Online Business Management voor ervaren online ondernemers 

Met iedere klant werk ik op maat samen. We checken samen in wat jij nodig hebt en waar de focus op mag liggen in onze samenwerking. Samen doen we een nulmeting. Waar sta je in je bedrijf en in je leven? Wat loopt goed, waar ervaar je ruis? Wat mag er worden aangekeken en opgepakt om dichterbij jouw ideale leven en bedrijf te komen?

We kijken naar jou, je rol als ondernemer en naar je werkweek. Wat is je ideale situatie en wat maakt dat je dit nog niet leeft? Wat is hierin nodig? We maken alles (zowel privé als zakelijk) inzichtelijk en overzichtelijk. En ik help je de stappen te zetten die nodig zijn om steeds dichterbij jouw ideale plaatje te komen.

Samen zoomen we in op jouw vraagstukken en tegelijkertijd zoomen we ook uit. We kijken naar een realistische planning en maken een behapbaar plan. Alles voor jouw ultieme level up.

Mijn klanten over onze samenwerking 

"Deborah is zoveel meer dan een standaard business manager. 

Ze voelt voor mij echt een business partner, die naast mij staat. Haar uitgangspunt is altijd de groei van jouw bedrijf en hierbij bewaakt ze ontzettend goed jouw persoonlijke grenzen en uitgangspunten. Samen met je kijkt ze echt naar hoe jij nog meer jouw eigen kracht kan inzetten binnen je bedrijf en als ondernemer. Ze staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra voor jou. Voordat ik met Deborah ging samenwerken had ik het gevoel dat ”samenwerken” niets voor mij is. Zij heeft mij echt laten zien dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben. Deborah is zo iemand voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerking!

Sharonabolander.nl

Samenwerken aan jouw groei is voor jou wanneer je:

Z

Wanneer je te druk bent

Je wil graag minder uren werken en zoekt een (extra) teamlid die werk van je kan overnemen. Maar je weet niet goed waar te beginnen met je zoektocht.

Z

Wanneer je nog teveel zelf doet

Je doet nog te snel en te veel zelf en je zoekt naar een manier om meer te werken vanuit je zone of genius.

Z

Wanneer je er klaar voor bent om te bouwen aan je bedrijf

Je wil graag vanuit een helikopterview strategische beslissingen nemen in plaats van alleen maar brandjes blussen in de uitvoer. Je bent eraan toe om de CEO van je bedrijf te worden in plaats van je eigen medewerker.

Z

Wanneer je je ambitie en groei wil delen

Je zoekt een vertrouwenspersoon om op hoog niveau te kunnen sparren en snel te kunnen schakelen.

Z

Wanneer je zelf het wiel niet uit wil vinden

Je hebt geen zin om je te verdiepen in alle online systemen en tools. 

Z

Wanneer je de kennis in je bedrijf vast wil leggen

Je hebt een hekel aan het vastleggen van werkprocessen maar bent er ook aan toe om de kennis binnen je bedrijf vast te leggen. 

Z

Wanneer je in alles naar de next level wil groeien

Je bent er klaar voor om de werkwijze in het team naar een hoger niveau te tillen.

HOW IT WORKS

Zo ziet onze samenwerking eruit

Kennismaken

We starten met een kennismaking om vrijblijvend te onderzoeken hoe we samen kunnen werken aan jouw groei.

Strategiemiddag

We starten met een online strategiemiddag waarin we een nulmeting doen en ons plan van aanpak maken.

1 op 1 samenwerken

We werken samen 1-op-1 aan jouw businessgroei en persoonlijke doelstellingen.

Ben je benieuwd hoe we samen kunnen werken aan jouw groei?

Mocht je interesse hebben in een samenwerking kun je me altijd een mail sturen of een dm via Instagram. Ook kun je hieronder een vrijblijvende kennismaking inplannen in mijn agenda. Dan spreek ik je graag binnenkort.