fbpx

 

 

 

 

 

 

 

De Online Business Community

 

 

Support, coaching & advies


Lichter leven & online ondernemen op jouw manier

 

 

 

 

 

 

Een veilige thuishaven voor ondernemers die willen groeien op hun eigen voorwaarden

 

Samen groeien, bubbelen & verbinden 

 

Juist in dit jaar vol veranderingen wil ik een veilige, warme en fijne plek creëren voor jou. Voor ondernemers als jij die nu nog meer dan ooit voelen dat het anders mag. Anders moet. Maar het lastig vinden om hun structuur te blijven pakken in weken waarin alles anders gaat dan bedacht. Je merkt dat het lastig is om je rust en houvast te blijven vinden in deze chaotische tijd. Je bent op zoek naar zingeving. Sommige dagen overheerst angst of onrust. Andere dagen voel je vertrouwen en ben je geïnspireerd.

Je ziet anderen om je heen rennen en vliegen. En jij voelt dat dit niet het antwoord is voor jou. Hoe ga je dit jaar je ondernemerspad bewandelen? Ga je je route aanpassen of blijf je vanuit vertrouwen bouwen aan jouw lichtere en gezonde leven en bedrijf? Je wil jezelf ontwikkelen. Je bedrijf laten groeien. Onderzoeken hoe je bedrijf kan blijven voortbestaan. Wat daarvoor nodig is. Welke waarde je toe kan voegen. 

In deze periode kan het lastig zijn om bij jezelf te blijven en te handelen vanuit vertrouwen. Je merkt veel onrust door al het nieuws en iedereen in je omgeving gaat het aan op zijn of haar eigen manier. Online lijkt iedereen steeds harder te rennen. Je voelt dat je deze periode dichtbij jezelf wil blijven en wil blijven ondernemen op een manier die goed voor jou is. En waarmee je tegelijkertijd jouw (potentiële) klanten het beste kunt blijven bieden. 

Alle plannen die je had staan nu in een ander daglicht. Je weet niet meer zo goed wat je volgende stappen zijn. Je dagen zien er anders uit. En je emoties gaan gedurende de week regelmatig van hot naar her. Je ervaart misschien vaker twijfels. Onzekerheden. Angsten. Tegelijkertijd voel je ook een vuurtje branden. Je wil iets bijdragen. Anderen nog beter helpen. Meerwaarde bieden.

Wat als we dit jaar samen met een groep ondernemers bouwen aan een bedrijf dat makkelijk mee kan groeien en bewegen naar de nieuwe tijd? En dat je met meer helderheid, meer rust en plezier dit jaar vervolgt?

De community is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar we openstaan voor ieders proces en we concrete stappen combineren met het leren luisteren naar onze intuïtie. 

Ik gun je dat je vanuit rust en vertrouwen jouw route blijft onderzoeken, bewandelen en bijstuurt waar je wilt. Zodat je blijft groeien. Op jouw eigen wijze. 

 

Laten we samen bouwen aan jouw lichtere leven en (online) bedrijf

& leef vanuit meer vanuit focus, rust en helderheid

 

Hier gaan we samen mee aan de slag:

$

Je hebt een plek waar je andere ondernemers ontmoet die op een zelfde route zijn, waar we elkaar supporten, accountable houden en groei vieren 

$

Maandag starten we met een intentie van de week en kies je drie afgestemde doelen gerelateerd aan jouw focus

$

Je krijgt iedere donderdag coaching en technisch advies op jouw concrete vragen  

$

Op vrijdag vieren we de lichtpuntjes van de week, deel je je groeistappen en gaan we bubbelend het weekend in

$

Je onderneemt geïnspireerde actie vanuit helderheid en overzicht

$

Je maakt een realistische planning die klopt voor jou met bijbehorende groeidoelen

$

Je ontdekt hoe je het ondernemen een stuk makkelijker en leuker voor jezelf kunt maken

$

Je krijgt tools en tips om je tijd zo effectief als mogelijk te plannen 

$

Tijdens onze online samenwerkdagen gaan we aan de slag met alle open eindjes van de afgelopen maand en kiezen we een verdiepend thema 

$

In december vieren we je groeien proosten we samen op dit bijzondere jaar 

Hoe ziet de community eruit? 

Via de Facebook community krijg je een jaar lang wekelijkse support, tips en inspiratie. Daar kun je je vragen stellen, je stappen en successen delen. 

Tijdens onze incheck momenten op maandag deel jij je groeistappen en plannen voor de week. Daarnaast zetten we samen de intentie voor de week en is er ruimte om je vragen te stellen. Op vrijdag vieren we alle lichtpuntjes en successen van de afgelopen week. 

Iedere donderdag om 9.00 uur organiseer ik een online Q&A, je kunt dan al je vragen stellen over online ondernemen, techniek en tools.

Tijdens onze online samenwerkdagen werken we gedurende de dag op afstand met elkaar samen en ik check virtueel in om vragen te beantwoorden. We beginnen en eindigen onze dag samen om de energie hoog te houden en het ook samen af te sluiten.

Op vrijdag 11 december vieren we virtueel samen jouw groei, staan we stil bij 2020 en ronden we het jaar samen af, daarnaast zetten we gezamenlijk de intentie voor 2021.

   

  LIEVE WOORDEN VAN MIJN MOOIE KLANTEN

  “Deborah is zoveel meer dan een business coach. Ze is het lichtje als ondernemen even donker voelt. Ze gidst je naar jouw innerlijke kompas als je door de bomen het bos niet meer ziet.

  Deborah’s grote kracht is de combinatie van het grote plaatje, innerlijk werk en de super concrete vertaalslag naar de praktijk. Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en heeft respect voor jouw tempo. Haar achtergrond als VA en uitgebreide netwerk helpen je alle puzzelstukjes te vinden en het ook wáár te maken.

  Het jaarprogramma is voor mij super waardevol. Gezonde groei en intuïtie staan op één, maar gaan hand in hand met strategie en het dóen. De effort die ze erin stopt en liefde die ze geeft zijn oneindig, zo bijzonder! Ze staat echt naast je en denkt op alle vlakken met je mee.

  Zonder haar was ik nooit geweest waar ik nu ben. Ik doorbreek belemmerende patronen en overtuigingen en bouw een bedrijf dat 100% bij me past. Ik zat echt vast, dacht regelmatig ‘waar doe ik dit toch allemaal voor’ en dacht aan stoppen. Nu heb ik meer plezier in het ondernemen dan ooit.”

  Linda Lebesque van Silent Shift - Conscious Marketing Academy

  “Onze samenwerking heeft veel in beweging gebracht! We zijn begonnen met het optimaliseren van de achterkant van mijn bedrijf, waardoor de processen nu geolied verlopen en dit mij veel minder tijd kost. 

  Daarnaast hebben we veel gebrainstormd over de mogelijkheden om wat lagen dieper te gaan voor wat betreft het delen van inhoud op de verschillende kanalen en hoe we deze konden koppelen aan mijn diensten.

  Ik vond het heerlijk om met Deborah te sparren op niveau en tot nieuwe inzichten te komen. Als jij meer uit je bedrijf wil halen en er ook meer in wil stoppen qua diepgang dan raad ik je een samenwerking met Deborah van harte aan.

  Na onze samenwerking voelt mijn bedrijf minder zwaar om te draaien ook omdat het helder is wie wat doet en alles in kaart is gebracht.”

  Irene Ogier van de Web Academie

  Wat was het fijn en wat heeft het me veel opgeleverd. Door jouw fijne werkwijze, wat direct een veilig en vertrouwd gevoel heeft gegeven, ben ik direct de diepte in kunnen gaan waardoor ik in korte tijd heel veel stappen heb kunnen maken. 

  Er is hierdoor voor mij veel rust en duidelijkheid ontstaan omdat voor mij nog meer duidelijk is geworden waar ik voor sta, wat ik wel of niet fijn vind, wat mijn aanbod is, wat een passende werkwijze voor mij is en hoe ik focus kan behouden. 

  Er is beweging gekomen, letterlijk voor mij door routines in beweging en schrijven maar ook beweging in mijn bedrijf. 

  Er kwam van alles in deze periode op mijn pad waar we samen naar hebben gekeken en wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu duidelijk keuzes kan en wil maken. 

  Het heeft me een stevige basis gegeven in mijn bedrijf maar zeker ook voor mijn eigen ik in mijn bedrijf. En dit laatste voelt echt als lichter leven in mijn eigen bedrijf en leven en dat voelt ontzettend fijn. Wat ben je een fijn mens Deborah, dankjewel. 

  Irma Meeuwisse van Studio Irma

  “Deborah is een ontzettend lief en positief persoon. Zij is zacht in haar aanpak en communicatie, maar ook zeer scherp in haar manier van werken. Zij let werkelijk op alle grote lijnen én de details. Niet alleen je aanbod dus en je ideale klant, je korte en lange termijn doelen, et cetera. Juist geeft ze heel veel ruimte aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het verhogen van je energie. Ze is er echt voor je.

  Ik vind het mooi hoe Deborah zo veel mogelijk handelt vanuit haar eigen energie en intuïtie, hoe zij haar eigen spelregels maakt en leeft. Maar wat ik het allermeest in haar waardeer is haar eerlijkheid. Ik ken geen enkele andere (business)coach die zo zuiver en oprecht communiceert over haar eigen reis. Dat is echt bewonderenswaardig en bemoedigend! Ik haal hier veel tips en adviezen uit. Kortom, ik ben heel blij dat ik met haar mag samenwerken!”

  Wendy van Loon - Loopbaancoach Breda