Ik kijk heel graag met je mee in je online business

Rust en ruimte in je hoofd en in je agenda zorgen voor een betere balans, een goede gezondheid en het helpt je met focus. En als er iets is wat moeilijk is dan is het die rust te pakken. Zeker als ondernemer zijnde. Als je wilt en zelfs als je niet wilt dan gaat het werk 24/7 door. Door je werk zodanig te organiseren, te plannen en te automatiseren krijg je meer overzicht in je week. Je krijgt ruimte voor focus, op hetgeen wat je graag wilt bereiken. Uiteindelijk gaat succes volgens mij om gezondheid, energie, plezier en om te kunnen doen waar je blij van wordt. Je geld verdienen met datgene waar jij het allerbeste in bent. Je talenten en je potentie volop benutten.

Ik geloof dat het mogelijk is om vanuit meer rust en minder uren te werken, zo gelukkig mogelijk te ondernemen en te leven.

Wanneer je gezondheid een fulltime baan is, wat bij mij in mijn twintiger jaren de volle focus had, is een goede planning noodzaak. Ik kon niet anders. En nu wil ik niet meer anders. Mijn gezondheid en energie is terug en inmiddels heb ik mijn eigen droomleven gemanifesteerd. Een succesvol online bedrijf runnen vanuit huis. Mijn eigen regels, tijd en ruimte bepalen.

Mijn energie is mijn leidraad en niet zozeer mijn agenda. Door mijn werk en leven zodanig te plannen en te structureren heb ik mezelf jaar na jaar ontwikkeld en een grootste groei doorgemaakt. Van arbeidsongeschikt naar vrijwilligerswerk en werkervaring in de marketing en communicatie tot aan VA.

Wanneer je je werk beter en efficiënter organiseert, ontstaat er ruimte. Ruimte voor groei. En dat gaat je zoveel tijd en uiteindelijk ook geld opleveren. Tijd en energie is onbetaalbaar. 

Online Business Partner

Als Online Business Partner bouw ik samen met online ondernemers aan de groei van hun bedrijf. Ik heb een klantenbestand vol bijzondere online onderneemsters. Om de kwaliteit van mijn werk zo hoog mogelijk te houden neem ik op dit moment geen nieuwe klanten aan vanuit mijn werk als Online Business Partner & Virtual Assistant. Ik kies voor kwaliteit, zowel in mijn werk als in de warme en persoonlijke relaties die ik heb met mijn klanten.

Naast het werk voor mijn klanten ga ik me doorontwikkelen in het coachen op het organiseren van je business. Heb je daar vragen over of interesse in, neem dan zeker even contact met me op.

Contact opnemen

De Online Business Planner

De Online Business Planner geeft je een praktisch inkijkje over hoe je virtueel fijn, effectief en met plezier kunt werken. En hoe je je bedrijfsprocessen zo effectief mogelijk in kaart kunt brengen en deze, alleen, of samen met je virtuele team kunt realiseren. Je krijgt ook een aantal tips over handige programma’s die je hierin kunnen ondersteunen en praktische stappen hoe je dit in jouw eigen praktijk in kunt delen.

De meest succesvolle online ondernemers investeren in de fundering. In het zorgen dat processen en automatiseringen goed zijn ingericht. Zodat zij zich kunnen focussen op datgene waar zij het allerbeste in zijn.

Vraag jouw Online Business Planner aan en ga vandaag al voor meer inzicht en overzicht in je business.

Checklist downloaden

Back in Business online coaching

Je wilt meer grip op je tijd en inzicht in je werk en online business.
Want wat doe je nu eigenlijk allemaal in een week? En hoe ziet je dag eruit? Wat kan efficiënter? Waar gaat je energie heen?

In een Skype gesprek van een uur breng je focus aan in je bedrijf. We gaan samen kijken waar je nu staat, waar je graag heen wilt en welke stappen er voor nodig zijn om daar te komen. Met als resultaat, meer grip op je uren, je agenda en je business.

Investeren in groei en ontwikkeling is mijn absoluut grootste drijfveer. En dan heb ik het zowel over die van jou als die van mij. Om je te helpen met het organiseren van je online business bied ik regelmatig online coachingsgesprekken aan.

back in business online coaching 1 uur
Ja, ik wil online coaching

Lijstjes afwerken of resultaten bereiken? Dat is nogal een verschil!

Mijn ambitie is om dit jaar toe te groeien naar een eigen online programma. Waarin je je eigen regels ontdekt en durft te schrijven als ondernemer. En waarin je concreet alle tools en handvatten aangereikt krijgt om je eigen bedrijf (en dus ook je leven) beter te organiseren.