fbpx
Selecteer een pagina
Ondernemers winstgevende routines en werkprocessen

 Je bent ambitieus en wil graag groeien. Maar je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen. Je wil niet meer werken. Maar slimmer. 

In alle chaos, drukte en kansen zie je soms echt niet meer wat je als eerste moet doen. Je wil graag ontwikkelen, groeien en een bloeiend bedrijf bouwen maar weet gewoon niet meer waar je moet beginnen. 

Is het tijd om uit te besteden? Om dingen te schrappen? Te automatiseren? Je ziet door de online bomen het bos niet meer. 

Je hebt regelmatig een vol hoofd en een overvolle agenda. Wat je het liefst wil doen, daar kom je maar niet aan toe. Je voelt al een tijdje dat het schuurt. Dat je je laat sturen door je agenda. Door je klanten. Door iedereen om je heen. Maar wat wil jij zelf? 

Ik geloof dat jij jouw eigen voorwaarden kunt creëren en dat je vanuit jouw zone of genius een krachtig aanbod neer kunt zetten. Dat je los kunt breken van de online ratrace die steeds harder en sneller lijkt te gaan. Dat je kunt ondernemen op jouw manier. En in jouw tempo. Ook in tijden van onrust, waarin er veel van je wordt gevraagd. 

Samen gaan we terug naar de basis, jouw basis, en richten je leven en bedrijf zo in dat het volledig klopt, dat je de groei en overvloed kan dragen en ontvangen en dat je bedrijf past bij hoe je wil leven.

Vanuit overzicht en structuur creëren we samen ruimte voor gezonde groei. En zorgen we dat je klaar bent voor de volgende stap. Of dat nu uitbesteden, verder groeien of het doorgroeien is van uurtje factuurtje naar je eigen dienst. 

Hoe kunnen we samenwerken? 

1. Online training & Community

 

Mijn ervaring en lessen als virtual assistant & rechterhand van vele online ondernemers heb ik in mijn online training voor jou op een rijtje gezet. In deze training ontdek je de bouwstenen die in mijn ogen nodig zijn voor het bouwen van een stevige business fundering. Je maakt je als het ware klaar voor jouw volgende groeistap. Voor een eventueel team. Om jouw aanbod schaalbaar te maken. Om effectiever te werken. Gestructureerd te werken. Je krijgt alle tools in handen die mij hebben geholpen met het online projectmanagement, organiseren van events en het managen van de dagdagelijkse operatie van een online bedrijf.

Naast mijn online training ontvang je ook toegang tot mijn besloten community. In deze community ontmoet je ondernemers die ook aan de slag gaan met het bouwen van hun eigen business fundering. Daarnaast krijg je ook tools en handvatten om te bouwen aan jouw eigen winstgevende routines. We vieren samen successen, zetten intenties en er is ruimte voor al je vragen over online ondernemen.

Neem contact met me op wanneer je meer informatie wenst over de training.

2. Implementatie
 

Voor een select aantal ondernemers ben ik beschikbaar om mee te kijken naar de implementatie en optimalisatie van je backoffice. Neem contact met me op wanneer je interesse hebt om een samenwerking te onderzoeken.

“Deborah is een ontzettend lief en positief persoon. Zij is zacht in haar aanpak en communicatie, maar ook zeer scherp in haar manier van werken. Zij let werkelijk op alle grote lijnen én de details. Niet alleen je aanbod dus en je ideale klant, je korte en lange termijn doelen, et cetera. Juist geeft ze heel veel ruimte aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het verhogen van je energie. Ze is er echt voor je.

Ik vind het mooi hoe Deborah zo veel mogelijk handelt vanuit haar eigen energie en intuïtie, hoe zij haar eigen spelregels maakt en leeft. Maar wat ik het allermeest in haar waardeer is haar eerlijkheid. Ik ken geen enkele andere (business)coach die zo zuiver en oprecht communiceert over haar eigen reis. Dat is echt bewonderenswaardig en bemoedigend! Ik haal hier veel tips en adviezen uit. Kortom, ik ben heel blij dat ik met haar mag samenwerken!”

Wendy van Loon - Loopbaancoach Breda

Kan je huidige bedrijf groei bijbenen?

Wanneer je een bedrijf aan het bouwen bent kan je snel opgeslokt raken in een web vol mogelijkheden. Veel uren vliegen aan je voorbij in een waas van notificaties, berichten, taken en brandjes die moeten worden geblust. Aan het heen en weer pingpongen van mails. Vragen die keer op keer gesteld worden. Herhalende taken die nergens genoteerd staan. Wachtwoorden die weer opnieuw aangevraagd moeten worden omdat ze vergeten zijn. Communicatie via vijf verschillende kanalen. Tijd en energie die verloren gaat en die je beter kunt gebruiken voor het laten groeien van je bedrijf.

Om te kunnen groeien heb je ruimte nodig, tijd en inzicht. Je loopt alle processen door, in de backoffice van je bedrijf maar ook in je leven. Wat zorgt voor vertraging? Waar zit de ruis? We onderzoeken waar de ruimte zit voor optimalisatie en groei.

Neem contact met me op om jouw mogelijkheden door te nemen.