
  • Jouw business, jouw leven, jouw regels.

Ik geloof dat jij als ondernemer de basis bent waarop je verder kunt bouwen.
Groeien met je bedrijf kan alleen maar als je zelf goed in je vel zit, je gelooft in je kunnen en in de mogelijkheden die er liggen.

EEN KWESTIE VAN VERTROUWEN

Om op een hoger next level met elkaar samen te werken gaat het in mijn ogen alleen werken wanneer we een klik met elkaar voelen, wanneer er vertrouwen is en het gevoel dat ik je verder kan helpen.

Tijdens deze dag stap je uit je eigen ratrace, je neemt je eigen leven en bedrijf onder de loep. Je gaat kijken wat je energie geeft, kost en hoe je dit opnieuw kunt kiezen. Je gaat kijken naar wat je kan uitbesteden. Ik kijk met je mee en geef tips, adviezen en deel hoe ik mijn stappen zet.

Als VA ken ik mijn weg in de online wereld, ik mag voor hele gave, vernieuwende en sprankelende online ondernemers werken en leer ontzettend veel, zowel voor als achter de schermen. Waar ik ontzettend in geloof is dat je, wanneer je je eigen pad durft te bewandelen, jouw keuzes durft te maken die jou en je bedrijf verder gaan helpen, dan krijg je vleugels. Ik leef en onderneem steeds meer op basis van mijn intuïtie, en ik kan je zeggen, dat bevalt me super goed! Voor het eerst ervaar ik hoe moeiteloosheid werkt, overvloed en komen de klanten naar mij toe in plaats van andersom. En dat allemaal doordat ik mijn eigen teugels liet vieren en mijn doelen losliet. Hoe magisch wil je het hebben!

Samen kom je zoveel verder. Je leert nieuwe dingen, je verbreed je referentiekader, je ontdekt nieuwe skills. Je durft je comfortzone te ontdekken en ook op te rekken.  Aan mij heb je iemand die zowel praktisch en concreet aan de slag met je gaat, maar vooral op persoonlijke wijze naast je gaat staan als volwaardig sparringpartner. 

WERKWIJZE

Een offline samenwerkdag in Breda van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Van tevoren hebben we een Skypegesprek om in te tunen op jou, je wensen en je doelen voor deze dag.
En na onze samenwerkdag heb je een op maat gemaakt handboek met alles wat we hebben besproken, de handvatten en planning voor wat en vooral wie je gaat inschakelen.

FREQUENTIE

Ik bied deze dag maar één keer per maand aan. In 2018 zijn er 12 plekken. Waarom zo exclusief? Ik heb geleerd dat focus je enorm scherp houdt. Het zorgt voor flow, voor de juiste energie. Het zorgt dat ik de kwaliteit zo hoog mogelijk kan houden.

INVESTERING

Investering
975 euro (exclusief btw)

Wat krijg je?

1 Skype sessie van 60 minuten
1 Live samenwerkdag op een inspirerende locatie waarin je volledig in de watten wordt gelegd met lunch, koffie, thee, taart en schrijfmaterialen.
Een persoonlijk handboek waarmee je verder aan de slag kunt.

INTERESSE

Neem contact met mij op via info@deborahdepoorter.nl wanneer je hier interesse in hebt, dan prikken we samen een geschikt moment! 

Stuur me een bericht