ELEVATE BUSINESS MANAGEMENT

1-OP-1 BEGELEIDING VOOR DOORGEWINTERDE ONDERNEMERS & MENTOR VOOR VA’S & OBM’S (TO BE)

Let’s Elevate – Mastermind voor VA’s & OBM’s

De level up naar een hogere standaard in je werk, voor jezelf en voor je klanten. In mijn mastermind krijg je alle ruimte en tools die je nodig hebt om door te groeien in de rol die jij te pakken hebt voor jezelf en voor je klanten.

Mijn mastermind is interessant voor jou wanneer je:

N

TEGEN JE EIGEN GROEIPLAFOND AANLOOPT

Je wil graag groeien, in je vak, maar ook in de waarde die je jouw klanten biedt. Daarnaast wil je niet meer uren werken en het liefst wil je meer verdienen. 

N

VOELT DAT JE NIET VOLLEDIG IN JOUW ZONE OF GENIUS WERKT

Je hebt stiekem het gevoel dat er meer mogelijk is, je hebt je klanten, het werkt. Maar grote voldoening mis je nog. 

N

JE AL EEN TIJDJE IETS MIST

Je wil op een hoger niveau werken en strategisch je klanten verder helpen. Je wil duurzame relaties uitbouwen. 

Elevate – 1-0p-1 begeleiding

doorgewinterde ondernemers 

Voordat je nog meer duizenden euro’s van je omzet investeert in jouw groei, het opschalen van je business en het bouwen van een team, adviseer ik je om te investeren in een futureproof fundament. Hiermee bespaar je op wekelijkse basis zeëen vol tijd, frustratie, geld én energie. Dat laatste is, als je het mij vraagt, je allergrootste goud. Met mijn programma – Elevate™ zet jij een futureproof fundament neer. Ben je klaar voor exponentiële groei.

Mijn 1-op-1 begeleiding is interessant voor jou wanneer je:

N

WANNEER JE OP EEN KANTELPUNT VOOR GROEI STAAT

Ik help ondernemers die op een kantelpunt staan in hun bedrijf, die voelen dat ze het niet meer alleen kunnen dragen, met het inrichten van hun fundament voor exponentiële groei.

N

VOELT DAT JE HET NIET MEER ALLEEN KAN EN WIL DRAGEN

Je dacht dat je het wel prima aankon, in je eentje. Maar je loopt tegen je eigen plafond. Van tijd en ruimte. 

N

NIET ZEKER WEET WAT JE VOLGENDE STAP ZOU MOETEN ZIJN

Meer uitbesteden aan je team lijkt je niet zozeer de oplossing. Je kosten zijn enorm gestegen maar het gedoe eigenlijk net zozeer. 

Maandelijkse Co|Create sessies 

Iedere maand faciliteer ik een co|create ochtend, waarin je een ochtend werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf. Een ochtend waarin je boven je business en je leven uitstijgt, je plannen maakt en bijstuurt.

De Co|Create sessies zijn perfect voor jou wanneer je:

N

WANNEER JE GEEN TIJD HEBT

Hoe harder je roept dat je geen tijd hebt, des te belangrijker is het in mijn ogen om minimaal een keer per maand jezelf een ochtend uit te roosteren. Een ochtend zonder afspraken met klanten. Maar helemaal voor jou. Om te focussen op je bedrijfsgroei. 

N

JE GRAAG WIL GROEIEN MAAR GEEN IDEE HEBT WAAR TE BEGINNEN

Ieder kwartaal duiken we in een thema en krijg je alle ruimte om aan jouw plannen en bedrijf te werken. Ook kun je al je vragen stellen aan mij en denk ik met je mee vanuit mijn ervaring als business manager. 

N

JE JEZELF VERLIEST IN DE WAAN VAN DE DAG

Allemaal leuk en aardig, dat ondernemen, maar werken aan je bedrijf valt als eerste van je agenda. En je weet dat je stappen te zetten hebt en keuzes te maken wanneer je wil groeien.