Ik kijk heel graag met je mee in je online business

Rust en ruimte in je hoofd en in je agenda zorgen voor een betere balans, een goede gezondheid en het helpt je met focus. En als er iets is wat moeilijk is dan is het die rust te pakken. Zeker als ondernemer zijnde. Als je wilt en zelfs als je niet wilt dan gaat het werk 24/7 door. Door je werk zodanig te organiseren, te plannen en te automatiseren krijg je meer overzicht in je week. Je krijgt ruimte voor focus, op hetgeen wat je graag wilt bereiken. Uiteindelijk gaat succes volgens mij om gezondheid, energie, plezier en om te kunnen doen waar je blij van wordt. Je geld verdienen met datgene waar jij het allerbeste in bent. Je talenten en je potentie volop benutten.

Ik geloof dat het mogelijk is om vanuit meer rust en minder uren te werken, zo gelukkig mogelijk te ondernemen en te leven.

Wanneer je gezondheid een fulltime baan is, wat bij mij in mijn twintiger jaren de volle focus had, is een goede planning noodzaak. Ik kon niet anders. En nu wil ik niet meer anders. Mijn gezondheid en energie is terug en inmiddels heb ik mijn eigen droomleven gemanifesteerd. Een succesvol online bedrijf runnen vanuit huis. Mijn eigen regels, tijd en ruimte bepalen.

Mijn energie is mijn leidraad en niet zozeer mijn agenda. Door mijn werk en leven zodanig te plannen en te structureren heb ik mezelf jaar na jaar ontwikkeld en een grootste groei doorgemaakt. Van arbeidsongeschikt naar vrijwilligerswerk en werkervaring in de marketing en communicatie tot aan VA.

Wanneer je je werk beter en efficiënter organiseert, ontstaat er ruimte. Ruimte voor groei. En dat gaat je zoveel tijd en uiteindelijk ook geld opleveren. Tijd en energie is onbetaalbaar. 

Vraag een Focusgesprek aan

Online Focus sessie

Je wilt meer grip op je tijd en inzicht in je werk en online business.
Want wat doe je nu eigenlijk allemaal in een week? En hoe ziet je dag eruit? Wat kan efficiënter? Waar gaat je energie heen?

In een Skype gesprek breng je focus aan in je bedrijf. We gaan samen kijken waar je nu staat, waar je graag heen wilt en welke stappen er voor nodig zijn om daar te komen. Met als resultaat, meer grip op je tijd, je agenda en je business.

Ja, ik wil een Focusgesprek