fbpx
Aanbod bedrijven die willen werken met hun eigen winstgevende routines en werkprocessen

Online Backoffice Management & Optimalisatie  

Werk online effectief samen als team

 

Jullie hebben de smaak te pakken van het op afstand werken. Online samenwerken op een fijne, ontspannen én efficiënte manier lijkt de volgende logische stap. 

Om een volgende groeistap te maken binnen je bedrijf kan het slim zijn eerst terug naar de basis te gaan. Te kijken naar de fundering waarop het bedrijf is gebouwd. En hoe deze te verstevigen. Welke werkzaamheden zijn nu daadwerkelijk winstgevend? En wat zorgt voor veel tijdverlies en ruis op de lijn? Uiteindelijk gaat het erom dat jullie met elkaar een fijne werkdag beleven en dat het werk bijdraagt aan jullie grotere doel. Alleen maar harder werken zonder precies te zien waar het aan bijdraagt is totaal niet winstgevend. In werkplezier, energie en tijd.

Wanneer je weet wat jullie winstgevende routines zijn gaan we ze inrichten in werkprocessenEn vervolgens ga je een online infrastructuur inrichten via een online projectmanagementysteem waarop je verder kunt bouwen en op afstand online samen kunt werken.

We gaan aan de slag met: 

1. Overzicht creëren 
2. Jullie stip aan de horizon (opschalen, groeien, samenwerken en online werken)
3. Krachtige keuzes in uitbesteden, schrappen en automatiseren
4. Werkzaamheden in kaart brengen  
5. Inrichten online projectmanagement systeem met werkprocessen en checklists
6. Bouwen van winstgevende routines in reflectie, plannen en effectiviteit  

 

Wat zijn de zaken die je iedere dag doet, zonder daar nog een seconde bewust bij stil te staan? Maar die wel mega veel impact hebben op je energie, agenda en bankrekening? Hoe meer je bewust bent van wat je op een dag doet met je tijd en energie, hoe fijner je hierop kan sturen. 

We gaan onderzoeken waar voor jullie de winst ligt. Wat vooral kostenposten zijn.
En wat jullie willen optimaliseren en automatiseren. 
 

Het optimaliseren van je backoffice & werkprocessen is slim wanneer:

 

>> Het online samenwerken nog voor veel vertraging, dubbel werk en inefficiëntie zorgt

>> Jullie als team en bedrijf veel groeimogelijkheden zien maar geen tijd en overzicht ervaren en niet meer zien wat de eerste stap zou kunnen zijn. 

>> Jullie zien dat het werken op afstand veel positieve effecten heeft op je teamleden maar nog wel een aantal efficiency slagen zou willen maken om super fijn virtueel samen te kunnen werken.

>> Jullie gezond willen groeien maar niet zozeer het team uit willen breiden.

>> Jullie beseffen dat er een grote slag te slaan valt in het opschalen van jullie backoffice en online infrastructuur.

Werken met online projectmanagement systeem Asana 

 


Werken met een online projectmanagement systeem zorgt ervoor dat je meer overzicht creëert in je dagdagelijkse werkzaamheden.
Je krijgt inzicht in de terugkerende taken op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis. Je richt het werk in met jullie eigen werkprocessen en zorgen er zo voor dat de kennis in het bedrijf blijft en makkelijk uit te besteden is aan een ander teamlid. 

Het online samenwerken wordt alleen maar makkelijker omdat alle communicatie op één plek verzameld is. En je niet afgeleid wordt door allerlei appjes, mailtjes en telefoontjes. Je zorgt voor de rust die nodig is om optimale resultaten te bereiken. 

Online samenwerken kan ongelofelijk efficient zijn wanneer je samen duidelijke afspraken maakt en een ritme aanbrengt in jullie contactmomenten, evaluaties en overleggen. 

“Onze samenwerking heeft veel in beweging gebracht! We zijn begonnen met het optimaliseren van de achterkant van mijn bedrijf, waardoor de processen nu geolied verlopen en dit mij veel minder tijd kost. Daarnaast hebben we veel gebrainstormd over de mogelijkheden om wat lagen dieper te gaan voor wat betreft het delen van inhoud op de verschillende kanalen en hoe we deze konden koppelen aan mijn diensten.

Ik vond het heerlijk om met Deborah te sparren op niveau en tot nieuwe inzichten te komen. Als jij meer uit je bedrijf wil halen en er ook meer in wil stoppen qua diepgang dan raad ik je een samenwerking met Deborah van harte aan.
Na onze samenwerking voelt mijn bedrijf minder zwaar om te draaien ook omdat het helder is wie wat doet en alles in kaart is gebracht.”

Irene Ogier

De Web Academie