fbpx
Aanbod Online Backoffice Management Deborah de Poorter

Online Backoffice Management & Optimalisatie

 

Mijn aanbod is er voor bevlogen ondernemers en teams die graag efficiënter online samen willen werken en groeien.

Klik hieronder voor meer informatie wanneer je een ondernemer bent die veel groeimogelijkheden ziet maar geen overzicht meer ervaart. Geen tijd heeft om te onderzoeken wat de volgende stappen zouden kunnen zijn om te kunnen groeien. Werk uit te besteden. Op te schalen. Wanneer je meer tijd terug wil winnen in je werkweek. En je dit niet alleen wil doen. 

Wanneer je een bedrijf hebt met een team of onderdeel bent van een team en graag effectiever en efficiënter virtueel wil samenwerken, lees dan verder via teams. Naast online backoffice optimalisatie lees je hier meer informatie over het werken met online projectmanagement systeem Asana. 

Boek een gratis verdiepend strategiegesprek om samen te onderzoeken hoe we jouw online backoffice kunnen optimaliseren, beter kunnen inrichten en ruimte kunnen maken voor groei. 

“Onze samenwerking heeft veel in beweging gebracht! We zijn begonnen met het optimaliseren van de achterkant van mijn bedrijf, waardoor de processen nu geolied verlopen en dit mij veel minder tijd kost. Daarnaast hebben we veel gebrainstormd over de mogelijkheden om wat lagen dieper te gaan voor wat betreft het delen van inhoud op de verschillende kanalen en hoe we deze konden koppelen aan mijn diensten.

Ik vond het heerlijk om met Deborah te sparren op niveau en tot nieuwe inzichten te komen. Als jij meer uit je bedrijf wil halen en er ook meer in wil stoppen qua diepgang dan raad ik je een samenwerking met Deborah van harte aan.
Na onze samenwerking voelt mijn bedrijf minder zwaar om te draaien ook omdat het helder is wie wat doet en alles in kaart is gebracht.”

Irene Ogier

De Web Academie