fbpx

 

 

 

 

 

 

 


De Online Business Community

 

Een veilige thuishaven voor ondernemers die willen groeien op hun eigen voorwaarden

 


In deze onrustige tijd
wil ik een veilige, warme en fijne plek creëren voor jou. Voor ondernemers als jij die nu nog meer dan ooit voelen dat het anders mag. Anders moet. Maar het lastig vinden om hun structuur te blijven pakken in weken waarin alles anders gaat dan bedacht. Je merkt dat het lastig is om je rust en houvast te blijven vinden in deze chaotische tijd. Sommige dagen overheerst angst of onrust. Andere dagen voel je vertrouwen en ben je geïnspireerd. 

Je ziet anderen om je heen rennen en vliegen. En jij voelt dat dit niet het antwoord is voor jou. Het kan lastig zijn om bij jezelf te blijven en te handelen vanuit vertrouwen. Je voelt dat je dichtbij jezelf wil blijven en wil blijven ondernemen op een manier die goed voor jou is. En waarmee je tegelijkertijd jouw (potentiële) klanten het beste kunt blijven bieden.  

De community is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar we openstaan voor ieders proces en we concrete stappen combineren met het leren luisteren naar onze intuïtie.

Ik gun je dat je vanuit rust en vertrouwen jouw route blijft onderzoeken, bewandelen en bijstuurt waar je wilt. Zodat je blijft groeien. Op jouw eigen wijze.


Hier gaan we samen mee aan de slag:

9
Je hebt een plek waar je andere ondernemers ontmoet die op eenzelfde route zijn, waar we elkaar supporten, accountable houden en groei vieren
9
Op maandag starten we met een intentie van de week en kies je drie afgestemde doelen gerelateerd aan jouw focus
9
Je krijgt iedere donderdag coaching en technisch advies op jouw concrete vragen
9
Op vrijdag vieren we de lichtpuntjes van de week, deel je je groeistappen en gaan we bubbelend het weekend in
9
Je onderneemt geïnspireerde actie vanuit helderheid en overzicht
9
Je maakt een realistische planning die klopt voor jou met bijbehorende groeidoelen
9
Je ontdekt hoe je het ondernemen een stuk makkelijker en leuker voor jezelf kunt maken
9
Je krijgt tools en tips om je tijd zo effectief als mogelijk te plannen
9
Tijdens onze online samenwerkdagen gaan we aan de slag met alle open eindjes van de afgelopen maand en kiezen we een verdiepend thema
9
Tijdens de online plan workshops gaan we aan de slag met het creëren van een intuïtief groeiplan voor de komende maand
 

“Zelf houd ik helemaal niet zo van social media. Ik heb zelfs een Facebook account aangemaakt speciaal voor deze community. Aanvankelijk was het dus echt een drempel voor mij om hier mijn ervaringen in te delen. Toch merk ik dat de vaste ritmes van Deborah, de kennisdeling en vooral de warmte van de deelneemsters mij helpen om te blijven focussen op wat ík wil in mijn bedrijf en mijn groei. Zo leer ik steeds beter om te leven en ondernemen op mijn voorwaarden.”

Wendy van Loon - Loopbaancoachbreda.nl

Hoe ziet de community eruit?

Je ontvangt toegang tot mijn online academie met mijn online programma Lichter leven & Ondernemen waar je ontdekt of je doelen passen bij hoe je wil leven en ondernemen. En hoe jouw ideale ritme eruit ziet, wat je spelregels en voorwaarden zijn. En wat je nodig hebt om je bedrijf zo licht als mogelijk in te richten zodat het past bij hoe je wil leven. 

Via de Facebook community krijg je een jaar lang wekelijkse support, tips en inspiratie. Daar kun je je vragen stellen, je stappen en successen delen.

Tijdens onze incheck momenten op maandag deel jij je groeistappen en plannen voor de week. Daarnaast zetten we samen de intentie voor de week en is er ruimte om je vragen te stellen. Op vrijdag vieren we alle lichtpuntjes en successen van de afgelopen week.

Iedere donderdag om 9.00 uur organiseer ik een online Q&A, je kunt dan al je vragen stellen over online ondernemen, techniek en tools.

Tijdens onze online samenwerkdagen werken we gedurende de dag op afstand met elkaar samen en ik check virtueel in om vragen te beantwoorden. We beginnen en eindigen onze dag samen om de energie hoog te houden en het ook samen af te sluiten.

Ook organiseer ik iedere maand een online plan workshop waar we samen een intuïtief en concreet groeiplan maken voor de nieuwe maand.

 

“De Online Business Community voelt voor mij als een warm bad voor ondernemers die willen groeien vanuit een open en oprechte verbinding met gelijkgestemde ondernemers.
Deborah neemt je mee in de uitdagingen en kansen die het ondernemerschap kent en combineert haar kennis met de dagelijkse praktijk. Ze gaat je voor door open en eerlijk te delen wat ze op haar eigen pad tegen komt. En maakt hierdoor de weg vrij, nodigt je uit in te tunen, te delen wat er voor jou speelt en hulp te vragen waar nodig.
Maar niet zonder ook JUIST de successen te vieren. Als iemand hier een kei in is is het Deborah. Groot of klein dat maakt niet uit.
Deborah maakt gebruik van de kracht van de groep, de expertise van de groep. Zij is niet van mening alle kennis in pacht te hebben. Maar biedt een plek waar de kennis mag ontstaan, samen mag komen, waar je mag experimenteren, waar je onzekerheden mag uiten en waar je ideeën kunt toetsen.
No strings attached. Ondernemen in je eigen ritme op je eigen voorwaarden dat is waar Deborah voor staat en wat ze uitstraalt.
Dank voor dit warme aangename bad.”
Elles Janssen - lsacademy.nl


Cadeautjes wanneer je start met de Online Business Community: 

E-book Starten met een virtueel team  

In dit e-book ontdek je wat er komt kijken bij het voorbereiden, vinden en starten van een samenwerking met een VA.  

Naast schrijfoefeningen, werkbeschrijvingen en een heleboel stof tot nadenken ontvang je in dit e-book hele handige en concrete tips hoe je een virtueel team kunt starten. 

Je leest wat je allemaal kunt voorbereiden zodat je jezelf een hele hoop tijd, kopzorgen en geld bespaart. En hoe je je teamlid vindt en het samenwerken tot een feestje maakt! Daarnaast ontdek je door het lezen wat jouw manier van samenwerken, groeien en ondernemen is.

Cadeautje t.w.v. 12.95 euro (excl. btw)
Je ontvangt een pdf en naar keuze een ePub bestand voor je ereader.

 

 

 

Gratis Jaarplanner   

Je kan wel van alles willen. En ik geloof ook echt dat er heel veel mogelijk is. Maar niet tegelijkertijd. We zijn mens. Geen machines. En een planning moet je ruimte en rust geven. Niet het gevoel dat je jezelf ophangt aan een hele hoge kapstok.

Naast de jaarplanner geef ik je een flink aantal concrete oefeningen mee, zodat je gericht aan de slag kan gaan met het plannen van jouw jaar.

Mocht een heel jaar veel te groots voelen, start dan eens met een kwartaal. Of de maand januari. Maak het niet te groots of te zwaar voor jezelf. Uiteindelijk is januari gewoon de maand die volgt na december.

Cadeautje t.w.v. 17.95 euro (excl. btw)
Je ontvangt de planner per post. 

 

 

 

“De Online Business Community is een plek die ik voor geen goud zou willen missen in mijn onderneming. Het is een plek waar je altijd gelijkgestemden kunt vinden, waar je om hulp kan vragen en het is een plek die je ritme geeft. Je kan volledig meedoen op jouw eigen manier.

De ene week deel ik mijn intenties in de groep, de andere week niet. Ik geniet vooral van de wekelijkse Q&A sessies op donderdag en de samenwerkdagen. Elke keer haal ik er weer nieuwe inzichten uit. Je bent geen moment uitgeleerd en Deborah opent elke keer weer je ogen.

De verbindende factor in de groep is Deborah, ze deelt haar ervaringen en leringen, maar vertelt je niet hoe jij het moet doen. Dat kan alleen jijzelf bedenken en Deborah is dé persoon die je naast je wilt hebben als het gaat om routines en overzicht.”

Veerle Rümke - veerlez.nl

Hoe groot is de Online Business Community?
De groep bestaat op dit moment uit 23 vrouwen.
Waarom is deelname een jaar?
In de community bouwen we samen aan eigen winstgevende routines, ontdek je wat jouw ritme in het ondernemen is. En ga je aan de slag met structuur, plannen en groeien op een manier die bij je past. Het experimenteren met routines, structuur en plannen heeft tijd nodig. En daarnaast wil ik een veilige setting binnen de groep en een langere periode samen de verbinding aangaan voelt goed.
Hoe kies je wat bij je past?
Er zijn drie smaken die je kunt kiezen. Je kunt natuurlijk kiezen op basis van de grootte van de investering. Je kunt ook kiezen wat je op dit moment nodig denkt te hebben. Hoeveel verbinding en verdieping zoek je? Hoe meer je daarin op dit moment nodig hebt, hoe groter het membership wordt.
Je wil in een keer betalen?
Je kunt in één keer je investering voldoen. Dan betaal je minder dan wanneer je het in 12 termijnen betaalt. Beide opties zijn mogelijk en aan te klikken via de betaallink.
Je twijfelt nog?
Wanneer je interesse hebt in de Online Business Community en het membership maar je weet niet wat te kiezen of je hebt nog een vraag. Stuur me een mailtje via info@deborahdepoorter.nl.

Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek in.